Post Reply

[ROM]NEW! [July 26] [Sense 3.5] Energy™ -.¸¸.·´¯ Sense 3.5 / Smooth / Themed

21st April 2012, 12:29 AM   |  #421  
lateral18's Avatar
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 52
 
542 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
ramdon
ever since yesterday , i rebooted the phone , when it gets to the lock screen while is loading . it only loads the tool bar and the other part of the screen is black . i have to go to recovery and flash the rom again. which i think is weird . after i flashed the rom again everything works .but if i have to reboot the phone for any reason . the same thing happens,

i did a clean install with a superwipe script . im still having the same issue . i remember i was playing temple run with the cpu oc to 153600 . it froze , pull the battery out. i thought everything will be normal again . that is how everything started

any suggestions anything of what i can do . ?? or
just not reboot the phone at all??,
should i try another rom , i flashed this rom back in march , everything was fine till yesterday .
25th April 2012, 04:22 PM   |  #422  
chris.l.naish's Avatar
Senior Member
Flag XDA Developer Forums! ;-)
Thanks Meter: 176
 
471 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Thanks for making an awesome Sense 3.5 ROM that has all the right tweaks in all the right places! When I get dissatisfied with an ICS ROM for whatever reason, Energy is ultimately the one I come back to.
25th April 2012, 07:16 PM   |  #423  
NRGZ28's Avatar
OP Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo
Flag XDA-Developers
Thanks Meter: 10,011
 
10,453 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
You're welcome. Now I should update it !
The Following User Says Thank You to NRGZ28 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 07:21 PM   |  #424  
chris.l.naish's Avatar
Senior Member
Flag XDA Developer Forums! ;-)
Thanks Meter: 176
 
471 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Sweet. Many would be glad.
25th April 2012, 09:53 PM   |  #425  
lateral18's Avatar
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 52
 
542 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Thumbs up
Finally got the phone fix , it was a file, I put , looking forward for the update .
In the next one can you change the gps icon of the status bar with the same one from the quick settings .
Thanks , take care
26th April 2012, 01:59 AM   |  #426  
Galaen's Avatar
Senior Member
Flag Lufkin, Texas
Thanks Meter: 392
 
559 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Question Sim Card Issue
Has anyone had an issue with the rom suddenly saying that there is no sim card found, and it only gives you the options to reboot or power down? I flashed the Super Wipe, did a clean install, and restored app only (no data) and this occured about 20 minutes later. I reboot and it still happens, sometimes immediately, and sometimes after a few minutes. I even switched around radios and matching ril's just in case.

I was angry because I thought it was a hardware issue because it is doing this with every Sense 3.0 and 3.5 rom I try. Strange thing is, this never occurs with cm7 or ics aosp or aokp. It's only with Sense roms. Does anybody possible have any insight to this?

Thanks!
4th May 2012, 08:05 PM   |  #427  
Member
Flag Riverside, Washinton
Thanks Meter: 1
 
47 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by wmg316

To my knowledge, NRG's ROM is built on the RCMix base. From reading other threads, the "tweaks" are not being updated anymore (except of course CoreDroid's team's tweaks on the CoreDroid ROM), therefore trying to pull an update will return null on NRG's ROM (there is nothing there to update)....

So...hopefully you have a NAND BU? If not, just reflash the NRG ROM (no wipe needed)...and you s/be good to go.

Won't this undo the SystemUI.apk "fix" I installed to fix the network icon (4G for everything, instead of 3G/H+)?
10th May 2012, 06:42 PM   |  #428  
lateral18's Avatar
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 52
 
542 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
no more updates for the rom ??
10th May 2012, 07:46 PM   |  #429  
Member
Thanks Meter: 2
 
74 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Went to bed last night and my phone was fine, woke up this morning and I have the headset icon at the top. I don't have a headset connected and I have bluetooth off. I've restarted the phone, with and without headphones in it. At one point the logo changed from the headset to the headphones icon (there's no mouthpiece on the headset version) but as soon as I pulled it out the headset icon popped up again. I can hear through headphones but cannot talk, and cannot hear through the device itself. I've also gone to the extreme of wiping everything and re-installing the ROM and that didn't fix it, first time boot the headset logo was still there. All I can think now is unrooting the phone and taking it to ATT, hopefully one of you has run into this issue?
11th May 2012, 04:47 AM   |  #430  
joefrank's Avatar
Recognized Contributor
Flag Quebradillas
Thanks Meter: 1,346
 
1,337 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Donate to Me
More
Check that their int any dirt ore something on the headphone jack

Inspire 4g♛

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes