Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,151 Members 51,009 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][PORT] MIUI v4 for I777 [2.7.6] [4.0.3] - NFC Support

Tip us?
 
Fahimxda
Old
#1441  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 142
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by ktoonsez View Post
Couple notes:

I can not reproduce the reboot thing on MMS or Music.

To people that have:
1. Did you do a clear of cache and dalvik and also format /system before install the new ROM?
2. Where are you playing music from, I tried from lock screen and from the app?
3. I dont have any album info, the image is just a blank CD looking image, is that what you see or was the issue when you DO HAVE album images?
4. MMS issue, did you clear data for MMS app?

Im thinking of just making flashable zips for MMS seperate and Music seperate if the issues still exist.
HI did a fresh install cleared dalvik and also formatted the system and installed fresh then also when play music the system restarts. I tried to install the music.apk but cannot do so as it says it cannot be installed. Could you give me a solution. Thanks in advance.
 
stevehkim
Old
#1442  
Senior Member
Thanks Meter 751
Posts: 2,790
Join Date: Oct 2011
Ktoonz, you know me. I always format /system 3 times and clear cache/dalvik 3 times. Only issue i had was music. I would play from the app and the screen would go black no album cover or anything and just reboot. I tried clearing data for that app and no go. Replacing the music.apk did the trick. As far as mms mine is gtg. I have the sensation rom hellraised on my work comp. Ill upload it monday. If you want ktoonz tool makes it so easy to do it maybe easier to try it yourself. You can have the rom hellraisef within 2 mins.

My SGS2 is Faster than yours.
JKay Framework
Xposed
S4 Golden Eye Rom
 
willbs94
Old
#1443  
willbs94's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 296
Join Date: Dec 2010
Location: Lebanon, MO
Quote:
Originally Posted by stevehkim View Post
Ktoonz, you know me. I always format /system 3 times and clear cache/dalvik 3 times. Only issue i had was music. I would play from the app and the screen would go black no album cover or anything and just reboot. I tried clearing data for that app and no go. Replacing the music.apk did the trick. As far as mms mine is gtg. I have the sensation rom hellraised on my work comp. Ill upload it monday. If you want ktoonz tool makes it so easy to do it maybe easier to try it yourself. You can have the rom hellraisef within 2 mins.

My SGS2 is Faster than yours.
OK I think I'm gonna try to do some work on my own when I get the chance. Never have much time to learn how to. Wish me luck hah

Sent from my SGH-I777 using XDA
 
skatin707
Old
#1444  
Senior Member
Thanks Meter 292
Posts: 2,556
Join Date: Jun 2011
Location: Honolulu, HI
So, how is this version working for you guys? I'm stoked to try it out!

Sent from my SGH-I777 using xda premium
 
ktoonsez
Old
#1445  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
OP Updated, I made 2 packages, 1 to change the MMS and the other to change Music app to last weeks. I did not update the main package since it is not everyone that is having the issue.

MMS Fix (use this if your phone is rebooting while using the MMS app (Flash the file then do a "Fix Permissions")
http://www.mediafire.com/?9gvq3269udqdtki

Music Fix (use this if your phone is rebooting while using the Music app (Flash the file then do a "Fix Permissions")
http://www.mediafire.com/?k028cx54b1bcsbu

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________
The Following User Says Thank You to ktoonsez For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ktoonsez
Old
#1446  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
Somebody check something for me and report back. I just noticed that the GPS toggle isnt working on my phone, anyone else having same issue? Go into settings then Location Services and toggle off GPS Satellites, then go out and back in and see if it re-checked itself.

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________
 
moore808
Old
#1447  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 244
Join Date: Mar 2011
Location: Georgia
Quote:
Originally Posted by ktoonsez View Post
Somebody check something for me and report back. I just noticed that the GPS toggle isnt working on my phone, anyone else having same issue? Go into settings then Location Services and toggle off GPS Satellites, then go out and back in and see if it re-checked itself.
That doesn't happen for me. The only issue I had was the music with audio out to the truck. Kept restarting phone. Changing music player fixed it though.

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk 2
 
ktoonsez
Old
(Last edited by ktoonsez; 22nd April 2012 at 12:24 AM.)
#1448  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by moore808 View Post
That doesn't happen for me. The only issue I had was the music with audio out to the truck. Kept restarting phone. Changing music player fixed it though.

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk 2
thanks for reporting back.

EDIT:
It seems to be Siyah, I reflashed the ROM, everything was OK, re-flahsed Siyah and now doesnt work. So there is the issue.

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________
The Following User Says Thank You to ktoonsez For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mickymauz
Old
#1449  
mickymauz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 241
Posts: 235
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ktoonsez View Post
Somebody check something for me and report back. I just noticed that the GPS toggle isnt working on my phone, anyone else having same issue? Go into settings then Location Services and toggle off GPS Satellites, then go out and back in and see if it re-checked itself.
Mine did it. unchecked it, went out, came back and it was checked again

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk
 
ktoonsez
Old
(Last edited by ktoonsez; 22nd April 2012 at 12:31 AM.)
#1450  
ktoonsez's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 37730
Posts: 13,768
Join Date: Nov 2011
Location: Tempe

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mickymauz View Post
Mine did it. unchecked it, went out, came back and it was checked again

Sent from my SGH-I777 using Tapatalk
U running Siyah? Whats even wierder, if u reboot the opposite happens, it is always off no matter what you toggle

If you like my work, donate with this link:
http://forum.xda-developers.com/dona....php?u=4325945
_____________________________
Do NOT flash my kernels if you are allergic to AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes