Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Stuck at SE Logo but no USB

OP s4linux

17th April 2012, 12:01 PM   |  #11  
Hanzo.Hasashi's Avatar
Senior Member
Flag Minas Tirith
Thanks Meter: 231
 
1,019 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Tried wiping everything in recovery(full wipe,partition,dalvic)?And then flash Rom?

Send from beneath my cloak of magic
18th April 2012, 04:31 PM   |  #12  
Senior Member
Flag Rio Claro
Thanks Meter: 27
 
202 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
i got the same problem on first try to flash my x10
just try all of usb ports (if possible, try another PC), flash the stock rom, xrecovery, put many custom roms you sdcard and try all of them.
wow, make a nandroid backup first!
19th April 2012, 10:59 PM   |  #13  
Member
Thanks Meter: 47
 
99 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Same kind of problem here with a friend's phone :) I usualy use a htc desire.

He updated hi X10i (stock, not rooted), since then there's no boot, only exclamation mark for a few secs, and no usb.
I tried "<="+usb/power on -> exclamation mark, no recovery.

It's not detected in any way by my pc (installed sony tools etc...), windows or linux (no kernel message at all), same usb port, same cable, my htc phone works in both.

What can I do ?

Thanks !
19th April 2012, 11:05 PM   |  #14  
9andar's Avatar
Senior Member
Flag Soissons
Thanks Meter: 116
 
249 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Salut, utilise PCC (PC Companion) en flashmode pour réinstaller la rom stock...
Regarde le lien dans ma signature...

Hi, use PCC in flashmode to reinstall the stock rom
Look at the link in my signature...
The Following User Says Thank You to 9andar For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 02:06 AM   |  #15  
Member
Thanks Meter: 47
 
99 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Salut et merci,
Le téléphone ne fait rien quand je le branche, il n'est pas détecté du tout.
La seule chose que j'arrive à faire c'est démarrer avec le bouton power, logo sony ericson pendant 1/4s puis point d'exclamation pendant quelques secondes et arrêt automatique.

Y a-t-il un truc que je n'ai pas compris ?

Merci !
--
Hi and thanks,
the phone doesn't do anything when pluging in, it's not detected at all.
The only thing i can do is turning it on using power button, sony ericson logo for 1/4s then exclamation mark for a few secs and auto shutdown.

Is there something i have not understood ?

Thanks !
Last edited by pix106; 21st April 2012 at 02:17 AM.
21st April 2012, 11:58 PM   |  #16  
9andar's Avatar
Senior Member
Flag Soissons
Thanks Meter: 116
 
249 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Do you plug in flashmode? It's not the usual plug way...

Est-ce que tu le branches en flashmode?... Ce n est pas le branchement normal...

FeraLab v14
22nd April 2012, 01:17 PM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 47
 
99 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
"<-" maintenu + brancher, rien ne se passe, le téléphone ne s'allume pas.

Ce n'est pas mon téléphone, est-ce qu'une led doit s'allumer quand il charge ? Dans mon cas rien ne se passe.

--
"<-" pressed + plug, nothing happens, the phone does not turn on.

It's not my phone, is a led supposed to turn on when charging ? This phone doesn't.
22nd April 2012, 01:35 PM   |  #18  
9andar's Avatar
Senior Member
Flag Soissons
Thanks Meter: 116
 
249 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
""<-" maintenu + brancher, rien ne se passe, le téléphone ne s'allume pas."

Le flashmode est fait pour flasher pas pour allumer le télephone...

Tu suis exactement mon tuto pour Pcc si tu veux le mettre en rom stock,
sinon utilise Flashtool et suit ses instructions, tu ne branches en Flasmode que quand il te le demande,
ou utilise les serveurs WOTAN...
si rien n'y fait, c'est que ta batterie est vide ou que ton tel est mort...
Branche-le au courant pendant 5 ou 6 heures pour voir...

"<-" pressed + plug, nothing happens, the phone does not turn on.
Flashmode is for flashing not to turn on the phone...
Follow exactly what it said in my guide for Pcc to put the rom stock on your phone, unless follow ewactly the Flashtool guide... Plug in flashmode ONLY when it asked not before...
or use WOTAN server...
If nothing happen at all, your phone is out of battery or dead...
Try to charge it 5-6 hours, just to see...
22nd April 2012, 02:00 PM   |  #19  
Member
Thanks Meter: 47
 
99 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by 9andar

""<-" maintenu + brancher, rien ne se passe, le téléphone ne s'allume pas."

Le flashmode est fait pour flasher pas pour allumer le télephone...

merci j'avais compris :-p Je ne connais rien au X10 mais suis plutôt habitué à flasher des trucs sur mon htc desire.

Si tu préfères rien ne se passe à la place de "The green led light on and the update begins". rien, ni côté téléphone, ni côté pc.

Quote:

Tu suis exactement mon tuto pour Pcc si tu veux le mettre en rom stock,
sinon utilise Flashtool et suit ses instructions, tu ne branches en Flasmode que quand il te le demande,
ou utilise les serveurs WOTAN...

J'ai re-re suivi ton tuto, toujours pareil, pas de flashmode, donc pas de flash.

Quote:

si rien n'y fait, c'est que ta batterie est vide ou que ton tel est mort...
Branche-le au courant pendant 5 ou 6 heures pour voir...

J'ai bien peur que ce soit une panne physique du port usb de téléphone puisque je ne peux le faire détecter par aucun OS.

J'ai déjà branché le tél pendant toute une nuit, rien ne s'allume (pas de led) pendant qu'il est sensé charger, d'où ma question dans le post précédent.

Le point d'exclamation que je décrivais dans un post précédent ça ne te dit rien de spécial ?
22nd April 2012, 02:15 PM   |  #20  
9andar's Avatar
Senior Member
Flag Soissons
Thanks Meter: 116
 
249 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Tu n'as même pas la led verte qui s'allume en flashmode ?
Ce doit etre un pb hardware du tel... Beaucoup de personnes se plaignent du port USB cassé...


You dont even have the green led on in flashmode ?
This might be an hardware issue from your phone... A lot of people are complaining about broken usb port...

Sinon, le point d'exclamation c'est un truc de ce genre ?

This kinf of exclamation mark ?



Ca m'est arrivé une fois, un pb survenu pendant le flash, mais un re-flashage suffit a tout remettre dans l'ordre...

It happens to me once before, an error occured while i was flashing... i just had to flash again and all was good...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes