Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,846 Members 51,416 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Are you interested in an ICS themed version of my rom?
Yes, I would absolutely love it!! 626 53.64%
That would be great 200 17.14%
Doesn't matter for me 150 12.85%
No, I don't really need this 85 7.28%
No, absolutely not, I love it the way it is!! 106 9.08%
Voters: 1167. You may not vote on this poll

[ROM][S][29/04]KA XS revolution rom coming soon!! |Jellybean fw|light, smooth & fast

Tip us?
 
r-ikfoot
Old
#141  
r-ikfoot's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4724
Posts: 1,040
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by dmbardal View Post
I tried again. Still something is horribly wrong.
Getting bootloop.

Edit: Reinstalled .73
Formatted system and cache, did a total format.
Installed the doomkernel again. Tried both versions.
Installed the ROM. Rebooted. Bootloop.

Did the same procedure, installed the ROM -> formatted cache\system etc.
Bootloop.

What am I missing?

Did the same exact thing with "Ultimate XperienceÖ", and that ROM works.
So Try installing my Rom then Reboot into recovery make wipe cache and dalvik cache then install this one it might work
Give me feedback if there is no go i'll make a script for you

Sent from my LT26i using XDA
 
dmbardal
Old
(Last edited by dmbardal; 21st April 2012 at 12:56 AM.)
#142  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 350
Join Date: Sep 2010
Location: Troms°
Quote:
Originally Posted by r-ikfoot View Post
So Try installing my Rom then Reboot into recovery make wipe cache and dalvik cache then install this one it might work
Give me feedback if there is no go i'll make a script for you

Sent from my LT26i using XDA
Tried. Went from a working Ultimate Xperience™-ROM
to the recovery. factory reset + dalvik cache + cache wipe -> installed SSpeed ->
factory reset + dalvik cache + cache wipe -> boot loop.

I should be using the DooMKerneL, right?
Current:
Sony Ericsson Xperia arc S - Gave it away!
Sony Xperia S - 4.4 AOSP powered
Sony Xperia V - sold it
Sony Xperia Z - sold this one aswell
HTC One 32GB - sold yet another one
Nexus 7 - 4.4 powered
LG G2 (D802) - CloudyPro II 4.4 KitKat + TWRP 2.7 XDA Themed



Click the picture and get 20GB of free space on Copy!
You get 5GB extra and I get 5GB extra. WIN-WIN!
 
r-ikfoot
Old
#143  
r-ikfoot's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4724
Posts: 1,040
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by dmbardal View Post
Tried. Went from a working Ultimate XperienceÖ-ROM
to the recovery. factory reset + dalvik cache + cache wipe -> installed SSpeed ->
factory reset + dalvik cache + cache wipe -> boot loop.

I should be using the DooMKerneL, right?
Don't do any wipe after Sspeed

Sent from my LT26i using XDA
 
douglam
Old
#144  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 235
Join Date: May 2007
The media tweaks in the build.prop seems to cause fc in camera app, when switching to video recording.
The Following User Says Thank You to douglam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bustervic
Old
(Last edited by bustervic; 21st April 2012 at 06:09 AM.) Reason: HTC
#145  
bustervic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 441
Join Date: Jan 2010
Location: Victoria
Any chance a volume up or home to unlock is in the works?
Also, notification only handled by the lower light?

Oh and maybe the new HTC keyboard?
Formerly owned
Xperia S /4S / Xperia Arc / X10
 
nl2008
Old
#146  
nl2008's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 161
Join Date: Jul 2008
Use WidgetLocker to wake phone up with volume key.
 
kahox
Old
#147  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 33
Join Date: Aug 2006
dialpad have bug

* <--- key got some problem
 
krabappel2548
Old
#148  
krabappel2548's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 13361
Posts: 6,144
Join Date: Nov 2011
Location: Neerpelt

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by douglam View Post
The media tweaks in the build.prop seems to cause fc in camera app, when switching to video recording.
No it doesn't because I don't have any force close in camera. Only time I got force close in camera was with beats audio

Sent from my LT26i using XDA
I'm back with development, but not superactive yet.

Consider donating to me if you like my work. this would help me buy future devices.
 

Devices I have:
- Xperia Z1

Current devices I develop for:
- Xperia Z1
- Xperia Z Ultra

What I did and do:
- Member of Team AC!D, developer of Xperia Z Revolution Rom, Xperia ZL Revolution rom, Xperia S Revolution rom, Xperia Carbon rom's with tweaked kernel, and more!
 
aborakan
Old
#149  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 22
Join Date: Jan 2011
how to use the build.prop ???
 
PuhapÍcsi
Old
#150  
PuhapÍcsi's Avatar
Member
Thanks Meter 13
Posts: 68
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Copy to system folder, set permissions rw,r,r

The Following User Says Thank You to PuhapÍcsi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes