Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,128 Members 40,573 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[q] wifi "error"

Tip us?
 
shawayne21
Old
#21  
shawayne21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 1,111
Join Date: May 2010
Location: New York, USA
RUU'd and still no luck. says 'wifi error'

Any help guys :\.
Current Device: AT&T HTC One X
ROM: CleanROM JL Beta 1
Kernel: Stock
 
raid31
Old
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 21
Join Date: Mar 2010
Still no luck as far as trying to get WiFI to work. I've gone through most of the folders on my gf's working shift and everything seems normal when compared to my non working shift. I'km thinking its a bad wifi chip or something. logcat says failed to load driver.
 
ls3mach
Old
#23  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 264
Join Date: Apr 2006
Anyone ever get a fix for this?
 
prboy1969
Old
#24  
prboy1969's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 6,805
Posts: 10,166
Join Date: May 2009
Location: Michigan
Quote:
Originally Posted by shawayne21 View Post
RUU'd and still no luck. says 'wifi error'

Any help guys :\.
If you RUU'd and it still won't connect. Did you make certain other devices can connect to the WiFi your trying to connect to? If the answer is yes to both of these it's time to take it back to Sprint.

Quote:
Originally Posted by raid31 View Post
Still no luck as far as trying to get WiFI to work. I've gone through most of the folders on my gf's working shift and everything seems normal when compared to my non working shift. I'km thinking its a bad wifi chip or something. logcat says failed to load driver.
RUU back to stock. If it still does not connect, it's a hardware issue. Take it back to Sprint. Provided you double checked the Router is working correctly.
 
ls3mach
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 264
Join Date: Apr 2006
Quote:
Originally Posted by prboy1969 View Post
If you RUU'd and it still won't connect. Did you make certain other devices can connect to the WiFi your trying to connect to? If the answer is yes to both of these it's time to take it back to Sprint.



RUU back to stock. If it still does not connect, it's a hardware issue. Take it back to Sprint. Provided you double checked the Router is working correctly.

Do you have a link for the stock RUU? It has nothing to do with my other devices. It won't even turn on, just says "error".
 
one_love_420
Old
#26  
Senior Member
Thanks Meter 554
Posts: 451
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by ls3mach View Post
Do you have a link for the stock RUU? It has nothing to do with my other devices. It won't even turn on, just says "error".
http://forum.xda-developers.com/show...35&postcount=9

Sent from my PG06100 using Tapatalk 2
 
sparksco
Old
#27  
sparksco's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 7,834
Posts: 8,269
Join Date: Feb 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by one_love_420 View Post
http://forum.xda-developers.com/show...35&postcount=9

Sent from my PG06100 using Tapatalk 2
You really should check those link before you post to them... Two of the links say invalid file and the other one won't download lol.
HTC G1: Bricked
HTC G1 #2: Broke
HTC Evo Shift 4G: Active
ASUS Nexus 7: Active
LGE Nexus 4: Active


2-step unroot back to stock 2.3.4 from s-off-Evo Shift 4G
My Work-Evo Shift 4G

Lead Developer of SaberMod
Team member of AOSPAL[PSD]

If I've helped you in any way shape or form please hit the thanks button
 
one_love_420
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 554
Posts: 451
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by sparksco View Post
You really should check those link before you post to them... Two of the links say invalid file and the other one won't download lol.
works for me
 
sparksco
Old
#29  
sparksco's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 7,834
Posts: 8,269
Join Date: Feb 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by one_love_420 View Post
works for me
Which one?
HTC G1: Bricked
HTC G1 #2: Broke
HTC Evo Shift 4G: Active
ASUS Nexus 7: Active
LGE Nexus 4: Active


2-step unroot back to stock 2.3.4 from s-off-Evo Shift 4G
My Work-Evo Shift 4G

Lead Developer of SaberMod
Team member of AOSPAL[PSD]

If I've helped you in any way shape or form please hit the thanks button
 
one_love_420
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 554
Posts: 451
Join Date: Oct 2010
The first one, the .torrent has been removed and no longer works

Sent from my PG06100 using Tapatalk 2

Tags
wifi
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes