Post Reply

[BETA 0.18.2.1][17.09] ICS for Desire[ALL HBOOTS][4.0.4]

OP Sandvold

21st April 2012, 01:30 AM   |  #10711  
redrum781's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
595 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Anon87

What attachment?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

I seem to have deleted the attachment, sorry about that. Check my previous post again.
The Following User Says Thank You to redrum781 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 01:35 AM   |  #10712  
OP Senior Member
Flag Arendal
Thanks Meter: 3,165
 
1,610 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by redrum781

I seem to have deleted the attachment, sorry about that. Check my previous post again.

Great thx

Sent from my HTC Desire using XDA
21st April 2012, 03:09 AM   |  #10713  
galom's Avatar
Senior Member
Flag Chilliwack
Thanks Meter: 13
 
121 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
YouTube patch did not work for me. I get a different error now. YouTube has now stopped but it stays active.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
21st April 2012, 04:10 AM   |  #10714  
Member
Flag Perth
Thanks Meter: 4
 
45 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by galom

YouTube patch did not work for me. I get a different error now. YouTube has now stopped but it stays active.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

I now get this too...interesting...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
21st April 2012, 04:34 AM   |  #10715  
OP Senior Member
Flag Arendal
Thanks Meter: 3,165
 
1,610 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Redrum did you keep any if the other files you pushed.might be more then just one file that replaced

Sent from my HTC Desire using XDA
21st April 2012, 06:26 AM   |  #10716  
Maharbert's Avatar
Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Oct 2003
More
I have a few apps that display the message "App has stopped working" with the options "Wait" or "force close" but if i choose nothing and wait, the app is still running in the background; I can see a webpage loading for example when the browser has stopped working for example and once its loaded if i select "wait" I can resume using the app normally. This also happens a lot in Whatsapp as a different example, I have stock a2sd with apps and dalvik on ext4 on a class 10 SD Card, i don't know if that matters. It happens on both Stock and Tiamat Kernels and all the rest is default installations.

Is it the same behavior you're describing with Youtube?
shaky156
21st April 2012, 06:56 AM   |  #10717  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
People with fc, drop me a log n ill mention the problem

Sense nearly finished

Sent from my Desire HD
Last edited by shaky156; 21st April 2012 at 07:11 AM.
The Following 6 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 08:14 AM   |  #10718  
kmaq's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 694
 
767 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by redrum781

Well, I think I figured it.
I did start with your suggestions (replacing libomx and libstagefright files) and they seemed to work. But the logcat was filling constantly during play.

I've noticed some error about libmediaplayerservice so I tried replacing /system/lib/libmediaplayerservice.so with the same file from 0.5.4 and voila: youtube is working, logcat isn't filling up.

My update zip is included in attachment, hope it solves youtube problems for everyone else.

i am getting below error message in the log while playing youtube, no video only sound. i have the same .so file. Any idea how to fix it. my hboot is CM7R2


E/SurfaceFlinger( 220): GraphicBufferAlloc::createGraphicBuffer(w=640, h=272) failed (Out of memory), handle=0x0
E/SurfaceTexture( 220): [SurfaceView] dequeueBuffer: SurfaceComposer::createGraphicBuffer failed
W/SoftwareRenderer( 4824): Surface::dequeueBuffer returned error -12
W/GraphicBufferAllocator( 220): alloc(640, 272, 4, 8d9cfd72, ...) failed -12 (Out of memory)
D/GraphicBufferAllocator( 220): Allocated buffers:
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc3fe98: 1500.00 KiB | 480 ( 480) x 800 | 1 | 0x00000303
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc7a4a8: 1500.00 KiB | 480 ( 480) x 800 | 1 | 0x00000303
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc7a8c0: 35.62 KiB | 480 ( 480) x 38 | 4 | 0x00000133
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc7fd00: 1500.00 KiB | 480 ( 480) x 800 | 1 | 0x00000303
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc80670: 1500.00 KiB | 480 ( 480) x 800 | 1 | 0x00000303
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc81ab0: 35.62 KiB | 480 ( 480) x 38 | 4 | 0x00000133
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc836b0: 3000.00 KiB | 960 ( 960) x 800 | 2 | 0x00000133
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc936d0: 1338.75 KiB | 480 ( 480) x 714 | 1 | 0x00000133
D/GraphicBufferAllocator( 220): 0xc9dd20: 1338.75 KiB | 480 ( 480) x 714 | 1 | 0x00000133
D/GraphicBufferAllocator( 220): Total allocated (estimate): 11748.75 KB

device space details
/system 145M 136M 8M 4096
/data 287M 187M 100M 4096
/cache 5M 808K 4M 4096
Last edited by kmaq; 21st April 2012 at 08:23 AM.
21st April 2012, 08:15 AM   |  #10719  
jukyO's Avatar
Senior Member
Flag Ogulin
Thanks Meter: 312
 
1,680 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by galom

YouTube patch did not work for me. I get a different error now. YouTube has now stopped but it stays active.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

After flashing a patch, youtube stops after trying to reproduce any video. Anyone else?

Sent from my HTC Desire using XDA
shaky156
21st April 2012, 08:18 AM   |  #10720  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Not enough ram lolz

Sent from my Desire HD

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
desire, ics
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Desire Android Development by ThreadRank