Post Reply

[Q] Droid RAZR Stuck...

OP rbkchoi

21st April 2012, 12:55 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
I can't flash my rooted Droid RAZR because the phone goes on and off... I am trying to flash it before I send it over to Verizon... I don't know how to fix it! The phone's power button is slightly jammed or broken... I am not too sure. It just doesn't work... I don't know what to do... Fastboot isn't consistent some reason.... Any advice???
21st April 2012, 01:11 AM   |  #2  
pedrotorresfilho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,096
 
1,590 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rbkchoi

I can't flash my rooted Droid RAZR because the phone goes on and off... I am trying to flash it before I send it over to Verizon... I don't know how to fix it! The phone's power button is slightly jammed or broken... I am not too sure. It just doesn't work... I don't know what to do... Fastboot isn't consistent some reason.... Any advice???

Do you know how to access Ap Fastboot menu?

power + vol up + vol down for 8s.
choose Ap Fastboot (vol down) then enter (vol up)

cheers
21st April 2012, 01:14 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by pedrotorresfilho

Do you know how to access Ap Fastboot menu?

power + vol up + vol down for 8s.
choose Ap Fastboot (vol down) then enter (vol up)

cheers

I do that but it doesn't go immediately to the next part after selecting Ap Fastboot. Then once I get it there, I try to use RSDlite and flash it, but then the phone will turn itself off or it some reason just blacks out for a while, then comes back on. When that happens, sometimes it goes a little further in the flashing, but usually stops. There's 18 steps and I usually get stuck at the 2nd step, sometimes at 5th, and 12th. Because it has tried to flash and stopped at those random steps, I can't turn the phone on anymore. Can only access the black and white menu...
21st April 2012, 01:23 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I'm not sure, but i think that's because you don't have enough battery to flash it.
21st April 2012, 01:47 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by ericzhf

I'm not sure, but i think that's because you don't have enough battery to flash it.

It isn't the battery. Anyways, it is hooked up to my laptop when this happens
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes