Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][MOVED] ICS 4.0.4 BCM RC4.1U2 Passion <2012-07-03> (Bravo CM9 HWA)

OP dk_zero-cool

20th April 2012, 10:42 PM   |  #1111  
Member
Thanks Meter: 4
 
52 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
+1

I use stock phone with gv call back to make a outbound internet phone call. Also I can not finish skype test call either.



Quote:
Originally Posted by Jaiy

Seems like something between 3.2 and 3.3 has broken things for CSipSimple.

On 3.2 this app worked fine, able to make and receive calls.

On 3.3 the app registers with the SIP provider ok and can initiate and also receive calls. However when the call is answered, there is no audio from the phone to the remote end. Audio from the remote to the phone is ok. When you hang up the call, you get a message: "Unfortunately, CSipSimple has stopped".

I have re-installed the app to be sure that isn't the problem. The broken outbound audio also isn't due to a firewall problem (which is often the cause of that problem). I have tested between several phones that have no firewall between them.

20th April 2012, 10:42 PM   |  #1112  
net.cat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
660 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
after repartion:

- 1GB ext4
- 512MB swap
- rest FAT32

the ROM boots but no wifi working
I enabled debug and swap during the installation!
now I'm trying disabling the rmount->reboot->re-enable->reboot solution to make wifi work again!
21st April 2012, 01:43 AM   |  #1113  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,576 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
@dk

is readahead exactly same as sd card speed boost app

want to try sdcard speed boost again and don't want them to conflict with each other


thanks


ken
21st April 2012, 02:01 AM   |  #1114  
uoY_redruM's Avatar
Senior Member
Flag Orlando, FL
Thanks Meter: 1,937
 
3,351 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Hmmm. I did custom install and selected clock as one of them but clock is not installed...?

How can I install it now? (My PC is down right now, just an FYI)

Sent from my Nexus One using xda premium
21st April 2012, 03:03 AM   |  #1115  
Senior Member
Thanks Meter: 80
 
454 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Yeah, the mic is not working for some apps in 3.3u1 as well. It's pretty critical for me that it works as I use voip a lot
21st April 2012, 03:25 AM   |  #1116  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,850
 
7,576 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by uoY_redruM

Hmmm. I did custom install and selected clock as one of them but clock is not installed...?

How can I install it now? (My PC is down right now, just an FYI)

Sent from my Nexus One using xda premium

my clock was still in the deleted section at bottom og Titanium apps from previous install, so i just restored
21st April 2012, 08:07 AM   |  #1117  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by uoY_redruM

Hmmm. I did custom install and selected clock as one of them but clock is not installed...?

How can I install it now? (My PC is down right now, just an FYI)

Sent from my Nexus One using xda premium

Just simply move clock.apk from \data\app\ to \data\app-system\ and it will reappear after a reboot.
The same applies for Gallery, GTalk, etc.
21st April 2012, 08:18 AM   |  #1118  
tommert38's Avatar
Senior Member
Flag Eindhoven
Thanks Meter: 145
 
464 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
When fresh installing, I can call 'Mother' instead of an emergeny call. When I tap on it, the dialer opens and I can dial emergency number, so it doesn't call my mother luckily
But why does it say Mother? It's on every language..

21st April 2012, 08:45 AM   |  #1119  
net.cat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
660 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by net.cat

after repartion:

- 1GB ext4
- 512MB swap
- rest FAT32

the ROM boots but no wifi working
I enabled debug and swap during the installation!
now I'm trying disabling the rmount->reboot->re-enable->reboot solution to make wifi work again!

solved with the usual rmount trick as for te RC3.2U2
21st April 2012, 09:43 AM   |  #1120  
Member
Thanks Meter: 16
 
43 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by tommert38

When fresh installing, I can call 'Mother' instead of an emergeny call. When I tap on it, the dialer opens and I can dial emergency number, so it doesn't call my mother luckily
But why does it say Mother? It's on every language..

Apparently some Android developers call "mommy" when in trouble ;). Why not, just looking weird!

Sent from my Nexus One using XDA

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, ics
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes