Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,180 Members 46,985 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Lumia 710 flashing with dd help

Tip us?
 
bugman12
Old
(Last edited by bugman12; 22nd April 2012 at 04:07 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Lumia 710 flashing with dd help

Recently, I downgraded my phone with NCS to the unlocked bootloader. However I am currently stuck at flashing the ROM to my phone. As I am on windows, I downloaded the dd program from chrysocome but it doesnt seem to respond. Any ideas?


EDIT* got past the dd stage. However im stuck and cannot perform a hardreset. More info below. Is it possible to just restart the phone and reset it later?
The Following User Says Thank You to bugman12 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vova1609
Old
#2  
Account currently disabled
Thanks Meter 196
Posts: 76
Join Date: Jan 2012
Location: Bugul'ma, Tatarstan, Russian Federation
guys, please write tutorial. we need it
 
deylo
Old
#3  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 38
Join Date: Apr 2012

 
DONATE TO ME
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=102
 
bugman12
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by deylo View Post
Thanks for you link, anyway I have seen it already and this is for linux. The dd program in vista doesnt respond when you type "dd if=./os-new.nb of=/dev/sdX9".
I know I renamed the interop-unlocked ROM file to os-new.nb and the X target drive is the mass storage disk that appears when they ask you to format it.
 
bugman12
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Okay guys I got pass the flashing part as seen

778587+0 records in
778587+0 records out
398636544 bytes (399 MB) copied, 318.411 s, 1.3 MB/s

However i realized the main problem was that I could not exit diskmode. Even pressing the power button forever it still appears in the computer. the next step i did was to eject in using the compute,r however i could not hard reset it even. Pressing power+vol down+camera does not vibrate too. Any help?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes