Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,893 Members 50,466 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS][UNOFFICIAL] CM9.1 BETA8 for Legend [FIX Camcording] [DEC 7]

Tip us?
 
Marijnrombouts
Old
#631  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 58
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Keesjansma2 View Post
First of all this rom really is great, small probs but not sufficiant or irritating enough to mention(read frequent )All that i have seen is mentioned here so need to post more.

One thing that i havent had working yet is GPS Fix. I read that it should work but in google maps i still see "searching gps" also GPS assistant no coords what so ever. Also no gps icon in taskbar.
Am I doing something wrong or looking over things.
Yeah I've got exactly the same. Might it be a radio problem? And if so: how do you update a radio and where do you find the "right" one?
 
Keesjansma2
Old
#632  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Feb 2009
Location: Lisse
Default No gps fix

I looked at some previous thread involving radio update's. I read about brick and so.... Not my cup of thea maybe someone with some knowledge can point us to the right direction...before i do something stupid
 
homi3kh
Old
(Last edited by homi3kh; 20th April 2012 at 09:10 PM.)
#633  
homi3kh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 259
Posts: 249
Join Date: Jul 2010
Location: Phnom Penh

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by farukb View Post
Settings>performance and turn dithering off and turn on the 16 bit transparency
settings>performance>memory management and change VM heap to 48 and turn on purging assets
for VM heap size, I think lower values is better, i tested 48,32,24,16 and 12 already with beta0. 24 work the best, 48 i got ghost button and lag when open and close app, 32 is default, 16 also good but not as 24, and 12 bootloop of course

I also recommend Link2Sd over any others app2sd app2ext script, because with link2sd u can choose which app to move to 2nd partition, and can choose to move apk,dex,libs. also it doesn't move ur system davik so you ROM remain fast unlike script it move system davil to ur sd which slow the phone down

IF you guy want your legend to work fast
use RAM Manager Free or buy the Pro, i can guaranty you will see the different. hope this help
The Following 2 Users Say Thank You to homi3kh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zeubea
Old
#634  
zeubea's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1366
Posts: 377
Join Date: Oct 2011
Sent by fabsifabsi

Quote:
Originally Posted by fabsifabsi
SD2Ext Scripts for CM7 works fine !

AND:

WITH SD2EXT Script

Quadrant Benchmark Score: 1265

WOW !

GREAT ROM.

I canīt post in development because i have under 10 posts here in xda developers.

Greetings

Fabian
The Following 2 Users Say Thank You to zeubea For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pors
Old
#635  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Aug 2011
statusbar pullung thru lockscreen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-20-22-23-10.png
Views:	254
Size:	54.4 KB
ID:	1016049  
 
ranger4740
Old
#636  
ranger4740's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 445
Posts: 1,442
Join Date: Jan 2011
Location: Melbourne
Well I never, changing VM heap from 42 to 24 has made a huge difference to app loading, much more snappy, confirmed from my side :thumbup:

sent from my legend, currently using zeubea ics beta0
Update: 8th April 2014
Samsung Galaxy S4 👉😆😄Echoe rom v20😄😆👈
Still on old BMG4 Boobloader + FNBH Baseband.👍

semi-retired
HTC Desire HD
(Hboot 2.00.0029 AND S-OFF)
SVHD V 2.1.0

Retired HTC Legend
 
Meocene
Old
#637  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 45
Join Date: Nov 2010
this is awesome.
 
shiznit1618
Old
#638  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2007
Quote:
Originally Posted by Pors View Post
statusbar pullung thru lockscreen
That's a feature of ICS
 
Marijnrombouts
Old
#639  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 58
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by shiznit1618 View Post
That's a feature of ICS
Ah really? (:
But it does not do it when you have a pattern set up. That's what I tried, because I did not like the idea of it.

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Keesjansma2 View Post
I looked at some previous thread involving radio update's. I read about brick and so.... Not my cup of thea maybe someone with some knowledge can point us to the right direction...before i do something stupid
I just did it. And for a moment (after a long time) I had GPS, though it lost connection now. I will try it tomorrow outside, and report back!

Radio_47.54.35.20U_7.13.35.13_signed is what I flashed onto my Legend.
The Following 2 Users Say Thank You to Marijnrombouts For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
and313
Old
#640  
and313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 581
Posts: 1,849
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by ranger4740 View Post
Well I never, changing VM heap from 42 to 24 has made a huge difference to app loading, much more snappy, confirmed from my side :thumbup:

sent from my legend, currently using zeubea ics beta0
+1

Sent from my legend using XDA

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes