Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,354 Members 41,477 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][OCT 1][ICS 4.0.4] aospX 1.0.0-MR1 | IMM76L | Source | WIP

Tip us?
 
harpo1
Old
#2551  
Senior Member
Thanks Meter 280
Posts: 1,592
Join Date: Jan 2009
Location: Yuba City
Quote:
Originally Posted by m177er View Post
The "six plus hours" includes the intial git repo sync correct?
Yes

If you need Dropbox click the link below.
http://db.tt/Pi3TMCD
The Following User Says Thank You to harpo1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
m177er
Old
#2552  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 42
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by harpo1 View Post
Yes
Thanks harpo.
 
existz
Old
#2553  
existz's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 7189
Posts: 4,420
Join Date: Nov 2008
Location: Kentucky

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by m177er View Post
existz (or anyone building from source),

How long does it takes you to build the ROM?

Could you also tell me:
OS:
CPU:
RAM:

I'm trying to do it on Arch64 but I keep getting a build error a couple of minutes in, I'm thinking it's a problem with the gcc libs. Thinking of installing Ubuntu instead.
Yea harpo1 has covered most of it..But what build error are you getting? The reason I ask is because there was some issues with my source up until last night that broke the build.. so it could be as easy as just resyncing .. (if the error is in regards to iptables)

But also, I've only built on Ubuntu so I'm not sure what's needed (if anything) to build on arch ...so there's a chance that could be it...I run Ubuntu 10.10 (this is just a personal preference) on a Core 2 Duo 2.2ghz and 4gb ram..with ccache , ..the initial sync and build may take awhile (few hours depending on setup) but after that first build (and especially with ccache) it doesn't take that long ...a full clean build only takes me about 45min (this is after 1 build with ccache enabled ).. then on a dirty build it just depends on what was changed

Sent from my Inspire 4G using XDA
LG Nexus 5
ROM: ParanoidAndroidX 4.4
Kernel: 3.4.0-axdev
Radio: M8974A-1.0.25.0.17

Other Devices
Google Chromecast
HTC Inspire 4G
Samsung Captivate
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Tab 10.1"
Samsung Galaxy Tab2 7"


Github: https://github.com/existz
Google+: https://plus.google.com/+RobBeane
Launchpad: https://launchpad.net/aospx
Homepage: http://code.google.com/p/aospx

LinuxMint Petra [Mate 1.8.0] || 3.13-6.dmz.1-liquorix || AMD A6-4400M 2.7ghz + 8GB
The Following User Says Thank You to existz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marsdta
Old
#2554  
marsdta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 455
Posts: 1,187
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Was able to reproduce the fc of music app, when attempting to play a song when searching as mentioned previously. Attached is the logcat.

http://min.us/mCWLLFCHa

Sent from my Inspire 4G using XDA
The Following 2 Users Say Thank You to marsdta For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xero91
Old
#2555  
xero91's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 97
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island, NY
Quote:
Originally Posted by Youngunn2008 View Post
I have been able to lock mine up by rapidly turning screen on and off before but that's not usual use as you say. Logcat or it didn't happen

Sent from my Inspire 4G using Tapatalk 2


I noticed the same behavior two or three times..
 
inspire4gfreak
Old
#2556  
inspire4gfreak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 349
Join Date: Dec 2011
Location: Belgrade
I just wanted to say goodbye to you guys. I had a great time with this phone and this rom by existz, thank you very much. I changed the phone, but I can never change my nickname.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to inspire4gfreak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Rakkesh27
Old
#2557  
Rakkesh27's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 198
Join Date: Mar 2012
Location: Chennai
Exitz i flashed AR30 this morning..still facing reboots. Had to remove batter 5 times while doing playing temple run, while browsing, while using facebook app. Attaching logcat, hope it helps you in finding the error.
Attached Files
File Type: txt logcat_20120421-1610.txt - [Click for QR Code] (218.9 KB, 8 views)
The Following User Says Thank You to Rakkesh27 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
toysoldierq
Old
#2558  
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 405
Join Date: Dec 2007
Location: Bridgetown
Quote:
Originally Posted by marsdta View Post
Was able to reproduce the fc of music app, when attempting to play a song when searching as mentioned previously. Attached is the logcat.

http://min.us/mCWLLFCHa

Sent from my Inspire 4G using XDA
Thanks hope he gets it fix it annoys me.
 
ST3ALTHPSYCH0
Old
#2559  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 330
Join Date: May 2011
Location: Chattanooga, TN
Hey, I mentioned icons rearranging in folders several days ago. Turns out that it was linked to auto rotate on the home screens. With auto rotate off, my icons never rearrange. This is my first Android device, AND my first ROM that allowed that option..... Is this a common thing?

Phone: Inspire 4g    ROM: AOSPX AR29    Kernel: TalonACE kernel for ICS
Radio: AT&T 12.39a.60.19_26.06.06.30_M & matching RIL

Desktop: ̷W̷i̷n̷d̷o̷w̷s̷ ̷7̷ ̷U̷l̷t̷i̷m̷a̷t̷e̷ ̷x̷6̷4̷ <-HDD issues Currently Fuduntu 64 bit
Laptop: Windows 8 CP

I don't ask for much, but a simple thanks is appreciated if you've benefited from my efforts.

DEVS: Need hosting for your ROM or themes?
PM me about free space on my FTP server.
 
gewbert3
Old
#2560  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 43
Join Date: Feb 2011
Location: Carlisle
I flashed AR 30 last night, and had at least one reboot during the night (running apps said had been running for about 2:30 hours after 8 hours of sleep). Phone was charging overnight.

Then I went out for a run this morning, only Google (Play) Music running, and had 2 reboots.

Tags
aospx, existz
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes