Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,635 Members 53,064 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SOLVED

Tip us?
 
paul.robo
Old
(Last edited by paul.robo; 21st April 2012 at 07:08 PM.)
#1  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 113
Posts: 185
Join Date: Apr 2012

 
DONATE TO ME
Default SOLVED

IS THIS RUU AROUND PLEASE I REALLY NEED IT FOR MY MATE HIS PHONES BEEN OFF NOW FOR 2 DAYS I NEED THE RUU_Saga_hTC_Asia_India_2.10.401.8

HIS PHONES STUCK IN BOOOT LOADER ANS HIS MAIN_VERSION IS 2.10.401.5 SO HE NEEDS THE RUU I AM ASKING FOR TO GET HIS PHONE BACK ON PLEASE HELP WILLL BE REALLY GRATEFUL THANKS ALL.

HOPE SOME1 CAN HELP US


ILL BE WILLING TO GIVE SMALL DONATION TOO FOR YOUR TROUBLE
The Following User Says Thank You to paul.robo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UmairAhmad
Old
#2  
UmairAhmad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 147
Posts: 572
Join Date: Feb 2012
Location: Lahore
I am the oppressed one... Please Help us
The Following User Says Thank You to UmairAhmad For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
suku_patel_22
Old
#3  
suku_patel_22's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 746
Posts: 2,163
Join Date: Jun 2011
Location: Mumbai
Check in football's thread
If its not there, o doubt it can be found.

Why don't you change his misc version after temp root and flash an older RUU

Swyped from my Desire S waiting for Kernel 3, WAKE UP HTC


HTC One(Stock), Nexus 7(AOSPA/Franco), HTC Desire S(Fallout)
Thanks posts clutter, hit the "Thanks" button instead!
 
shrome99
Old
#4  
shrome99's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1530
Posts: 3,515
Join Date: May 2011
Location: Chandigarh
I found the RUU on a chinese site, you'll probably have to register to see the links - http://www.anzhuo.cn/thread-221287-1-1.html
The Following User Says Thank You to shrome99 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
UmairAhmad
Old
#5  
UmairAhmad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 147
Posts: 572
Join Date: Feb 2012
Location: Lahore
ADB is not working mate

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

This one is Euoropean mate

---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

Quote:
Originally Posted by shrome99 View Post
I found the RUU on a chinese site, you'll probably have to register to see the links - http://www.anzhuo.cn/thread-221287-1-1.html
This is euoropean one....
 
shrome99
Old
#6  
shrome99's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1530
Posts: 3,515
Join Date: May 2011
Location: Chandigarh
Yup, but it has the same version no. as in the OP. paul.robo probably made an error, since 401 is the European region code. The Indian code is 720. Which RUU do you want?
 
UmairAhmad
Old
#7  
UmairAhmad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 147
Posts: 572
Join Date: Feb 2012
Location: Lahore
Quote:
Originally Posted by shrome99 View Post
Yup, but it has the same version no. as in the OP. paul.robo probably made an error, since 401 is the European region code. The Indian code is 720. Which RUU do you want?
I want the india one maty

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

Which is the latest indian one?
 
shrome99
Old
#8  
shrome99's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1530
Posts: 3,515
Join Date: May 2011
Location: Chandigarh
2.15.720.3 is the latest indian one, can't find an RUU for it though.....
 
UmairAhmad
Old
#9  
UmairAhmad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 147
Posts: 572
Join Date: Feb 2012
Location: Lahore
Quote:
Originally Posted by shrome99 View Post
2.15.720.3 is the latest indian one, can't find an RUU for it though.....
is there any chance we can get it somewhere?

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

Quote:
Originally Posted by suku_patel_22 View Post
Check in football's thread
If its not there, o doubt it can be found.

Why don't you change his misc version after temp root and flash an older RUU

Swyped from my Desire S waiting for Kernel 3, WAKE UP HTC
What is the procedure ? Any guide.... My adb is not working.... The phone starts in bootloader(Fastboot) mode...

http://forum.xda-developers.com/sear...rchid=14162056
 
foX2delta
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 214
Join Date: Nov 2011
'Fastboot getvar all' so people can see what's really going on.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes