Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] -:FroyoPro:- v2.5 Android 2.2+3 [Stock/LinuxDX/Alfs Kernel] -Easter Special

OP lrakkarl

20th April 2012, 09:35 PM   |  #611  
Mockingbird's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 221
 
851 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
For Gods Sake , people dont give a single **** about your symbian....stay on topic !!!

Sent from my E15i using XDA
20th April 2012, 09:41 PM   |  #612  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
720 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by CosminAdriaan

For Gods Sake , people dont give a single **** about your symbian....stay on topic !!!

Sent from my E15i using XDA

The symbian talk was more or less dead, why bring it up?

Sent from my XPERIA X8 using xda premium
20th April 2012, 10:17 PM   |  #613  
Cancar96's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 393
 
1,118 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
hey guys!
why dont we show some respect to ROM and vote 5 thread,as you can see sadly it has rating 4 for such good rom.
The Following User Says Thank You to Cancar96 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 10:23 PM   |  #614  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
720 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Lukenda

hey guys!
why dont we show some respect to ROM and vote 5 thread,as you can see sadly it has rating 4 for such good rom.

+1

Sent from my XPERIA X8 using xda premium
The Following User Says Thank You to NIMBAH For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 10:43 PM   |  #615  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 20
 
147 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by GaBOr1

First, thanks @lrakkarl for his awesome work!

I'm just posting to say that I haven't been able to connect to the Eduroam network of my university. I've got the Alfs_v08a kernel and FroyoPro 2.5, and both were supposed to support Eduroam networks.

Before someone asks it: yes, I've set it up correctly (with the right certificate and so), but it's not connecting anyway. It gets stuck on "Authentificating..." or in "Establishing...".

I was just wondering if someone else has this problem, or if someone has connected to one of these networks.

Thanks in advance!

P.D.: I was able to connect with GingerDX (v023 or v024, I don't remember) and the same wpa_supplicant file, which is used in this ROM.

There is some fix mentioned in the second post. U have to flash a fix for it...

Here is the link... http://www.gnuyork.org/en/eduroam-android-2-3.html


Sent from my E15i using Tapatalk
Last edited by soumyasree; 20th April 2012 at 10:51 PM.
B.Jay
20th April 2012, 10:52 PM   |  #616  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by soumyasree

There is some fix mentioned in the second post. U have to flash a fix for it...

Here is the http://www.gnuyork.org/en/eduroam-android-2-3.htmllink..

That site is actually mirroring eagleeyetom's EduRoam Fix in a non-CWM ZIP-repack without giving credits.
20th April 2012, 11:06 PM   |  #617  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 20
 
147 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by B.Jay

That site is actually mirroring eagleeyetom's EduRoam Fix in a non-CWM ZIP-repack without giving credits.

Sorry i didnt know...
I just mentioned link mentioned in the OP

Sent from my E15i using Tapatalk
20th April 2012, 11:14 PM   |  #618  
Member
Thanks Meter: 10
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by soumyasree

There is some fix mentioned in the second post. U have to flash a fix for it...

Here is the link... http://www.gnuyork.org/en/eduroam-android-2-3.html


Sent from my E15i using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by B.Jay

That site is actually mirroring eagleeyetom's EduRoam Fix in a non-CWM ZIP-repack without giving credits.

Yes, that's it. Actually, the file in that webpage is the one that is in the ROM and in the kernel. So, let's say I've already tested it :P
21st April 2012, 04:22 AM   |  #619  
OP Senior Member
Thanks Meter: 524
 
103 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by junnojules

how to take screenshot? thanks again..

no battery drain for me.. played 30mins of music.. 0% drain.

I use "AndroSS" at 90%. Shake to take.

Quote:
Originally Posted by GaBOr1

First, thanks @lrakkarl for his awesome work!

I'm just posting to say that I haven't been able to connect to the Eduroam network of my university. I've got the Alfs_v08a kernel and FroyoPro 2.5, and both were supposed to support Eduroam networks.

Before someone asks it: yes, I've set it up correctly (with the right certificate and so), but it's not connecting anyway. It gets stuck on "Authentificating..." or in "Establishing...".

I was just wondering if someone else has this problem, or if someone has connected to one of these networks.

Thanks in advance!

P.D.: I was able to connect with GingerDX (v023 or v024, I don't remember) and the same wpa_supplicant file, which is used in this ROM.

Interesting, I unfortunately cannot test this have you tried the other wpa-supplicants or just the one that comes in 2.5?
edit: Reading this thread, I can see that you have already tested them all. I might go digging for problems in another file.

Quote:
Originally Posted by B.Jay

That site is actually mirroring eagleeyetom's EduRoam Fix in a non-CWM ZIP-repack without giving credits.

The way I read this thread was that ex-xda member "holgerg123" actually created this fix? eagleeyetom just created cwm.zips? I just linked to where I got the file from ie. credits. If I am incorrect then I will add the appropriate credits-please ask eagleeyetom to clarify.
Last edited by lrakkarl; 21st April 2012 at 04:40 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to lrakkarl For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 12:09 PM   |  #620  
Member
Thanks Meter: 10
 
42 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by lrakkarl

Interesting, I unfortunately cannot test this have you tried the other wpa-supplicants or just the one that comes in 2.5?
edit: Reading this thread, I can see that you have already tested them all. I might go digging for problems in another file.

Actually, I tested them all previously, but when I had GingerDX installed on my X8.

The only thing i can do for helping you is testing and testing. This is a feedback similar to the one on that thread:
  • Version 1: you know. It connects to wireless networks, but not to Eduroam networks.
  • Version 2: I got 'Error' in my Wi-Fi settings.
  • Version 3: I got 'Error' in my Wi-Fi settings.
  • Version 4: this connected to my personal network but, obviously, I couldn't test it with an Eduroam network as we are on Saturday. Anyway, this one seems to be the old wpa_supplicant file, so I don't think it would connect.

As you see, it is a bit different from the previous time with GingerDX.

What I'm going to do now is copying wpa_supplicant, wpa_cli, wlan_cu and wlan_loader from GingerDX, just in case it connects to the Eduroam network. It seems to connect without problem to my home wireless.

If I can help you in some way, just tell me (but not in weekends, as I will not go to university those days). =)

The Following User Says Thank You to GaBOr1 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
stable rom x8, x8 rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes