Post Reply

[RADIO] Blaze 4G Modem for Sidekick 4G

OP Reviewers

21st April 2012, 02:50 AM   |  #1  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Modem pulled from the Samsung Blaze4G.
Not hard to install at all, just put it on your sdcard and flash in Recovery.
Yes. This was not originally for Froyo I have to remove some /libs.
I made it work for the Sidekick 4G.
Credits to Master&Slave for pulling the Modem from the device.

Download: Here
Froyo/Gingerbread Only

My Results:
-My speeds have increased and I always have 3/4 full bars no lower and always 4G.

Just Hit the thanks button...
It will save a lot of you from getting infractions/warnings
Last edited by Reviewers; 27th April 2012 at 07:24 PM.
The Following 26 Users Say Thank You to Reviewers For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 07:26 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag Springfield, Massachusetts
Thanks Meter: 75
 
187 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
I'll give it a shot and report back here. Thanks.

Edit : Noticing a gain of 1-2 bars on signal and faster 4G speeds. This is the real deal man, thanks! It will report as KJ2 but it is the Blaze 4G modem.

HOLY****ING MOTHER OF LORD! SUPER EDIT! Just ran a speed test....holy..****. 11,000 kbps (download), 1,000 kbps (upload)

MY HERO! Lol!
Last edited by JiN1337; 21st April 2012 at 07:52 AM.
21st April 2012, 09:41 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Diddo. You just fixed the only thing I griped about this phone.thank you so much!

Sent from my SGH-T839 using xda premium
21st April 2012, 11:44 AM   |  #4  
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 85
 
667 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Lol thanks the most i got on the sidekick dwnload was 10.8 nyc bronx area

Sent from my SGH-T839 using XDA
21st April 2012, 02:39 PM   |  #5  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
My Sidekick 4G is running super fast and with network tweaks it would run faster the network.
21st April 2012, 07:53 PM   |  #6  
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 85
 
667 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Hmm in building the sk4g kj2 modem worked in elevators now the blaze4g modem doesn't nothin major just a notice

Sent from my SGH-T839 using XDA
The Following User Says Thank You to xtrem88 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 08:28 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
316 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
mind getting permission to upload the modem directly to xda? call me lazy if you want but I do not feel like having to sign up at a file sharing site just to download something -_-
21st April 2012, 08:40 PM   |  #8  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by xtrem88

Hmm in building the sk4g kj2 modem worked in elevators now the blaze4g modem doesn't nothin major just a notice

Sent from my SGH-T839 using XDA

I don't know the Blaze 4G one should be MUCH better.
21st April 2012, 08:40 PM   |  #9  
Reviewers's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,670
 
3,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by pintek

mind getting permission to upload the modem directly to xda? call me lazy if you want but I do not feel like having to sign up at a file sharing site just to download something -_-

I'm doing this right now for y'a.
22nd April 2012, 04:16 AM   |  #10  
Senior Member
Flag San Bernardino
Thanks Meter: 54
 
336 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
May seem like a noob question, but how does this affect your contract and things like that? Like its not going to give me surcharges or anything? It just increaces the ability of the radio already built in?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes