Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Help with listing ROMs with 2G/3G

OP diablo009

22nd April 2012, 12:16 AM   |  #11  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by qkster

lol..then you have found your home.

This was forcing me from not moving to any other ROM in months..!! I was very skeptical..!!! But am now very happy I have both. I just hope the BT too works on this since that's a must *fingers crossed*. Thanks Qkster.
The Following 2 Users Say Thank You to diablo009 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 01:22 AM   |  #12  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Request sent to close thread.
22nd April 2012, 04:48 AM   |  #13  
xDa.Fun's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 803
 
599 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
I have got it done on vagabond by replacing phone.apk from zeus 6 ics. Now i have 2g and 3g toggles under network settings ..

Thank you Dman. He has put really nice hidden stuffs in his Roms. Exploring and learning slowly :thumbup:



Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using XDA
Last edited by xDa.Fun; 22nd April 2012 at 04:55 AM.
The Following 4 Users Say Thank You to xDa.Fun For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 05:14 AM   |  #14  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by ndhanta

I have got it done on vagabond by replacing phone.apk from zeus 6 ics. Now i have 2g and 3g toggles under network settings ..

Thank you Dman. He has put really nice hidden stuffs in his Roms. Exploring and learning slowly :thumbup:



Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using XDA

Aha... So its in Phone.apk, and not in libs. Good to know.

Qkster, probably you could use this in your ROM to get the toggle, if not there already.
The Following User Says Thank You to diablo009 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 06:02 PM   |  #15  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by ndhanta

I have got it done on vagabond by replacing phone.apk from zeus 6 ics. Now i have 2g and 3g toggles under network settings ..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using XDA

Is bluetooth working on Vagabond? All I need it is for calls.
22nd April 2012, 06:42 PM   |  #16  
Recognized Contributor / Recognized Developer
USA
Thanks Meter: 4,521
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by diablo009

Is bluetooth working on Vagabond? All I need it is for calls.

BT works.

The catch is that after an overnight charge, occasionally, the toggle won't respond. It'll come back after a reboot. The other work around is leaving it on all the time.
It happens on Entropy's kernel but not the stock kernel...I don't know why, though. I've given up after restarting from scratch several times.
I think it's the kernel but I'm not sure.

I also attached a phone.apk from Zeus 6.0 for you. CWM flashable. Use on any rom you want to have 2g/3g option.

You can thank dman for it...

edit: removed attached..wrong file
Last edited by qkster; 22nd April 2012 at 07:55 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to qkster For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 07:00 PM   |  #17  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by qkster

BT works.

The catch is that after an overnight charge, occasionally, the toggle won't respond. It'll come back after a reboot. The other work around is leaving it on all the time.
It happens on Entropy's kernel but not the stock kernel...I don't know why, though. I've given up after restarting from scratch several times.
I think it's the kernel but I'm not sure.

I also attached a phone.apk from Zeus 6.0 for you. CWM flashable. Use on any rom you want to have 2g/3g option.

You can thank dman for it...

I got it QK, from your scripts thread. I installed it, fixed permissions, and it worked like charm.

And I do thank you for making the scripts to make life easy for us common folks :)
22nd April 2012, 07:05 PM   |  #18  
Recognized Contributor / Recognized Developer
USA
Thanks Meter: 4,521
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by diablo009

I got it QK, from your scripts thread. I installed it, fixed permissions, and it worked like charm.

And I do thank you for making the scripts to make life easy for us common folks :)

anytime, diablo.
22nd April 2012, 07:20 PM   |  #19  
diablo009's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta GA
Thanks Meter: 1,344
 
5,540 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Qk, one question: I think the phone.apk in the blue theme has the 2G/3G toggle. When I flashed 6 base, I didn't see that option, and so on went back to beta release.
22nd April 2012, 07:33 PM   |  #20  
Recognized Contributor / Recognized Developer
USA
Thanks Meter: 4,521
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by diablo009

Qk, one question: I think the phone.apk in the blue theme has the 2G/3G toggle. When I flashed 6 base, I didn't see that option, and so on went back to beta release.

ok..I'll check it out.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes