Post Reply

[ROM][ICS 4.0.4][AOKP-Milestone 5]Galaxian-Soup[GT-7310/7300][05.01.2012]

OP nycbjr

21st April 2012, 12:42 PM   |  #281  
pseudoheld's Avatar
Senior Member
Flag Lüneburg
Thanks Meter: 523
 
1,794 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by heilmaenner

Cool, works now. Got my navbar back! Still I don't understand the advantage of "hiding" the bar in power menu ...

its actually a pretty neat feature if you ask me.
hiding the navbar is awesome for watching movies, reading comics, writing notes etc. basically everything fullscreen. you gain an extra few pixels and especially movies don't have to get cropped and now fill the whole screen.
plus some apps haven't implemented the ICS feature of dimming the navbar thus being very distracting.
if this stuff doesn't bother you i guess its useless but i have been wanting this ability ever since i moved on from honeycomb
21st April 2012, 01:49 PM   |  #282  
Member
Singapore
Thanks Meter: 9
 
61 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by pseudoheld

it works, however you will have no 3G! so if you depend on 3g you are probably better of waiting for a "souped" version

Have you tried this? Even though i have the 3G version, i dont use 3g..
21st April 2012, 01:50 PM   |  #283  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
713 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Arrow
I have tried it and it works
The Following User Says Thank You to MaluNoPeleke For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 02:22 PM   |  #284  
pseudoheld's Avatar
Senior Member
Flag Lüneburg
Thanks Meter: 523
 
1,794 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by MrHome

Have you tried this? Even though i have the 3G version, i dont use 3g..

yes works
The Following User Says Thank You to pseudoheld For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 05:28 PM   |  #285  
Senior Member
Flag Some where in USA
Thanks Meter: 32
 
477 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
hmm...fresh install and still getting "system ui...." msg. anyone know how to fix this.

Sent from my GT-P7310 using xda premium
21st April 2012, 05:37 PM   |  #286  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by cenwesi

hmm...fresh install and still getting "system ui...." msg. anyone know how to fix this.

Sent from my GT-P7310 using xda premium

Here the same with the B33 build....
21st April 2012, 05:46 PM   |  #287  
pseudoheld's Avatar
Senior Member
Flag Lüneburg
Thanks Meter: 523
 
1,794 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by cenwesi

hmm...fresh install and still getting "system ui...." msg. anyone know how to fix this.

Sent from my GT-P7310 using xda premium

Quote:

If you are having issues with your NavBar FC'ing in particular with apps that require a menu button (ie, older legacy apps that don't use the 'ActionBar'), please go into ROMControl - > Navigation Bar - > and add a button and/or reassign one of your buttons to be a 'Menu' button.

http://rootzwiki.com/topic/23661-nav...3-for-tablets/
21st April 2012, 06:37 PM   |  #288  
safir187's Avatar
Senior Member
Flag Tehran
Thanks Meter: 7
 
154 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
i'm guessing i'm gonna put up with cm9 and it's wifi issue until we have a 3g version of the next build (b34) then!
21st April 2012, 07:42 PM   |  #289  
pseudoheld's Avatar
Senior Member
Flag Lüneburg
Thanks Meter: 523
 
1,794 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by safir187

i'm guessing i'm gonna put up with cm9 and it's wifi issue until we have a 3g version of the next build (b34) then!

b33 is pretty stable for me. the systemUI crashes are very seldom.
i think before b34 there will be a milestone release, at least thats the word over at aokp.
so expect the next version to be pretty stable overall.
21st April 2012, 10:48 PM   |  #290  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
122 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Is there a way to install all at one the backed up apps using titanium? Instead of installing them one by one?

Sent from my HTC Desire S using XDA

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes