5,605,250 Members 39,215 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Rom][7-4-12][ZV9]Broken Out Revo 2.0 w/ BlitzKrieg Kernel

Tip us?
 
Bait-Fish
Old
#331  
Bait-Fish's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 222
Posts: 753
Join Date: Aug 2011
Location: Southern California
I have no experience with this procedure but a Google search for 'change carrier text' came up with some promising info. The first link outlines a manual process to change it from Verizon Wireless in an ERI file. Good luck if you choose to get adventurous.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk 2
 
Haxcid
Old
#332  
Haxcid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 517
Join Date: Jul 2010
Location: Ventura
Quote:
Originally Posted by dbeauch View Post
Same here man. Seems to happen a lot after waking up the phone and unlocking...the phone just basically freezes for a while. I don't know if its an app causing this or what but I never had this prob with GV, only BO.
I have noticed this as well. It happens only on BO for me. Stock rooted was smooth. It is annoying enough that I am considering switching back.
The above are general comments and statements and are not of any value to the discussion at hand. The author takes no liability for any of it be it true or pure fiction.

VZW LG G2
Stock ROM 12b
Paid Subsidized price and kept unlimited data...
 
dirkomatic
Old
#333  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 68
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by Bait-Fish View Post
I have no experience with this procedure but a Google search for 'change carrier text' came up with some promising info. The first link outlines a manual process to change it from Verizon Wireless in an ERI file. Good luck if you choose to get adventurous.

Sent from my VS910 4G using Tapatalk 2
Yeah, I found that link, but I'd like to have someone like MT state that that is the proper method. I don't see an eri.xml in /data/ on the phone currently.

So, if MT is listening... Is that link the proper method to change the carrier text on the phone so we can use the Verizon NHL app?
 
JetBlue
Old
(Last edited by JetBlue; 19th April 2012 at 11:43 PM.)
#334  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 601
Join Date: Jan 2012
There's the carrier text replaced with "Verizon Wireless" You'll have to either decompile your current framework-res.apk and re-pack it with that file or either i or somebody else can upload a new framework-res.apk

Edit: Here's the new framework-res.apk

http://www.mediafire.com/?e6ksex31dmlyqt7

could somebody tell me if that works? Busy at the moment to try it on my phone
The Following User Says Thank You to JetBlue For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Rescue Wagon
Old
(Last edited by Rescue Wagon; 20th April 2012 at 02:32 AM.)
#335  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 93
Join Date: Mar 2012
If you tell me what to do with it I'll give it a shot. I tried installing with Astro, but no luck
 
borborpa
Old
#336  
borborpa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 245
Join Date: Jan 2011
Location: Harrisburg, PA
Thanks for another excellent rom mt!! Installed last night finally, and battery life is way better than before!! You definitely make my phone 100% more awesome!!

No issues with Bluetooth here, connected first try to my stereo. I can stream music and make calls no issue.

Sent from my Gingervolt-ed VS910 4G using xda premium
 
JetBlue
Old
#337  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 601
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Rescue Wagon View Post
If you tell me what to do with it I'll give it a shot. I tried installing with Astro, but no luck
If you tried installing it over your current framework-res.apk you wouldn't be able to that you'd have to delete your current framework-res.apk then install the new one and re-boot
 
Rescue Wagon
Old
#338  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 93
Join Date: Mar 2012
I tried deleting the old one and uninstalling it with no luck. Also, tried to paste the new one into the folder and it says I don't have permissions to do so

Sent from my VS910 4G using XDA
 
sleepycarl5150
Old
#339  
sleepycarl5150's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 53
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by dirkomatic View Post
I posted this a few pages ago... I have 4G and the Verizon NHL app shows that my carrier is "Broken Out Rom" and I have to close it. It has nothing to do with being in a 4G zone. I'm sure it's checking text somewhere... If someone would tell me where to fix it, I would.

EDIT: Oh, and this DID work with GV 2.0, so it's something with Broken Out...
Well on the lock screen it dies says Broken Out ROM, where on stock it says Verizon Wireless. So I'm willing to bet that whatever Mt. did to change that is causing the problem.

Sent from my BROKEN OUT Revolution.
 
deli pastrami
Old
#340  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 169
Join Date: Oct 2011
Anyone have trouble with a very shaky screen? It jitters very much wherever I touch the screen. Ie: moving widgets if I just hold them they shake very much with out my moving my finger

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes