Post Reply

[DEV/LEAK] ICS for A501

21st April 2012, 08:33 AM   |  #81  
cad_2011's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 15
 
321 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by ubutnux

did you get PASS logo after you perform run.bat (nvflash)?

mine stuck at acer logo after flashing the ROM. and the previous page thread, mentioning due to different boot loader.
21st April 2012, 09:00 AM   |  #82  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
161 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by ubutnux

operation not permitted or wrong command?

Wrong command.
21st April 2012, 08:19 PM   |  #83  
Senior Member
Flag bandung
Thanks Meter: 18
 
123 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by cad_2011

mine stuck at acer logo after flashing the ROM. and the previous page thread, mentioning due to different boot loader.

So you haven't flash ics bootloader yet?





Quote:
Originally Posted by galapogos01

Wrong command.

Here's my terminal output
Code:
app_58@android:/ $ export PATH=/data/local/bin:$PATH
app_58@android:/ $ mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
debugfs /sys/kernel/debug debugfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/mmcblk0p3 /system ext4 ro,relatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p8 /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p4 /cache ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p6 /system/vendor ext4 ro,relatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/fuse /mnt/sdcard fuse rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=1023,group_id=1023,default_permissions,allow_other 0 0
/dev/block/vold/179:33 /mnt/external_sd vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
app_58@android:/ $ su
app_58@android:/ # mount -o remount, rw /system/
app_58@android:/ # mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
debugfs /sys/kernel/debug debugfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/mmcblk0p3 /system ext4 rw,relatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p8 /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p4 /cache ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/block/mmcblk0p6 /system/vendor ext4 ro,relatime,user_xattr,acl,barrier=1,data=ordered 0 0
/dev/fuse /mnt/sdcard fuse rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=1023,group_id=1023,default_permissions,allow_other 0 0
/dev/block/vold/179:33 /mnt/external_sd vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
app_58@android:/ #
Sent from my A501 using Tapatalk 2
21st April 2012, 11:16 PM   |  #84  
cad_2011's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 15
 
321 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by ubutnux

So you haven't flash ics bootloader yet?

where do i find this bootloader? i just flash the ics zip via cwm downloaded from 1st post. i think the current ICS from lightspeed changed the boot-loader.

edit: i still have CWM. any suggestion?
Last edited by cad_2011; 22nd April 2012 at 02:38 AM.
22nd April 2012, 12:17 AM   |  #85  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
161 posts
Join Date:Joined: May 2008
Ubuntnux, have you done anything other than install the ICS bootloader and the .zip? As you can see my terminal output is very different with the loop fs at the end etc.

I've found another prob with this rom - standby power usage. 80% battery in 19 hours :( Can't tell what's causing it, but it won't go into deep sleep.





Hopefully someone can work this out soon because going back to HC would suck!
22nd April 2012, 01:19 AM   |  #86  
Senior Member
Flag bandung
Thanks Meter: 18
 
123 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Flash full zip from vache then nvflash patched ics bootloader

On this leak (also other a501 ics room) wifi does not turn off mobile data usage, and from your screenshot you lost your mobile signal. Losing mobile signal does take more batteries.

The only problem on this leak is when the tablet wake up from long deep sleep we lost mobile data, and the only way to fix this is to reboot

Sent from my A501 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to ubutnux For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 04:14 AM   |  #87  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
I just moved from the Alexandra ROM to this. It's fantastic. Aside some anomalous high battery usage I'm investigating, everything appears to work, apps run smoothly, I'm very impressed.

Thanks vache!!
22nd April 2012, 10:21 AM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
Red face
Hi,

first thanks to all who made this possible!

Does anybody else have the problem that the rear camera isn´t working?

My config: A501 original HC EMEA_CUST7, now I flashed the A501_ICS.zip with the ICS bootloader as described in this thread here, came from Moscow´s HC Alexandra III with BL 3.0.1
Last edited by JPM; 22nd April 2012 at 10:27 AM.
22nd April 2012, 04:39 PM   |  #89  
shadow147's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by ubutnux

Flash full zip from vache then nvflash patched ics bootloader

On this leak (also other a501 ics room) wifi does not turn off mobile data usage, and from your screenshot you lost your mobile signal. Losing mobile signal does take more batteries.

The only problem on this leak is when the tablet wake up from long deep sleep we lost mobile data, and the only way to fix this is to reboot

Sent from my A501 using Tapatalk 2

I have the same problem with mobile data... +1
The Following User Says Thank You to shadow147 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 04:53 PM   |  #90  
blackthund3r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 419
 
560 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cad_2011

where do i find this bootloader? i just flash the ics zip via cwm downloaded from 1st post. i think the current ICS from lightspeed changed the boot-loader.

edit: i still have CWM. any suggestion?

The A501 ICS Zip IIRC is set to not overwrite the recovery image (if you flashed the zips in the OP then CWM would be overwritten)

Sent from my A500 using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Iconia A500 Android Development by ThreadRank