FORUMS

T-Mobile Galaxy S6 Battery Woes

I’ve been using a T-Mobile Galaxy S6 since the device launched with T-mobile’s … more

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

[ROM][4.0.4] Android Open Kang Project Build 33 - v1.3 (4/23/12)

4,179 posts
Thanks Meter: 3,598
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 03:37 AM |#1391  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

Only restore apps and app data. Don't restore phone data. If that's what mean by data. That could be your problem.

Sent from my EPAD using XDA

Yeah when I restore I restore phone data plus apps and app data. I will wipe all data and only restore apps and app data and hopefully that works

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
 
21st April 2012, 05:04 AM |#1392  
onebyside's Avatar
Senior Member
Flag Thunder Bay, NW Ontario
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

I tried but still doing the same. I noticed it only happens when I restore my apps and data from titanium backup and then reboot. Might be a file on titanium that is restoring and causing this but I'm not sure

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

Guessing something in the restore is the culprit....install the apps manually and figure that question out .

Sent from my EPAD using XDA
The Following User Says Thank You to onebyside For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 05:18 AM |#1393  
boynamedstacy's Avatar
Senior Member
Flag Spokane
Thanks Meter: 374
 
More
Quote:
Originally Posted by TechSavvy2

Not that it does ANY good when you need to use a keyboard......but do you think the software patch for the new GPS dongle I just got from ASUS will be supported in any of these builds? It doesn't seem to have a clue I even plugged it in, lol....as expected.

Just curious...

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

I would assume the AOKP team will integrate it eventually. I can't imagine they wouldn't. The GPS issue seems to bother a lot of people. Speaking of dongle, when did you order yours and how long did it take? I wanna do a video review for our site before everyone else does! Ordered like 5 days ago I think..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 3 Beta-1
Last edited by boynamedstacy; 21st April 2012 at 05:20 AM.
21st April 2012, 08:18 AM |#1394  
Senior Member
Levittown, PA
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

Yeah when I restore I restore phone data plus apps and app data. I will wipe all data and only restore apps and app data and hopefully that works

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA
The Following User Says Thank You to Ultrastigi For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 08:38 AM |#1395  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA

I'm guessing that's what's going on. Will try that later on when I get home. Thanks for the help. And from now on I'll only backup apps plus app data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
21st April 2012, 09:17 AM |#1396  
Striatum_bdr's Avatar
Senior Member
Flag Marseille
Thanks Meter: 1,080
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA


+ 1 never restore system app data, the slightest change in framework, system ui or others can lead to fc our bugs.
The Following User Says Thank You to Striatum_bdr For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 12:36 PM |#1397  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by Striatum_bdr

+ 1 never restore system app data, the slightest change in framework, system ui or others can lead to fc our bugs.

Well I learned something new today guys :) from now on I'll just restore apps and data not system data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
The Following User Says Thank You to Nilsonf For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 01:38 PM |#1398  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

Well I learned something new today guys :) from now on I'll just restore apps and data not system data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

I gave you a thanks for learning something new and doing it quickly.
The Following User Says Thank You to bwosotowsky For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:21 PM |#1399  
apascual89's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 4,655
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boynamedstacy

I would assume the AOKP team will integrate it eventually. I can't imagine they wouldn't. The GPS issue seems to bother a lot of people. Speaking of dongle, when did you order yours and how long did it take? I wanna do a video review for our site before everyone else does! Ordered like 5 days ago I think..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 3 Beta-1

What's your site?

Did you ever flash that generic kernel from Motley? I flashed it this morning and it defaulted to 1800 without messing with scripts. Rom control performance settings also seem to control it fine.
21st April 2012, 05:30 PM |#1400  
boynamedstacy's Avatar
Senior Member
Flag Spokane
Thanks Meter: 374
 
More
Quote:
Originally Posted by apascual89

What's your site?

Did you ever flash that generic kernel from Motley? I flashed it this morning and it defaulted to 1800 without messing with scripts. Rom control performance settings also seem to control it fine.

I'm an Editor for TalkAndroid.com And about that kernel, I am only now getting around to it. So you just flashed the generic kernel without modifying any script? Did you have an OC script in place from a previous Motley? I guess I am confused why Jermaine would recommend using Motley's modified script

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 3 Beta-1
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes