Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[CM9] Iconia ICS Project

OP leclasheur22

20th April 2012, 05:05 PM   |  #51  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 211
 
385 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by dcooterfrog

doesnt cm9 support initd

It does, but I don't know if the external sdcard needs to be mounted for the script to work or what because I was unable to get it to work using in init.d. Come boot time my internel storage was mounted as internal and external.

If you find a cleaner solution please share with us.
20th April 2012, 05:32 PM   |  #52  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
166 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Gibson.Dubs

It does, but I don't know if the external sdcard needs to be mounted for the script to work or what because I was unable to get it to work using in init.d. Come boot time my internel storage was mounted as internal and external.

If you find a cleaner solution please share with us.

stupid question couldn't you put a long sleep in the script so it waits until everything is loaded / mounted
20th April 2012, 06:54 PM   |  #53  
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 211
 
385 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by dcooterfrog

stupid question couldn't you put a long sleep in the script so it waits until everything is loaded / mounted

Certainly not stupid and I tried that. The script will stop the boot process until it is done running. I also tried putting an "&" at the end of the file name in init.d to run it in the background during boot and still the swap never happened with a long sleep.
20th April 2012, 10:33 PM   |  #54  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
166 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Gibson.Dubs

Certainly not stupid and I tried that. The script will stop the boot process until it is done running. I also tried putting an "&" at the end of the file name in init.d to run it in the background during boot and still the swap never happened with a long sleep.

hmm ill think more.
20th April 2012, 11:13 PM   |  #55  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 732
 
2,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by PeteSeiler2010

So can just flash the ICS leak through CWM without a hitch? Just being extra cautious.

Sent from my A100 using XDA

what everyone is forgetting is the ics leak is a stock image...dont flash it with cwm.

put update.zip on external sd and boot recovery...should pickup from bootloader before recovery and flash it properly.

again tho..i personally dont recommend relocking your bootloader but everyone is free to flash what he pleases lol

Sent from my SGH-I897 using xda premium
21st April 2012, 12:10 AM   |  #56  
toyface's Avatar
Senior Member
Flag Derbyshire
Thanks Meter: 59
 
600 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by ptesmoke

what everyone is forgetting is the ics leak is a stock image...dont flash it with cwm.

put update.zip on external sd and boot recovery...should pickup from bootloader before recovery and flash it properly.

again tho..i personally dont recommend relocking your bootloader but everyone is free to flash what he pleases lol

Sent from my SGH-I897 using xda premium

I upgraded from the 009 to the 012 leak (before the CM9 on my tab now of course ) through CWM by deleting the bootloader.blob and all mentions of recovery from the zip and it went fine. Perhaps the same might work from CM9
The Following User Says Thank You to toyface For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 01:33 AM   |  #57  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 732
 
2,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by toyface

I upgraded from the 009 to the 012 leak (before the CM9 on my tab now of course ) through CWM by deleting the bootloader.blob and all mentions of recovery from the zip and it went fine. Perhaps the same might work from CM9

yes see..u were smart :D that cant be said for everybody :'(

that said tho once official lands the roms will flow...and being stock will be no more lol

Sent from my SGH-I897 using xda premium
21st April 2012, 02:28 AM   |  #58  
mugna91's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 33
 
24 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I think that there is a problem with battery.. see below..
EDIT in 4 minutes I have lose about 4% of battery! 30%->26%, maybe is an app... i will do more tests in next days..

Sent from my A100 using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1334975188745.jpg
Views:	147
Size:	56.4 KB
ID:	1016400  
Last edited by mugna91; 21st April 2012 at 02:51 AM.
21st April 2012, 01:20 PM   |  #59  
toyface's Avatar
Senior Member
Flag Derbyshire
Thanks Meter: 59
 
600 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by ptesmoke

yes see..u were smart :D that cant be said for everybody :'(

that said tho once official lands the roms will flow...and being stock will be no more lol

Sent from my SGH-I897 using xda premium

Tell me about it, once we get a source drop from Acer devs can finally get some kernels on this thing, making this brilliant CM9 ROM even better, PS any updates on a second alpha? :)

Sent from my A100 using xda premium
The Following User Says Thank You to toyface For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 04:32 PM   |  #60  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 732
 
2,705 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by toyface

Tell me about it, once we get a source drop from Acer devs can finally get some kernels on this thing, making this brilliant CM9 ROM even better, PS any updates on a second alpha? :)

Sent from my A100 using xda premium

nothing yet boss.,..but keep watching

Sent from my SGH-I897 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes