FORUMS

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

[ROM] Eryigit-GB-2.3.6 G70XXKPH Galaxy Player 5.0 For USA and INTERNATIONAL (Rls:1.5)

198 posts
Thanks Meter: 284
 
By eng_matt, Senior Member on 3rd April 2012, 03:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
14th April 2012, 03:55 AM |#31  
i n f a m o u s's Avatar
Senior Member
Flag Lost at 2008 Hard Haunted Mansion
Thanks Meter: 16
 
Donate to Me
More
Nice!

Sent from my YP-G70 using XDA
 
 
20th April 2012, 04:27 AM |#32  
maxq1's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 130
 
More
just a tip for gps lock...this rom deafults to the north-american pool. if you're on some other region you need to change it accordingly ("asia" in my case) by editing gps.conf under /system/etc or, especially if you move around a lot, use fasterfix from the market to set the region pool for ya. gps lock times for me was halved while on the move. tried it twice already. HTH

@OP
great rom, man! thanks!
The Following User Says Thank You to maxq1 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 06:24 PM |#33  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
More
is there any way we can use touchwiz 4.5?

Sent from my YP-G70 using XDA Premium App
20th April 2012, 11:33 PM |#34  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 284
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jayydude_SGP

is there any way we can use touchwiz 4.5?

Sent from my YP-G70 using XDA Premium App


If you want to use "Touchwiz 4" Launcher:



Download Below links and add internal Sdcard after that Flash with CWM (ClockWorkMod):

Download:

http://www.mediafire.com/?ciry8mq6f8brtl3


touchwiz 4.5 and 4 similar , I will look at later.
The Following 2 Users Say Thank You to eng_matt For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 02:06 AM |#35  
i n f a m o u s's Avatar
Senior Member
Flag Lost at 2008 Hard Haunted Mansion
Thanks Meter: 16
 
Donate to Me
More
Does it include all the widgets too?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
21st April 2012, 05:32 AM |#36  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by i n f a m o u s

Does it include all the widgets too?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

+1

Sent from my DROID X2 using XDA Premium App
8th May 2012, 03:30 PM |#37  
maxq1's Avatar
Senior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 130
 
More
Lightbulb
...sharing my systemUI for this rom. centered date & time, & transparent pulldown notification. attached zip is supposed to be cwm flashable; untested (feedback is welcome). better option: extract systemUI from zip then push to your device via adb. as usual, backup before doing anything and the usual disclaimer/s apply. sorry for the screenies. i'm running a live wally...trying to get crt on/off animation atm...
Attached Files
File Type: zip EryigitPatch.zip - [Click for QR Code] (1.62 MB, 29 views)
The Following 2 Users Say Thank You to maxq1 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2012, 11:26 PM |#38  
Jayydude_SGP's Avatar
Senior Member
Flag Gates County, NC
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by eng_matt

If you want to use "Touchwiz 4" Launcher:



Download Below links and add internal Sdcard after that Flash with CWM (ClockWorkMod):

Download:

http://www.mediafire.com/?ciry8mq6f8brtl3


touchwiz 4.5 and 4 similar , I will look at later.

Can you get an unmodded version? Like with the original dots, home button, and application button?
17th June 2012, 03:42 PM |#39  
Member
Zagreb
Thanks Meter: 14
 
More
The ROM is excellent! Hope u will continue updating it and developing, i'd rather have good GB rom than bad ICS
Can I update ROM without wiping or do I have to wipe?
Last edited by dj_chapz; 17th June 2012 at 03:58 PM.
20th June 2012, 08:49 AM |#40  
maxwarp79's Avatar
Senior Member
Flag Foglianise
Thanks Meter: 9
 
More
I have International 5.0 version of the device (YP-G70) and I flashed it with the last Italian stock firmware (G70XXKPL) based on Android 2.3.6, so I can't get root privileges on it, if I flash version 1.0 of this custom ROM and then update to stock XXKPL, I'll lose root? And if I flash rj's custom kernel only can I get root?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes