Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]系统为2.35木马机没有办法刷recovery怎么解决

OP 野火G13

20th April 2012, 10:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
在我们国家,2012年3月以后 市场上出现一批为2.3.5国行ROM的 木马机 经测试进boot读条长按音量+ 官方金卡+RUU fastboot下push
等统统无效 无法ROOT同时也无法RECOVERY。在这里希望大家帮忙解决。在此谢谢
20th April 2012, 10:57 PM   |  #2  
SanderTheNinja's Avatar
Senior Member
Flag lelystad, NL
Thanks Meter: 76
 
519 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
And now in English?

Sent from my HTC Wildfire S A510e using XDA
20th April 2012, 11:32 PM   |  #3  
Senior Member
Flag hamburg
Thanks Meter: 29
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
ok,I translation it.
在我们国家,2012年3月以后 市场上出现一批为2.3.5国行ROM的 木马机 经测试进boot读条长按音量+ 官方金卡+RUU fastboot下push
等统统无效 无法ROOT同时也无法RECOVERY。在这里希望大家帮忙解决。在此谢谢

In our country, in March 2012, there are some 2.3.5 system in the market, we call them Trojan phone, we try to boot into fastboot and gold card + PG76IMG,but no information of update(do you want to update now),we also try
gold card+Ruu still no update information.
All of this can't unlock,can't ROOT ,can‘t RECOVERY. So please help us solve it ,Thank you!
Last edited by gq455402012; 21st April 2012 at 12:20 AM.
21st April 2012, 01:10 AM   |  #4  
heavy_metal_man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 724
 
2,644 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Are you trying to update the phone to htcdev unlock? I don't really understand what you mean by Trojan phone?? Please explain in more detail

sent from my android powered beast!
21st April 2012, 02:02 AM   |  #5  
Senior Member
Flag hamburg
Thanks Meter: 29
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
yes,we try to update it ,but if I Put PG76IMG(rom1) in the SDcard ,and the phone boot in fast,when checking sd finish,we can see do you want to update,but this phone no update information,the hboot is locked by manufacturer,and the cid is 11111111. so we call this virus phone.
21st April 2012, 06:35 AM   |  #6  
Silversniper's Avatar
Senior Member
Flag Linz
Thanks Meter: 319
 
1,224 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by gq455402012

yes,we try to update it ,but if I Put PG76IMG(rom1) in the SDcard ,and the phone boot in fast,when checking sd finish,we can see do you want to update,but this phone no update information,the hboot is locked by manufacturer,and the cid is 11111111. so we call this virus phone.

Go to htcdev.com and see if you can unlock your device, after that it could work

Sent from my Psychedelica using xda premium
21st April 2012, 08:12 AM   |  #7  
Senior Member
Flag hamburg
Thanks Meter: 29
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Already s-off,that‘s why the cid is 11111111
the manufacturer off the phone by a machine,and changed the cid ro 11111111。somebody said the manufacturer locked the hboot。
21st April 2012, 07:08 PM   |  #8  
Senior Member
Flag hamburg
Thanks Meter: 29
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
nobody know?
and this phone on the fastboot screen ,we can not see bootloader
22nd April 2012, 01:10 AM   |  #9  
heavy_metal_man's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 724
 
2,644 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
You could always try the xtc clip. That can usually do the job. And what hboot does the phone say?
Does it say LOCKED at the top?
sent from my android powered beast!
22nd April 2012, 07:57 AM   |  #10  
Senior Member
Flag hamburg
Thanks Meter: 29
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
no
because the hboot is 1.080000,if the hboot is 1.080099 on the top can see locked,but we can not to update to it,when put PG76IMG to the sdcard,
no update information.and this phone we can't use the ADB command,because the bootloader is not unlocked.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2132.jpg
Views:	95
Size:	67.6 KB
ID:	1018275  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes