Thread Closed

[FP1H][Rom][Cwm][Odin]Tweaked v2.2 UPDATED 06/26/12

21st April 2012, 01:42 AM   |  #501  
o0BlacknesS0o's Avatar
Senior Member
Flag Fincastle, VA
Thanks Meter: 1,905
 
2,716 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
After redoing everything on Wednesday, I'm happy to report no problems, no reboots or hotboots...no issues at all oc'd and uv'd

Droid Charge running Tweaked 2.0 w/ FP1-PBJ
21st April 2012, 11:27 AM   |  #502  
stueycaster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 498
 
1,397 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by cujo6801

Test test test...
Is this thread on!

SENT FROM THE DOG POUND

Quote:
Originally Posted by bvsbutthd101

Who did this?

Only those who have no lives hang out in a forum on weekends. Those who do have a life go out and have fun.
21st April 2012, 12:43 PM   |  #503  
cujo6801's Avatar
Senior Member
Flag San Diego,Ca.
Thanks Meter: 2,064
 
3,332 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by stueycaster

Only those who have no lives hang out in a forum on weekends. Those who do have a life go out and have fun.

I can't tell if your trying to be funny or a jerk....
so I'll give you the benefit of the doubt....
21st April 2012, 05:16 PM   |  #504  
GreenMunky's Avatar
Senior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 49
 
373 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by dwitherell

Just to clarify - tonsit, not hindle


No, as I'm using some iteration of the fp1 kernel based on imnuts code as well. I don't know how Swype would affect this at all... I've had this problem when playing around with different versions of busybox - have you done anything like that? To check what version you are running, just go into terminal emulator and type busybox. A whole slew of info will come out, but the first line will list the busybox version.

which version of Busybox should we be running? I changed it to use V6 Supercharger but have since disabled it because it wasn't playing nice. But I don't remember which Busybox version I had before I downgraded it. Also, I'd like to convert to EXT4 but am unsure where to find the kernel to flash to allow for Voodoo conversion.
21st April 2012, 06:07 PM   |  #505  
Junior Member
Thanks Meter: 24
 
18 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by GreenMunky

which version of Busybox should we be running? I changed it to use V6 Supercharger but have since disabled it because it wasn't playing nice. But I don't remember which Busybox version I had before I downgraded it. Also, I'd like to convert to EXT4 but am unsure where to find the kernel to flash to allow for Voodoo conversion.

BusyBox v1.19.4 Its available in jrummy's busybox installer.
https://play.google.com/store/apps/d...nstaller&hl=en

You can use imoseyon's 4.0 kernel to convert, as its the most recent kernel with full voodoo controls. After converting, you will need to flash back to an FP1 kernel if you want to have wifi.
http://rootzwiki.com/topic/3426-kern...ed-v400-11611/

edit: add links
Last edited by tonsit; 21st April 2012 at 06:11 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to tonsit For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 06:54 PM   |  #506  
GreenMunky's Avatar
Senior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 49
 
373 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by tonsit

BusyBox v1.19.4 Its available in jrummy's busybox installer.
https://play.google.com/store/apps/d...nstaller&hl=en

You can use imoseyon's 4.0 kernel to convert, as its the most recent kernel with full voodoo controls. After converting, you will need to flash back to an FP1 kernel if you want to have wifi.
http://rootzwiki.com/topic/3426-kern...ed-v400-11611/

edit: add links

Worked beautifully, phone's running slicker than snot on glass! Thank you guys so much. I don't think it can get much better than this until we have a fully functioning ICS ROM/port.

Sent from my Tweaked Droid Charge by TSM, ext4, OC 1200
21st April 2012, 06:59 PM   |  #507  
bvsbutthd101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
364 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by tonsit

You can use imoseyon's 4.0 kernel to convert, as its the most recent kernel with full voodoo controls. After converting, you will need to flash back to an FP1 kernel if you want to have wifi.
http://rootzwiki.com/topic/3426-kern...ed-v400-11611/

edit: add links

Or you can use the PBJ Kernel the Tweaktools website and get all the oc/uv goodies without the sacrifice of wifi
21st April 2012, 07:03 PM   |  #508  
GreenMunky's Avatar
Senior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 49
 
373 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by bvsbutthd101

Or you can use the PBJ Kernel the Tweaktools website and get all the oc/uv goodies without the sacrifice of wifi

True, but you have to use the old kernel to convert to ext4 first, then flash the new PBJ to get wifi back. That's what he was instructing me to do.

Sent from my Tweaked Droid Charge by TSM, ext4, OC 1200
21st April 2012, 07:10 PM   |  #509  
bvsbutthd101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
364 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by GreenMunky

True, but you have to use the old kernel to convert to ext4 first, then flash the new PBJ to get wifi back. That's what he was instructing me to do.

Sent from my Tweaked Droid Charge by TSM, ext4, OC 1200

That's what I meant. After you're converted to EXT4, flash the new PBJ kernel.
21st April 2012, 08:21 PM   |  #510  
Member
Thanks Meter: 1
 
59 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
Question EXT4 Conversion
Hello, I have been following this thread from thee beginning and am new to rooting... A Noob you say. Yesterday, I had to go back to basic fp1h dur by my noobiness and just thinking I new what I was doing.

I had stock fp1h installed... Then tried to add the v6 tweaks from Tweaktools as well as PBJ released in this thread and that was when my issues started... Sluggish attitude n phone, things not working, phone calls etc. I saw something indicating an oc of 1.2 stabilized that out... But not sure how to do that. Have SetCpu but 1000 mz is all I see for clocking...

Should I have converted to EXT4 and what exactly is this conversion doing...? Where can I find this info if anyone can point me there... My phone is back to stock kernel running like a champ... But now I am feeling venturous due to being able to get back to stock etc. not invincible, just a little venturous... Any info would be appreciated.

Thank you.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes