FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[FIX]Offline RCTweaks by RCTeam|Sebastiaan15|Prof Peach

529 posts
Thanks Meter: 169
 
By t0mas_, Senior Member on 14th April 2012, 07:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 01:23 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by t0mas_

works for me, downloading as i type on my mobile. you guys tried on mobile or desktop?

Wont download on my noble, r u saying it will on desktop?
 
 
21st April 2012, 12:46 PM |#12  
t0mas_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 169
 
More
it should yes. im saying that generally the download does work. might be region/isp/mobile related. i can surely post some mirror, but other download sites have the annoying waiting that i really want to avoid.
Last edited by t0mas_; 21st April 2012 at 12:51 PM.
21st April 2012, 02:52 PM |#13  
.RaZor.'s Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Volume Camera key not working on Pacha Xtreme Rom Any idea?
21st April 2012, 05:34 PM |#14  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by t0mas_

it cant work, because this does not contain full rctweaks, neither does arhd. if you have rctweaks installed, status bar should come back after reboot.
if none of this is the case, extract /system/app/systemui.apk from original rom zip and push via adb, or copy to same folder on your device using root explorer or something similar .dont forget to set permissions rw-r-r

thank you. now work perfect
21st April 2012, 07:06 PM |#15  
t0mas_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 169
 
More
Quote:
Originally Posted by .RaZor.

Volume Camera key not working on Pacha Xtreme Rom Any idea?

huh, not really unfortunately. i havent tested this even in rcmix, because lyoptas camera i'm using has this option built in. check settings menu in camera app, with some luck the function will be there
21st April 2012, 07:06 PM |#16  
t0mas_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 169
 
More
Quote:
Originally Posted by pattamalati

thank you. now work perfect

very nice to hear that
21st April 2012, 07:43 PM |#17  
t0mas_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 169
 
More
Quote:
Originally Posted by .RaZor.

Volume Camera key not working on Pacha Xtreme Rom Any idea?

well, i made a test on my rom, and the scripts themselves work, but in my case camera obviously uses built in sounds(in apk), which makes it not "see" the changes. i looked in patchas roms zip and sound files are in same place then rcmix. so i guess your case is the same as mine. check camera settings
The Following User Says Thank You to t0mas_ For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 05:55 PM |#18  
.RaZor.'s Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
I installed lyapota camera for runny and is working great thanks
23rd April 2012, 07:00 PM |#19  
t0mas_'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 169
 
More
great, thats what im using
24th April 2012, 10:02 AM |#20  
killersloth's Avatar
Recognized Developer
Flag Cocoa Beach
Thanks Meter: 3,405
 
Donate to Me
More
epic
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes