FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[WIP][CM7][UNOFFICIAL][MTD][SGH-T959V] 2.3.7 7.2.0-rc1 [04/21/2012]

2,047 posts
Thanks Meter: 4,509
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 06:23 PM |#241  
Guest
Thanks Meter: 95
 
More
Quote:
Originally Posted by Juls317

Has anyone else had issues using the quick boot app? I know that the “reboot to recovery” option doesn't work, but the app doesn't seem to either

Sent from my SGH-T959V using xda premium

This was answered a few posts/pages back

Sent from my SGH-T959V using xda premium
 
 
21st April 2012, 08:34 PM |#242  
Juls317's Avatar
Senior Member
Flag Indy
Thanks Meter: 251
 
More
I'll double check then

By the way, no reboots and not too bad of battery life either on R5 as long as I have data off when not using it

Sent from my SGH-T959V using xda premium
21st April 2012, 08:51 PM |#243  
bhundven's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 4,509
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Juls317

Has anyone else had issues using the quick boot app? I know that the “reboot to recovery” option doesn't work, but the app doesn't seem to either

Awh... come-on... you don't remember my motto... and you hang out in irc?!?

read the op?
21st April 2012, 09:01 PM |#244  
Juls317's Avatar
Senior Member
Flag Indy
Thanks Meter: 251
 
More
Haha sorry! I did but I suppose my CM7 excitement overcame my reading ability

Sent from my SGH-T959V using xda premium
The Following User Says Thank You to Juls317 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 10:50 PM |#245  
bhundven's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 4,509
 
Donate to Me
More
OP updated with simpler instructions for upgrading cm7 from cm7.

Enjoy
The Following 2 Users Say Thank You to bhundven For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 01:02 AM |#246  
Senior Member
Atlanta, GA
Thanks Meter: 29
 
More
All of the OP correct? Specify the GPS not working?

Sent from my SGH-T959V using XDA
Last edited by xaocon; 22nd April 2012 at 01:04 AM.
22nd April 2012, 01:12 AM |#247  
Senior Member
Thanks Meter: 371
 
More
Yes, GPS still doesn't work. It hasn't worked for any of the builds yet. Brian will update when it does.

Update on R7... the wakelock bug fixed in R6 (before the source reset) is back.

Details for 4h49m on battery:
Settings->Battery Use:
37% cell standby
24% phone idle
15% display
11% wi-fi
5% game
4% gps test app
2% android os

Spare parts->Battery history->Other usage->Since last unplugged:
Running: 93.2%
Screen on: 34.4%
Wifi On: 29.3%
Wifi Running: 29.3%

Clicking on Running for time: 4h30m not sleeping.

Basically, something makes it sleep, so that's better than R5, but it wasn't running anywhere near as efficiently as R6 did.

Edit: Oh, and since I forgot to say it earlier, yes, I did Fix permissions after flashing. As per the (now) official directions, I did that after installing the zip, but before the reboot to OS. I guess I'll fix permissions again and see if that fixes it... if so, we might need to let it soak, THEN fix permissions. I'll post in several hours if that seems to have fixed it.
Last edited by Theraze; 22nd April 2012 at 01:33 AM.
The Following User Says Thank You to Theraze For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 03:47 AM |#248  
Account currently disabled
Thanks Meter: 1,414
 
More
Quote:
Originally Posted by bhundven

hampsterblade has noticed some issues with call volume handling.

Bryan, Fb, m4x, and everyone else working on this

Nice work guys. I finally folded like an accordian and flashed this. I told myself I was gonna wait for a final, but you know how that goes. Everything so far is running great except for that quote from the OP. Yes I actually read it over and over and over. When I place a call as soon as the other person picks up I can't here them and they can't here me. Is that the call volume issue? So far I've wiped cache, dalvik and fixed perms. Still doing it. Am I missing something here? Any help would be great. Also I quick question about nands. Has anyone tried to nand back to this from cwm? What I was thinking is flash kernel, reboot recovery, wipe and restore? Thanks again guys. This thing is pretty sweet.
The Following User Says Thank You to hechoen For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 03:56 AM |#249  
bhundven's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 4,509
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hechoen

Bryan, Fb, m4x, and everyone else working on this

Nice work guys. I finally folded like an accordian and flashed this. I told myself I was gonna wait for a final, but you know how that goes. Everything so far is running great except for that quote from the OP. Yes I actually read it over and over and over. When I place a call as soon as the other person picks up I can't here them and they can't here me. Is that the call volume issue? So far I've wiped cache, dalvik and fixed perms. Still doing it. Am I missing something here? Any help would be great. Also I quick question about nands. Has anyone tried to nand back to this from cwm? What I was thinking is flash kernel, reboot recovery, wipe and restore? Thanks again guys. This thing is pretty sweet.

hampsterblade said he turned the volume all the way down then all the way back up. But maybe try muting then unmuting?
Last edited by bhundven; 22nd April 2012 at 04:01 AM.
The Following User Says Thank You to bhundven For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 04:26 AM |#250  
Account currently disabled
Thanks Meter: 1,414
 
More
Volume all the way down then back up does the trick.
22nd April 2012, 06:14 AM |#251  
Account currently disabled
Thanks Meter: 767
 
More
Quote:
Originally Posted by bhundven

hampsterblade said he turned the volume all the way down then all the way back up. But maybe try muting then unmuting?

That was also a issue on my old phone. Its a CM7 bug it was hit and miss on the phone it affected.

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes