Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][NAND][CM7.2]unofficial Android 2.3.7 for Rhodium 2013.07.09

OP walter79

20th April 2012, 01:35 PM   |  #81  
walter79's Avatar
OP Recognized Developer
Flag #484047
Thanks Meter: 3,623
 
3,574 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
More
Uploading new build.

- new kernel from ACL is default now.
The Following User Says Thank You to walter79 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 01:55 PM   |  #82  
argenisaz's Avatar
Senior Member
Flag El Tigrito, AnzoŠtegui
Thanks Meter: 11
 
140 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by walter79

edit build.prop (unzip edit build.prop --> repack zip)

ro.telephony.network=4 to get CDMA running

TIP: If you use 7-Zip you can open the zip, go to /system, right click build.prop end select 'edit'. When you're done editing close and save. When you close 7-Zip it will ask you if you want to update the zip, click yes and your done! No need to unzip and repackage again!

---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------

Quote:
Originally Posted by walter79

Uploading new build.

- new kernel from ACL is default now.

Is that the only change? Is the rest the same as the previous build?
20th April 2012, 06:04 PM   |  #83  
walter79's Avatar
OP Recognized Developer
Flag #484047
Thanks Meter: 3,623
 
3,574 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by argenisaz

TIP: If you use 7-Zip you can open the zip, go to /system, right click build.prop end select 'edit'. When you're done editing close and save. When you close 7-Zip it will ask you if you want to update the zip, click yes and your done! No need to unzip and repackage again!

---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------



Is that the only change? Is the rest the same as the previous build?

yes only change. sorry no time for more. battery indicator is realy good now.
The Following User Says Thank You to walter79 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2012, 06:51 PM   |  #84  
Member
Thanks Meter: 7
 
78 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Hi upon using this ROM(4/16 build) on Rhod210, it works really fine, just have some few things not usual or maybe bugs,
1. When I'm trying to make a call the screen goes off and it will only wake-up by sliding out the keyboard.
2. The gallery app goes blurred if you rotate the device.
3. DSP manager force closes sometimes.

Other than that its working fine..



Sent from my Touch Pro 2 using XDA
Last edited by erick29; 20th April 2012 at 07:08 PM.
20th April 2012, 07:52 PM   |  #85  
walter79's Avatar
OP Recognized Developer
Flag #484047
Thanks Meter: 3,623
 
3,574 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by erick29

Hi upon using this ROM(4/16 build) on Rhod210, it works really fine, just have some few things not usual or maybe bugs,
1. When I'm trying to make a call the screen goes off and it will only wake-up by sliding out the keyboard.
2. The gallery app goes blurred if you rotate the device.
3. DSP manager force closes sometimes.

Other than that its working fine..



Sent from my Touch Pro 2 using XDA

Build is online. I added only the new kernel from ACL.
The Following User Says Thank You to walter79 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 04:20 PM   |  #86  
Member
Thanks Meter: 4
 
49 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Can someone make a more clearer tut about this ROM installation?
I know how to install win roms and android roms on SD,but I never had to use any "ADB" tools or "fastboot".
Could anyone help me?
22nd April 2012, 01:47 AM   |  #87  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2008
Question question
hello XDA masters I'm insterested on this nand develop because it looks close to full working version, so I decided install it and follow tutorials to get at least recovery working, the problem that i found is a loop rebooting if i left simcard pluged, ...so i removed it but then it starts init with ACL logo and i wait long time, it keeps the same(doesnt start)
I have a rhod400 hybrid but i use gsm on it.
So, help please!..... I like to contribute
22nd April 2012, 06:39 AM   |  #88  
Member
Flag brasov
Thanks Meter: 0
 
76 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Got a question: flash player works on this version?

send from my FroyoB bsy v2 using xda premium htc pro2 rhodium
22nd April 2012, 08:19 AM   |  #89  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2008
Red face Finally works
My problem was the incorrect minipooploader, so correct it from latest version and boala! cm7 running well, gsm working and data ok.
thanks for this develop and i ll keep in research of bugs or any too!
22nd April 2012, 09:42 PM   |  #90  
argenisaz's Avatar
Senior Member
Flag El Tigrito, AnzoŠtegui
Thanks Meter: 11
 
140 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Phone restarted by itself, it was on the table doing nothing. Posting last kmsg.
Attached Files
File Type: zip last_kmsg.zip - [Click for QR Code] (17.0 KB, 4 views)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes