Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Is it possible to flash a rom through adb?

OP filmaker

20th April 2012, 10:29 PM   |  #1  
filmaker's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 516
 
603 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Hey, just wondering, if I wanted to, could I flash a rom using ADB. I saw somewhere people trying it with RA recovery. Is it possible via Clockwork? or Teamwin?
21st April 2012, 07:21 PM   |  #2  
jslim38's Avatar
Senior Member
Flag Saint Petersburg
Thanks Meter: 119
 
817 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
flashing a rom using adb
yes you can just typ adb push
22nd April 2012, 12:20 AM   |  #3  
ngagephone's Avatar
Senior Member
Flag Doncaster (Town)
Thanks Meter: 88
 
614 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jslim38

yes you can just typ adb push

No I don't think you can and push does not flash a Rom.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes