Post Reply

Ota update adds features!!

OP shubhamchamaria

19th April 2012, 07:50 PM   |  #1  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
I just received the OTA update and they have solved the biggest problem of all i.e. the menu button..
Now we can long press multitask button to bring up the menu when the 3 dot menu does not appear.
Also it shows 3 dot menu in places where they wouldn't usually appear.eg. Root Explorer...Screenshots coming later courtesy ckpv5.

THOSE WHO HAVE ROOTED..IMP:
You cannot update until you unroot and lock your bootloader again.
STEPS:
1.) Use fastboot and use command is 'fastboot oem lock'
2.) Then remove SuperUser
3.) Then try the system update.
It is a small 9 mb update so downloading worries

HIT THANKS IF I HELPED!!
Last edited by shubhamchamaria; 20th April 2012 at 04:08 PM.
The Following User Says Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 01:10 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
180 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
isnt it already availible ? i have that feature already since i bought it. can i know what version is the one that you downlod ?

update :
i just update it and i lost my clock widget and music widget. i havent found any big difference so far. therefore i've got the menu feature since i bought it.

update 2 :
nvm, once i reboot everything gets back
Last edited by handisetyadi; 20th April 2012 at 01:37 PM.
The Following User Says Thank You to handisetyadi For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 04:03 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 241
 
746 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by shubhamchamaria

I just received the OTA update and they have solved the biggest problem of all i.e. the menu button..
Now we can long press multitask button to bring up the menu when the 3 dot menu does not appear.

I had been wondering about that. The update was waiting when i bought the phone and now this works. Tks!
20th April 2012, 04:49 PM   |  #4  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by CafeKampuchia

I had been wondering about that. The update was waiting when i bought the phone and now this works. Tks!

Glad I helped..

Sent from my HTC One V using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes