Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 50,622 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[SCRIPT/TWEAK] [L O T K] Smurfed Out V 6.6 Updated 4-21

Tip us?
acubens Old
#71  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
file not found. when trying to download, anybody has a mirror?

Thanks
 
Papa Smurf151
Old
#72  
Papa Smurf151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 6715
Posts: 5,652
Join Date: Feb 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by acubens View Post
file not found. when trying to download, anybody has a mirror?

Thanks
Sorry man. File is back up. The download folder got deleted off my ftp server.
The Following User Says Thank You to Papa Smurf151 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
acubens Old
(Last edited by acubens; 18th April 2012 at 06:14 AM.)
#73  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Papa Smurf151 View Post
Sorry man. File is back up. The download folder got deleted off my ftp server.
Np, thanks for fixing and the script.

Cheers
 
gummie
Old
#74  
gummie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 225
Posts: 762
Join Date: Dec 2011
Location: Calamba
I think 128mb vm heap is too big for a device with 279mb RAM (my device) can we have like option to choose to range from 48mb - 128mb? Just like how we choose LMK setting.

Main
Device - Nexus 4 E960 (Occam)
Build - Android 4.4.3 (KTU84L)
ROM - Stock
Kernel - Stock
MOD - V4A FX2.3.2.6
Others
Device - Galaxy Nexus I9250 (Yakju)
Build - Android 4.3 (JWR66Y)
ROM - OmniROM - omni-4.4.2-20140324-maguro-NIGHTLY
Device - Nexus 7 C9O (Nakasi)
Build - Android 4.4.2 (KOT49H)
ROM - Stock Image
 
Papa Smurf151
Old
#75  
Papa Smurf151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 6715
Posts: 5,652
Join Date: Feb 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gummie View Post
I think 128mb vm heap is too big for a device with 279mb RAM (my device) can we have like option to choose to range from 48mb - 128mb? Just like how we choose LMK setting.
That is very possible and easy to do thanks. I'll add it to the update I'm working on
The Following 2 Users Say Thank You to Papa Smurf151 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
gummie
Old
#76  
gummie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 225
Posts: 762
Join Date: Dec 2011
Location: Calamba
Quote:
Originally Posted by Papa Smurf151 View Post
That is very possible and easy to do thanks. I'll add it to the update I'm working on
Thanks! Have this issue that after some hours my device starts to slow down due to cache is getting bigger. Have to use Zeppelinrox's one shot script "Engine Flush" to clear the cache.

LOL! its funny coz my Smurf is so hyped up, smooth and flies around but he gets exhausted after some Hours.

Main
Device - Nexus 4 E960 (Occam)
Build - Android 4.4.3 (KTU84L)
ROM - Stock
Kernel - Stock
MOD - V4A FX2.3.2.6
Others
Device - Galaxy Nexus I9250 (Yakju)
Build - Android 4.3 (JWR66Y)
ROM - OmniROM - omni-4.4.2-20140324-maguro-NIGHTLY
Device - Nexus 7 C9O (Nakasi)
Build - Android 4.4.2 (KOT49H)
ROM - Stock Image
 
Papa Smurf151
Old
#77  
Papa Smurf151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 6715
Posts: 5,652
Join Date: Feb 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
OP Updated to V 6.6 I recommend UN-Smurfing before running newest version
The Following 2 Users Say Thank You to Papa Smurf151 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
gkillerx
Old
#78  
gkillerx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 293
Posts: 1,034
Join Date: Mar 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gkillerx View Post
Gathering all installed launchers

Hangs after this sentence. Running it on ics and yes Services.jar is patched device tf101
This is still a bug. Runningd android revolution HD and that is android 4.0.3
Have a random reboot and want to help a dev? Install this app:
https://play.google.com/store/apps/d....bootlog&hl=nl
It only captures the log after the reboot happend

Like my work? Please to me!
 
Papa Smurf151
Old
#79  
Papa Smurf151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 6715
Posts: 5,652
Join Date: Feb 2010
Location: Atlanta

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gkillerx View Post
This is still a bug. Runningd android revolution HD and that is android 4.0.3
Im really confused as to why. Its looking for a specific file in your data/system folder called pacakges.xml and checks which launcher are in there and then saves them to a temp file and displays them. Sometimes it can take a few minutes but I dont know why its hanging there. I've been trying to it to not give issues but for some it just doesnt work. Im working on it
 
gkillerx
Old
(Last edited by gkillerx; 22nd April 2012 at 12:21 AM.)
#80  
gkillerx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 293
Posts: 1,034
Join Date: Mar 2009

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Papa Smurf151 View Post
Im really confused as to why. Its looking for a specific file in your data/system folder called pacakges.xml and checks which launcher are in there and then saves them to a temp file and displays them. Sometimes it can take a few minutes but I dont know why its hanging there. I've been trying to it to not give issues but for some it just doesnt work. Im working on it
After a cold reboot and removing the old configuration file it found the launcher!

Edit 1
Selecting 128mb heap size it ask to select option 1 or 2 but there are 4 options just a small note ;)

Edit 2
Its now 2 minutes busy with cleaning the build.prop.....

Edit 3
After 5 min i stopped it. Is this normal?
Have a random reboot and want to help a dev? Install this app:
https://play.google.com/store/apps/d....bootlog&hl=nl
It only captures the log after the reboot happend

Like my work? Please to me!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes