Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][05.15.12] RezROM S4 v2.4 | EQS | S-OFF/S-ON | Evita Base | Sense 4.0 | Smooth

OP lllboredlll

21st April 2012, 06:26 PM   |  #171  
WizeGuyDezignz's Avatar
Senior Member
San Diego
Thanks Meter: 1,139
 
2,902 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by lllboredlll

I take now credit for anything other than having some of the coolest people in my circle of developers either way mms works now as it should ....I don't have time to update right this minute but should be today sometime

Dude, I cannot wait to flash the update with working mms! I thought it was going to be a lost cause for a while like the ics roms.

Outstanding work!

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
The Following User Says Thank You to WizeGuyDezignz For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 07:34 PM   |  #172  
tholmes8291's Avatar
Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 222
 
814 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Anyone else having an issue with very low incall volume? Earpiece and speaker phone? Also backlights come and go.

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

Where do I swipe for brightness? Tried status bar but it doesn't work unless I'm doing something wrong.
21st April 2012, 07:44 PM   |  #173  
lllboredlll's Avatar
OP Retired Recognized Developer
69 6e 20 61 20 64 65 76 69 63 65 20 6e 65 61 72 20 79 6f 75
Thanks Meter: 3,324
 
2,356 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by tholmes8291

Anyone else having an issue with very low incall volume? Earpiece and speaker phone? Also backlights come and go.

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

Where do I swipe for brightness? Tried status bar but it doesn't work unless I'm doing something wrong.

Go to settings/display and turn autobrightness off. Then swipe on the status bar
The Following User Says Thank You to lllboredlll For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 07:45 PM   |  #174  
x3demond3x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 290
 
193 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by tholmes8291

Anyone else having an issue with very low incall volume? Earpiece and speaker phone? Also backlights come and go.

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

Where do I swipe for brightness? Tried status bar but it doesn't work unless I'm doing something wrong.


you have to disbale automatic brightness... as for call volume thats the case for all 4.0 roms right now
21st April 2012, 07:49 PM   |  #175  
tholmes8291's Avatar
Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 222
 
814 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by lllboredlll

Go to settings/display and turn autobrightness off. Then swipe on the status bar

Yeah did that but still won't work. Maybe my fingers are too fat! Minor issues, great ROM!
21st April 2012, 07:57 PM   |  #176  
hopesrequiem's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,052
 
2,758 posts
Join Date:Joined: May 2011
If I'm flashing 1.02 over 1.01 should I wipe cache or dalvik?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
21st April 2012, 08:07 PM   |  #177  
x3demond3x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 290
 
193 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
so any way to get rid of the location icon?
21st April 2012, 08:09 PM   |  #178  
Marcismo55's Avatar
Senior Member
Flag Ventura, CA
Thanks Meter: 417
 
1,765 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hopesrequiem

If I'm flashing 1.02 over 1.01 should I wipe cache or dalvik?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

Yes...when flashing anything that's the minimum you should do.

Sent from my ADR6425LVW
The Following User Says Thank You to Marcismo55 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 08:13 PM   |  #179  
splatoid's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 49
 
474 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
So after going from 3.3 to 3.4 I used my nandroid backup of 3.3 and just reloaded the data no boot or cache or system just data and it all is working just perfect. And I dont have the heat issue so far still nice and cool.
21st April 2012, 08:18 PM   |  #180  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
310 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Aloha Bored,

Is the mms fix in 1.0.2?

Mahalo Bro

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes