5,599,616 Members 43,809 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] AOKP Kang build 28 Beta 2

Tip us?
 
supergear
Old
#81  
supergear's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 315
Join Date: Jul 2009
Location: Aurora
Nice rom too bad i bricked my phone (not cause of this rom, thanks to me downgrading) so need to buy a new phone or wait till a new sbf comes out (which wil be never)
 
Albinoman
Old
#82  
Albinoman's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 892
Posts: 862
Join Date: Jul 2011
Location: Arizona

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by supergear View Post
Nice rom too bad i bricked my phone (not cause of this rom, thanks to me downgrading) so need to buy a new phone or wait till a new sbf comes out (which wil be never)
That sucks.
 
ViciousxGaruda
Old
#83  
ViciousxGaruda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 200
Join Date: May 2010
Location: Oakland Cali
Default Do I...

Do I have to be on Gingerbread 2.3 and rooted to do this? or can it be on Froyo 2.2 and rooted? I finally able to root back my Droid 2 with 2.2 SBF and not 2.3 SBF because I was on GB 2.3 and I can't rooted. I tried to flash CM9 on GB and it stuck on 'M' logo so I have to SBF Again, and Again, etc... So how can I flashed it to CM9 (ICS) first and then flashed to AOKP? Do I need to be on GB with root? I kinda lost here. Please Reply... Thanks.
 
dttung80
Old
#84  
dttung80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 445
Join Date: May 2011
Location: Hanoi
Quote:
Originally Posted by ViciousxGaruda View Post
Do I have to be on Gingerbread 2.3 and rooted to do this? or can it be on Froyo 2.2 and rooted? I finally able to root back my Droid 2 with 2.2 SBF and not 2.3 SBF because I was on GB 2.3 and I can't rooted. I tried to flash CM9 on GB and it stuck on 'M' logo so I have to SBF Again, and Again, etc... So how can I flashed it to CM9 (ICS) first and then flashed to AOKP? Do I need to be on GB with root? I kinda lost here. Please Reply... Thanks.
ICS must be base on GB 2.3. U can find the official SBF ROM with Root Tool on this D2 topic.

Have fun.

Sent from my DROID2 using XDA
1. HTC One Red - Android Revolution HD 53.0 (ARHD) with ElementalX kernel v13.5
2. HTC One X+ White - Android Revolution HD 8.0 (ARHD) with Elite kernel
 
dttung80
Old
(Last edited by dttung80; 21st April 2012 at 02:24 PM.)
#85  
dttung80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 445
Join Date: May 2011
Location: Hanoi
Sbf 2.3.3 Gingerbread official:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1490769

Firmware CDMA DROID 2 A955 Verizon USA Gingebread 2.3.3


ROOT tool:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1566877

[TOOL] Root tool for Droid2/Droid2G Android Froyo 2.2 and Gingerbread 2.3.3


Sent from my DROID2 using XDA
1. HTC One Red - Android Revolution HD 53.0 (ARHD) with ElementalX kernel v13.5
2. HTC One X+ White - Android Revolution HD 8.0 (ARHD) with Elite kernel
The Following User Says Thank You to dttung80 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ViciousxGaruda
Old
#86  
ViciousxGaruda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 200
Join Date: May 2010
Location: Oakland Cali
Quote:
Originally Posted by dttung80 View Post
Sbf 2.3.3 Gingerbread official:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1490769

Firmware CDMA DROID 2 A955 Verizon USA Gingebread 2.3.3


ROOT tool:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1566877

[TOOL] Root tool for Droid2/Droid2G Android Froyo 2.2 and Gingerbread 2.3.3


Sent from my DROID2 using XDA
I've tried the GB official, it work but when trying to root it, it can't be done with z4 Root .apk. and I can't use Petes Root Tool because I'm currently using a mac which I really hate because my windows laptop is broken I've rooted this before with the z4 Rot but now it seem it doesn't want to root; it keep saying "acquiring shell" then it would back out (this when I was on GB 2.3. When on 2.2 Froyo z4 Root work fine... Is there a way to root using a Mac with step by step, I'm not good with terminals.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

I'm Going To Try It One More Time... I Hate SBF'ing. Haha
 
Albinoman
Old
#87  
Albinoman's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 892
Posts: 862
Join Date: Jul 2011
Location: Arizona

 
DONATE TO ME
You cannot use z4root on gb.
 
dttung80
Old
#88  
dttung80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 445
Join Date: May 2011
Location: Hanoi
Quote:
Originally Posted by ViciousxGaruda View Post
I've tried the GB official, it work but when trying to root it, it can't be done with z4 Root .apk. and I can't use Petes Root Tool because I'm currently using a mac which I really hate because my windows laptop is broken I've rooted this before with the z4 Rot but now it seem it doesn't want to root; it keep saying "acquiring shell" then it would back out (this when I was on GB 2.3. When on 2.2 Froyo z4 Root work fine... Is there a way to root using a Mac with step by step, I'm not good with terminals.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

I'm Going To Try It One More Time... I Hate SBF'ing. Haha
Hm... i think i tried to make the guide very detail. That Petes Root use for GB.

U can copy that tool to usb and paste to the other/friends/public/borrow windows xp/7 computer to ROOT your device. About ~5 minutes only.

And the other tasks, simple copy ROM to your sd card.
1. HTC One Red - Android Revolution HD 53.0 (ARHD) with ElementalX kernel v13.5
2. HTC One X+ White - Android Revolution HD 8.0 (ARHD) with Elite kernel
The Following User Says Thank You to dttung80 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ViciousxGaruda
Old
#89  
ViciousxGaruda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 200
Join Date: May 2010
Location: Oakland Cali
Quote:
Originally Posted by dttung80 View Post
Hm... i think i tried to make the guide very detail. That Petes Root use for GB.

U can copy that tool to usb and paste to the other/friends/public/borrow windows xp/7 computer to ROOT your device. About ~5 minutes only.

And the other tasks, simple copy ROM to your sd card.
Yeah, that's not gonna be for awhile... Not having a PC is overwhelming lol...
 
supergear
Old
#90  
supergear's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 315
Join Date: Jul 2009
Location: Aurora
Default Use MotorolaOneClickRoot

Quote:
Originally Posted by ViciousxGaruda View Post
I've tried the GB official, it work but when trying to root it, it can't be done with z4 Root .apk. and I can't use Petes Root Tool because I'm currently using a mac which I really hate because my windows laptop is broken I've rooted this before with the z4 Rot but now it seem it doesn't want to root; it keep saying "acquiring shell" then it would back out (this when I was on GB 2.3. When on 2.2 Froyo z4 Root work fine... Is there a way to root using a Mac with step by step, I'm not good with terminals.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

I'm Going To Try It One More Time... I Hate SBF'ing. Haha
Try this http://droidmodderx.com/one-click-ro...ce-running-gb/

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes