FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM][29 March] BinDroid I-Scream XL [Kernel] Stock| Fast and Stable | Online

4,480 posts
Thanks Meter: 5,079
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 08:52 PM |#141  
benjamin.j.goodwin's Avatar
Recognized Developer
Flag Northampton
Thanks Meter: 5,005
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Schumi 01

Could you explain how i do that please ?

Thanks

I don't know whether you would have the adb files so I went for an easy option

Flash this in recovery mate. The icons may appear unchanged on your home screen initially so check them in the app drawer
Attached Files
File Type: zip newicons.zip - [Click for QR Code] (7.75 MB, 15 views)
 
 
21st April 2012, 08:56 PM |#142  
Schumi 01's Avatar
Senior Member
Flag Caerphilly
Thanks Meter: 75
 
More
Quote:
Originally Posted by benjamin.j.goodwin

I don't know whether you would have the adb files so I went for an easy option

Flash this in recovery mate. The icons may appear unchanged on your home screen initially so check them in the app drawer

Thanks Ben, that will be far easier for me.

EDIT

Just flashed it, Messages worked, but the camera didn't. Not to worry Ben, i can manage with what i got.

Thanks for your help.
Last edited by Schumi 01; 21st April 2012 at 09:33 PM.
21st April 2012, 09:35 PM |#143  
benjamin.j.goodwin's Avatar
Recognized Developer
Flag Northampton
Thanks Meter: 5,005
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Schumi 01

Thanks Ben, that will be far easier for me.

EDIT

Just flashed it, Messages worked, but the camera didn't. Not to worry Ben, i can manage with what i got.

Thanks for your help.

Not sure why it didn't work mate. I will look again tomorrow for you.

Sent from my HTC One X using XDA Premium HD app
21st April 2012, 09:42 PM |#144  
Schumi 01's Avatar
Senior Member
Flag Caerphilly
Thanks Meter: 75
 
More
Quote:
Originally Posted by benjamin.j.goodwin

Not sure why it didn't work mate. I will look again tomorrow for you.

Sent from my HTC One X using XDA Premium HD app

Thanks Ben, but i think it is my fault, i think i sent you the wrong APK will upload the one tomorrow for you, and pm you the link.

Thanks

Sent from my HTC XL
21st April 2012, 10:21 PM |#145  
benjamin.j.goodwin's Avatar
Recognized Developer
Flag Northampton
Thanks Meter: 5,005
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Schumi 01

Thanks Ben, but i think it is my fault, i think i sent you the wrong APK will upload the one tomorrow for you, and pm you the link.

Thanks

Sent from my HTC XL

Okay I will try again for you tomorrow

Sent from my HTC One X using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to benjamin.j.goodwin For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 10:26 PM |#146  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Question
hi
just wondering that why we need boot.img?

if we have already unlocked bootloader
rooted
cwm
etc etc
is there any particular reason for this change in this ROM only ?
22nd April 2012, 10:57 PM |#147  
AndroHero's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 909
 
More
Quote:
Originally Posted by netvpn7

hi
just wondering that why we need boot.img?

if we have already unlocked bootloader
rooted
cwm
etc etc
is there any particular reason for this change in this ROM only ?

All roms come with a boot.img. this is the kernel.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
22nd April 2012, 11:05 PM |#148  
Alex-V's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,954
 
More
Quote:
Originally Posted by netvpn7

hi
just wondering that why we need boot.img?

if we have already unlocked bootloader
rooted
cwm
etc etc
is there any particular reason for this change in this ROM only ?



Sent from my HTC Desire using XDA Premium App

Quote:
Originally Posted by AndroHero

All roms come with a boot.img. this is the kernel.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

What meant..is the Chinese boot.img..its only needed once you rooted I think..I not use it if I flash another rom..not sure..if its needed in general..there was no need to to do this on a s-on desire


Sent from my HTC Desire using XDA Premium App
23rd April 2012, 01:43 AM |#149  
AndroHero's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 909
 
More
Quote:
Originally Posted by Alex-V

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App



What meant..is the Chinese boot.img..its only needed once you rooted I think..I not use it if I flash another rom..not sure..if its needed in general..there was no need to to do this on a s-on desire


Sent from my HTC Desire using XDA Premium App

Ive never done the chinese rom thing. And ics Custom roms all work fine for me aswell

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
24th April 2012, 08:51 AM |#150  
webphoenix's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Question
Hi,
one question.

Is there any chance to get the Taskbar/Statusbar (the one with the battery an Time in at the Top) transparent?

I try it with UOT with no function.
26th April 2012, 10:09 AM |#151  
shingers5's Avatar
Recognized Contributor
Flag liverpool
Thanks Meter: 3,107
 
More
Quote:
Originally Posted by Alex-V

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App



What meant..is the Chinese boot.img..its only needed once you rooted I think..I not use it if I flash another rom..not sure..if its needed in general..there was no need to to do this on a s-on desire


Sent from my HTC Desire using XDA Premium App

Yea if you try flashing rom without this boot.img it will not boot. If it does boot it will fc and bootloop. As I stated the actual Chinese full rom isn't needed just an option for people who just couldn't get it working after flashing boot.IMG. its same in one x at min as well as need flash boot.img to flash roms based on new update. The main reason is because the recovery on first custom flash doesn't flash boot.img from zip file. That's why its done manually. We have only ever needed to do that once as we have had no real updates till recently and ramdisk hasn't been altered like in one x. Things have changed since desire days mate as xl is partitioned differently. No sdcard as well is a major issue with partitioning. Only reason I know all this is because I tried to flash rcmix 3d without boot.img just recovery and it didn't work. Cappy tried new setting.apk and it didn't work. Then anzhi released his rom on Chinese site and stated issues with boot.img and recovery. Tried it with boot.img flash then his rom it worked. Flashed rcmix3d and it worked hence the conclusion to flash boot.img prior to 1st custom and not again. If however any of the devs modify ramdisk then yep that boot.img from that rom will need to be flashed via fastboot

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using xda premium
Last edited by shingers5; 26th April 2012 at 10:16 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes