Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Kernel

OP fulky

19th April 2012, 10:28 AM   |  #11  
fulky's Avatar
OP Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by Torparn

Have you tried to re-flash the rom? When you flash the Modaco rom for the first time you must flash the MCR file first then you flash either vanilla or sense rom. Something which is important is that you must perform full wipe (data/system/cache and dalvik etc). I wonder did you do a nandroidbackup of your system before you began to flashing rom:s?

no, I was able to flash anything, I managed to get into recovery once, but I could see the internal memory.
19th April 2012, 04:06 PM   |  #12  
fulky's Avatar
OP Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Nothing TO do, error during flash.
Any TO do?
Help please

Sent from my HTC Desire using XDA
Last edited by fulky; 19th April 2012 at 04:49 PM.
19th April 2012, 04:55 PM   |  #13  
fulky's Avatar
OP Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
how can I completely block the boot?
to send it under warranty
Last edited by fulky; 19th April 2012 at 06:00 PM.
19th April 2012, 10:09 PM   |  #14  
jodue's Avatar
Senior Member
Flag vienna
Thanks Meter: 37
 
447 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by fulky

how can I completely block the boot?
to send it under warranty

that makes no sense, since if you could do that (and i am sure you can) you could also reflash any other fimware.

lets make it simple: can you get into fastboot (power+vol-down)?
if YES: flash this recovery from fastboot. the "official" CWR doesn't work atm. at least it didn't 2-3 days ago when i tried it. after that you can get into recovery and flash any rom from there.

if you can't get into fastboot: sorry mate you just bricked your brand new one s!
Last edited by jodue; 19th April 2012 at 10:13 PM.
19th April 2012, 10:55 PM   |  #15  
fulky's Avatar
OP Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by jodue

that makes no sense, since if you could do that (and i am sure you can) you could also reflash any other fimware.

lets make it simple: can you get into fastboot (power+vol-down)?
if YES: flash this recovery from fastboot. the "official" CWR doesn't work atm. at least it didn't 2-3 days ago when i tried it. after that you can get into recovery and flash any rom from there.

if you can't get into fastboot: sorry mate you just bricked your brand new one s!

I do not know how, but I modified the kernel, that was the cause of the loop, it works now.
Thanks to all of the suggestions
20th April 2012, 03:18 PM   |  #16  
Member
Flag Rome
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by fulky

I do not know how, but I modified the kernel, that was the cause of the loop, it works now.
Thanks to all of the suggestions

te lo dico io in italiano: senza l' s-off, almeno per l'evo 3d, dovevi flashare il kernel separatemente rispetto alla rom, altrimenti ottenevi il loop.

without s-off, this happened for evo 3d, you must flash kernel in separate mode (adb or fla****, if i remember good) otherwise you obtain booting loop
20th April 2012, 04:18 PM   |  #17  
fulky's Avatar
OP Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by nascio

te lo dico io in italiano: senza l' s-off, almeno per l'evo 3d, dovevi flashare il kernel separatemente rispetto alla rom, altrimenti ottenevi il loop.

without s-off, this happened for evo 3d, you must flash kernel in separate mode (adb or fla****, if i remember good) otherwise you obtain booting loop

Grazie, me la segno per la prossima volta

Thank you, sign me for next time.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes