Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP]/[RECOVERY]x-Parts [CWM Installer] [Version 7.0] 29/6/12

OP pvyParts

14th April 2012, 01:03 PM   |  #251  
pvyParts's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 2,323
 
1,858 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Anicane

What i have done is, yesterday i tried to flash this new ICS official into my Arc ( with locked bootloader), i got the same error as others who got Arc. After that used SEUS to go back to GB, rooted it, installed CWM, when i shutdown my phone ( does not have restart mode yet), at the Sony Ericsson logo when i press any key to enter into CWM mode,it just stops at sony logo like forever, i have tried re flashing GB and installing CWM again and again same result.

ok. did you use this app to install CWM? or a different one (just making sure) where did you get the app from market or SDCARD, OP?

did you use this App last time you had CWM?

Pvy.
14th April 2012, 01:06 PM   |  #252  
Anicane's Avatar
Senior Member
Flag Ålesund
Thanks Meter: 46
 
332 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by pvyParts

ok. did you use this app to install CWM? or a different one (just making sure) where did you get the app from market or SDCARD, OP?

did you use this App last time you had CWM?

Pvy.

Yea, Ofc. i used this app. i have it in my box account, plus i did try downloading from market too but i end up with same result.
14th April 2012, 01:14 PM   |  #253  
pvyParts's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 2,323
 
1,858 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Anicane

Yea, Ofc. i used this app. i have it in my box account, plus i did try downloading from market too but i end up with same result.

ok only thing i can think of is to try to use a different method for installing OR, after you have installed and before you reboot check all the files are ok in system

there are 4

system/bin/chargemon -> should be around 900 bytes, 755 perms
system/bin/charger -> should be around 57 k, 755 perms
system/bin/recovery.tar -> should be around 1.8 mb, 755 perms
system/xbin/sh -> should be about 715k, 755 perms

i think your problem will be in the chargemon but i cant comment without some more info.

how did you root and what firmware are you flashing? (what firmware does SEUS give you)

Pvy.
14th April 2012, 01:22 PM   |  #254  
Anicane's Avatar
Senior Member
Flag Ålesund
Thanks Meter: 46
 
332 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by pvyParts

ok only thing i can think of is to try to use a different method for installing OR, after you have installed and before you reboot check all the files are ok in system

there are 4

system/bin/chargemon -> should be around 900 bytes, 755 perms
system/bin/charger -> should be around 57 k, 755 perms
system/bin/recovery.tar -> should be around 1.8 mb, 755 perms
system/xbin/sh -> should be about 715k, 755 perms

i think your problem will be in the chargemon but i cant comment without some more info.

how did you root and what firmware are you flashing? (what firmware does SEUS give you)

Pvy.


Well i rooted my Arc using zergrush's expolit which Doomlord has made, and the firmware that SEUS gives me is 0.42.
14th April 2012, 04:41 PM   |  #255  
jjkkyu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 374
 
370 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Anicane

Well i rooted my Arc using zergrush's expolit which Doomlord has made, and the firmware that SEUS gives me is 0.42.

Try reflash your phone with Flashtool.

Sent from my R800i using xda premium
14th April 2012, 07:40 PM   |  #256  
Anicane's Avatar
Senior Member
Flag Ålesund
Thanks Meter: 46
 
332 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by jjkkyu

Try reflash your phone with Flashtool.

Sent from my R800i using xda premium

Done that too end up with same thing. I have reflashed with Flashtool and hardreset than repaired with SEUS nothing changed


But is there any other way to restore the backup i have taken =?
Last edited by Anicane; 14th April 2012 at 08:30 PM.
15th April 2012, 03:16 AM   |  #257  
Anicane's Avatar
Senior Member
Flag Ålesund
Thanks Meter: 46
 
332 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by pvyParts

ok only thing i can think of is to try to use a different method for installing OR, after you have installed and before you reboot check all the files are ok in system

there are 4

system/bin/chargemon -> should be around 900 bytes, 755 perms
system/bin/charger -> should be around 57 k, 755 perms
system/bin/recovery.tar -> should be around 1.8 mb, 755 perms
system/xbin/sh -> should be about 715k, 755 perms

i think your problem will be in the chargemon but i cant comment without some more info.

how did you root and what firmware are you flashing? (what firmware does SEUS give you)

Pvy.

I check those files, and they seem to be ok,i mean around those size you mentioned, is there any other way i can still CWM =?
15th April 2012, 06:00 AM   |  #258  
Junior Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Thumbs up Thanks
I just wanted to say thanks as I needed a way to get back to an old ROM which had my data for apps on it, but had relocked my PLAY's bootloader, and also got to original ROM, and Kernel so having this allowed for me to get back to clockwork mod recovery to fix it, Thanks so much,
17th April 2012, 09:32 PM   |  #259  
msnglink's Avatar
Senior Member
Flag Omaha ne
Thanks Meter: 47
 
892 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
can i use this to flash roms with a locked bootloader? cant seem to get a response back to unlock it. willing to pay to unlock. i have a verizon xperia play
21st April 2012, 10:04 PM   |  #260  
jayman1986's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 86
 
718 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Hi,

I have official ics on arc s, since I've installed this, my phone doesn't have offline charging, it just bootloops until I disconnect charger and naturally turn phone on or I restart using cwm menu.

Can you get offline charging working on ics Rom?

Sent from my LT18i using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes