FORUMS

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

[ROM][4.0.4] Android Open Kang Project Build 33 - v1.3 (4/23/12)

4,181 posts
Thanks Meter: 3,599
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 03:37 AM |#1391  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

Only restore apps and app data. Don't restore phone data. If that's what mean by data. That could be your problem.

Sent from my EPAD using XDA

Yeah when I restore I restore phone data plus apps and app data. I will wipe all data and only restore apps and app data and hopefully that works

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
 
21st April 2012, 05:04 AM |#1392  
onebyside's Avatar
Senior Member
Flag Thunder Bay, NW Ontario
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

I tried but still doing the same. I noticed it only happens when I restore my apps and data from titanium backup and then reboot. Might be a file on titanium that is restoring and causing this but I'm not sure

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

Guessing something in the restore is the culprit....install the apps manually and figure that question out .

Sent from my EPAD using XDA
The Following User Says Thank You to onebyside For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 05:18 AM |#1393  
boynamedstacy's Avatar
Senior Member
Flag Spokane
Thanks Meter: 375
 
More
Quote:
Originally Posted by TechSavvy2

Not that it does ANY good when you need to use a keyboard......but do you think the software patch for the new GPS dongle I just got from ASUS will be supported in any of these builds? It doesn't seem to have a clue I even plugged it in, lol....as expected.

Just curious...

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

I would assume the AOKP team will integrate it eventually. I can't imagine they wouldn't. The GPS issue seems to bother a lot of people. Speaking of dongle, when did you order yours and how long did it take? I wanna do a video review for our site before everyone else does! Ordered like 5 days ago I think..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 3 Beta-1
Last edited by boynamedstacy; 21st April 2012 at 05:20 AM.
21st April 2012, 08:18 AM |#1394  
Senior Member
Levittown, PA
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

Yeah when I restore I restore phone data plus apps and app data. I will wipe all data and only restore apps and app data and hopefully that works

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA
The Following User Says Thank You to Ultrastigi For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 08:38 AM |#1395  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA

I'm guessing that's what's going on. Will try that later on when I get home. Thanks for the help. And from now on I'll only backup apps plus app data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
21st April 2012, 09:17 AM |#1396  
Striatum_bdr's Avatar
Senior Member
Flag Marseille
Thanks Meter: 1,084
 
More
Quote:
Originally Posted by Ultrastigi

I never save phone data. Only app and app data. I was always told never do phone data because with roms so much changes that your old data could conflict with the new and cause problem.

Sent from my DROID BIONIC using XDA


+ 1 never restore system app data, the slightest change in framework, system ui or others can lead to fc our bugs.
The Following User Says Thank You to Striatum_bdr For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 12:36 PM |#1397  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by Striatum_bdr

+ 1 never restore system app data, the slightest change in framework, system ui or others can lead to fc our bugs.

Well I learned something new today guys :) from now on I'll just restore apps and data not system data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
The Following User Says Thank You to Nilsonf For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 01:38 PM |#1398  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

Well I learned something new today guys :) from now on I'll just restore apps and data not system data

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

I gave you a thanks for learning something new and doing it quickly.
The Following User Says Thank You to bwosotowsky For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:21 PM |#1399  
apascual89's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 4,840
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boynamedstacy

I would assume the AOKP team will integrate it eventually. I can't imagine they wouldn't. The GPS issue seems to bother a lot of people. Speaking of dongle, when did you order yours and how long did it take? I wanna do a video review for our site before everyone else does! Ordered like 5 days ago I think..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 3 Beta-1

What's your site?

Did you ever flash that generic kernel from Motley? I flashed it this morning and it defaulted to 1800 without messing with scripts. Rom control performance settings also seem to control it fine.
21st April 2012, 05:30 PM |#1400  
boynamedstacy's Avatar
Senior Member
Flag Spokane
Thanks Meter: 375
 
More
Quote:
Originally Posted by apascual89

What's your site?

Did you ever flash that generic kernel from Motley? I flashed it this morning and it defaulted to 1800 without messing with scripts. Rom control performance settings also seem to control it fine.

I'm an Editor for TalkAndroid.com And about that kernel, I am only now getting around to it. So you just flashed the generic kernel without modifying any script? Did you have an OC script in place from a previous Motley? I guess I am confused why Jermaine would recommend using Motley's modified script

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 3 Beta-1
21st April 2012, 05:51 PM |#1401  
apascual89's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 4,840
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boynamedstacy

I'm an Editor for TalkAndroid.com And about that kernel, I am only now getting around to it. So you just flashed the generic kernel without modifying any script? Did you have an OC script in place from a previous Motley? I guess I am confused why Jermaine would recommend using Motley's modified script

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 3 Beta-1

Yep I flashed without any scripts. I did have the motley kernel modified by Jermaine before and had flashed the scotch bonnet cwm zip from motley's thread. Maybe those init.d files stayed?

I've never checked out Talk Android, but I will right now.

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes