Post Reply

[DROPPED][CM9][NIGHTLYS][Last build 31/05/12] Cyanogenmod 9 (almost) nightlys

OP benjamingwynn

20th April 2012, 10:44 PM   |  #41  
laxsrbija's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
31 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by benjamingwynn

Built and uploaded, fixed two very important things too. See the OP.

Oh yeah and Amy just compiled her first build in a suprising 50 minuites!

Not only did this fix the red border, but it also made some apps (that weren't working on the previous one) work without any problems - such as "Draw Something".
The Following 3 Users Say Thank You to laxsrbija For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 12:39 AM   |  #42  
OliverG96's Avatar
Recognized Developer
Flag Canary Islands
Thanks Meter: 2,037
 
1,313 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by laxsrbija

Not only did this fix the red border, but it also made some apps (that weren't working on the previous one) work without any problems - such as "Draw Something".

What's Draw Something?

Enviado desde mi HTC Wildfire S A510e usando Tapatalk
21st April 2012, 12:52 AM   |  #43  
dudeman1996's Avatar
Senior Member
London, UK
Thanks Meter: 1,200
 
1,133 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by OliverG96

What's Draw Something?

Enviado desde mi HTC Wildfire S A510e usando Tapatalk

The most amazing game ever
The Following User Says Thank You to dudeman1996 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 02:12 AM   |  #44  
Member
beijing
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
if has googlecode address will be pretty
21st April 2012, 02:36 AM   |  #45  
benjamingwynn's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Cardiff
Thanks Meter: 2,385
 
2,514 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dudong

if has googlecode address will be pretty

What, that doesn't make sense.

Sent from my HTC Wildfire S A510e using xda premium
The Following User Says Thank You to benjamingwynn For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 07:43 AM   |  #46  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
152 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Benjamin, it's amazing how much time and money you spend to bring us these builds! Thanks is just not enough. How can I donate some money to you? If it's in your sig I'll see it when I get home, am on tapatalk right now. If not please give me your PayPal or something

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to Cosmo123 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 09:00 AM   |  #47  
SanderTheNinja's Avatar
Senior Member
Flag lelystad, NL
Thanks Meter: 76
 
519 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
If I install new update, do I have to wipe everything? Because I don't want to partition again... *sigh*

EDIT: I found the way to install without partitioning. Install data2sd on your partitioned card, and then install gapps.
Last edited by SanderTheNinja; 21st April 2012 at 10:00 AM. Reason: Solved
The Following User Says Thank You to SanderTheNinja For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 09:50 AM   |  #48  
Junior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
i don't know if anybody already said it .. but i can't create facebook account to sync contacts;(

p.s sorry for my english:P
21st April 2012, 09:56 AM   |  #49  
SanderTheNinja's Avatar
Senior Member
Flag lelystad, NL
Thanks Meter: 76
 
519 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by suchy19

i don't know if anybody already said it .. but i can't create facebook account to sync contacts;(

p.s sorry for my english:P

Have you tried installing the official facebook app? When you login, there is a screen that asks wether you want to sync or not?

@benjamin: Maybe you could add a file manager in the next update?
Last edited by SanderTheNinja; 21st April 2012 at 10:27 AM.
21st April 2012, 11:00 AM   |  #50  
Junior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by SanderTheNinja

Have you tried installing the official facebook app? When you login, there is a screen that asks wether you want to sync or not?

@benjamin: Maybe you could add a file manager in the next update?

yes, it's a official facebook app, but it doesn't show anything when starting. i tried create account manually in "accounts and sync", but nothing happens

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Wildfire S Android Development by ThreadRank