Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM]ICS-4.0.4 FLEX-Ressurrection-Aroma_Rev1 (Flexreaper newest edition)(02-Nov-2012)

OP civato

19th April 2012, 11:27 PM   |  #1831  
Senior Member
Seattle
Thanks Meter: 42
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
new kernel does not have working vpn......back to tweaked #2

HC bootloader

edit: crap, just saw 12.5. i'll test that first.

edit 2: vpn works in 12.5
Last edited by robkoehler; 20th April 2012 at 12:02 AM.
20th April 2012, 12:16 AM   |  #1832  
BakaNeko59's Avatar
Senior Member
Flag Bremerton, WA
Thanks Meter: 62
 
244 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
So, Civ (it's okay if I call you Civ, right)

Are you confident you'll be able to incorporate all your fun stuff in the actual release (OTA for U.S. on the 27th they say)? Do you recommend NOT installing the OTA when it comes out since we'll lose root, or should we go ahead and do so in order to get the ICS bootloader? Since there appears to be a working way to get root on the ICS bootloader, it may not be that big of a deal... Or should we all just wait to hear from you until you get the actual release build modded?

Thanks.
20th April 2012, 12:40 AM   |  #1833  
IceBone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
671 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Great, I'll flash it tonight.
20th April 2012, 01:24 AM   |  #1834  
dynospectrum's Avatar
Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 370
 
759 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by BakaNeko59

So, Civ (it's okay if I call you Civ, right)

Are you confident you'll be able to incorporate all your fun stuff in the actual release (OTA for U.S. on the 27th they say)? Do you recommend NOT installing the OTA when it comes out since we'll lose root, or should we go ahead and do so in order to get the ICS bootloader? Since there appears to be a working way to get root on the ICS bootloader, it may not be that big of a deal... Or should we all just wait to hear from you until you get the actual release build modded?

Thanks.

Just wait until official OTA update is released and devs let you know which direction you should take. Patience ;]

Sent from my A500 using xda premium
20th April 2012, 01:41 AM   |  #1835  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
558 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Why is it that this is the ONLY rom where you have to do a FULL data wipe with EVERY update...even a small one such as 12 to 12.5? with every other rom on ever other device I have I can do a dirty install with the smaller updates. With this rom my homescreen set up always goes back to stock & I can't get wifi to work without a full wipe?

I love this rom & I think it is great work for a stock looking rom. But it is a PITA to have to re-set up EVERY update...
20th April 2012, 01:47 AM   |  #1836  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
206 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by mikespe

Why is it that this is the ONLY rom where you have to do a FULL data wipe with EVERY update...even a small one such as 12 to 12.5? with every other rom on ever other device I have I can do a dirty install with the smaller updates. With this rom my homescreen set up always goes back to stock & I can't get wifi to work without a full wipe?

I love this rom & I think it is great work for a stock looking rom. But it is a PITA to have to re-set up EVERY update...

Geeze it's not really a big deal. Do a backup from CWM and restore just the DATA from the backup.

Brings everything right back to the look and apps as before the flash.
20th April 2012, 01:50 AM   |  #1837  
ziggy34's Avatar
Senior Member
SE Michigan
Thanks Meter: 275
 
1,146 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by mikespe

Why is it that this is the ONLY rom where you have to do a FULL data wipe with EVERY update...even a small one such as 12 to 12.5? with every other rom on ever other device I have I can do a dirty install with the smaller updates. With this rom my homescreen set up always goes back to stock & I can't get wifi to work without a full wipe?

I love this rom & I think it is great work for a stock looking rom. But it is a PITA to have to re-set up EVERY update...

I love Flexreaper, my tablet seems so much more stable then on any of the honeycomb roms. I am still on r11 and don't plan on changing until after official ICS is released by acer and see what we get for roms, I just don't see enough different between r11, and r12/12.5 to do all the work.

Sent from my A500 using xda premium
20th April 2012, 01:53 AM   |  #1838  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
558 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by bahurd

Geeze it's not really a big deal. Do a backup from CWM and restore just the DATA from the backup.

Brings everything right back to the look and apps as before the flash.

GEEZE why isn't that put in the OP? It's not needed on other roms. I'm not bashing the developer's work on the rom. It's beautiful. But as often as these roms are updated for small updates a full wipe should not be needed.

Plus I lose the use of my SD card if I don't do a full wipe.

All I'm asking is that this needs to be CLEARLY noted in the OP. ALL developers suggest a full wipe in their op...that's a given. But it's known that you get away with a dirty install 99% of the time. This is a great rom but PLEASE fix this issue.
20th April 2012, 02:19 AM   |  #1839  
ziggy34's Avatar
Senior Member
SE Michigan
Thanks Meter: 275
 
1,146 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by mikespe

GEEZE why isn't that put in the OP? It's not needed on other roms. I'm not bashing the developer's work on the rom. It's beautiful. But as often as these roms are updated for small updates a full wipe should not be needed.

Plus I lose the use of my SD card if I don't do a full wipe.

All I'm asking is that this needs to be CLEARLY noted in the OP. ALL developers suggest a full wipe in their op...that's a given. But it's known that you get away with a dirty install 99% of the time. This is a great rom but PLEASE fix this issue.

The part about restoring just data IS in the OP.

Quote:

Tip for restoring data and settings (as it is recomended to do full wipe before installing any new release)

Restore you data (and only your data) with cwm or RA recovey in advanced restore options after you flashed the rom.

Sent from my A500 using xda premium
Last edited by ziggy34; 20th April 2012 at 02:25 AM.
20th April 2012, 02:38 AM   |  #1840  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
558 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by ziggy34

The part about restoring just data IS in the OP.



Sent from my A500 using xda premium

Then my apologies to the developer & bahurd

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes