Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] (4/15/12) KlassicROM 2.3.6 for YP-G1 USA + INTL [R5: FINAL]

OP klin1344

20th April 2012, 10:45 PM   |  #201  
klin1344's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cerritos, CA
Thanks Meter: 5,536
 
3,477 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by -sandro-

Hello I can't play 720p mkv videos with hardware acceleration in mx video anymore. Since I'm not sure this started when I flashed this rom... does it happen to any of you ?

Make sure you are using r5 because it doesn't have beats audio mod which interferes with video playback.

Sent using Tapatalk
The Following User Says Thank You to klin1344 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:05 AM   |  #202  
Se7enex's Avatar
Member
Flag Shirley, IN
Thanks Meter: 1
 
75 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
AWESOME.
So far SO good. This is a major improvement over the last version I used. Awesome work Klin. Do you know if the ROM toolbox app that lets you theme from the app itself is compatible? I used UOT Kitchen last time but It bootlooped me :/

EDIT: Once again I'm having the bluetooth issue...It refuses to turn on. Is anyone else having problems with bluetooth?
Last edited by Se7enex; 21st April 2012 at 03:14 AM.
21st April 2012, 03:20 AM   |  #203  
klin1344's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cerritos, CA
Thanks Meter: 5,536
 
3,477 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Se7enex

So far SO good. This is a major improvement over the last version I used. Awesome work Klin. Do you know if the ROM toolbox app that lets you theme from the app itself is compatible? I used UOT Kitchen last time but It bootlooped me :/

EDIT: Once again I'm having the bluetooth issue...It refuses to turn on. Is anyone else having problems with bluetooth?

I'm not sure what app you're talking about.. But with uot kitchen make sure you extract the files directly from the device itself and don't use framework files from another rom.
I never used bluetooth before so I just noticed this issue. Do you have an USA player or intl? Maybe the intl players don't have this problem.
I'll need to look into it.

Sent using Tapatalk
The Following User Says Thank You to klin1344 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:26 AM   |  #204  
Se7enex's Avatar
Member
Flag Shirley, IN
Thanks Meter: 1
 
75 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by klin1344

I'm not sure what app you're talking about.. But with uot kitchen make sure you extract the files directly from the device itself and don't use framework files from another rom.
I never used bluetooth before so I just noticed this issue. Do you have an USA player or intl? Maybe the intl players don't have this problem.
I'll need to look into it.

Sent using Tapatalk

US. It really would be great to get it working lol it's the only thing that is bugging me. As for the app it is called ROM Toolbox and it directly modifies the files so I'd assume it will work.

Is there any part of the theme files that you didn't modify? Hopefully if I avoid the ones you haven't touched I'll be okay modding it a bit.

I just rebooted and now both bluetooth and wifi are working just fine. I wonder what it is that bugs it off on random restarts??
Last edited by Se7enex; 21st April 2012 at 03:32 AM.
21st April 2012, 03:35 AM   |  #205  
klin1344's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cerritos, CA
Thanks Meter: 5,536
 
3,477 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
The theme files are just the ones that you need to upload to uot to get a theme.
They are systemui.apk, framework-res.apk, and twframework-res.apk.

Sent using Tapatalk
The Following User Says Thank You to klin1344 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 03:39 AM   |  #206  
Se7enex's Avatar
Member
Flag Shirley, IN
Thanks Meter: 1
 
75 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Right. However was there anything you didn't modify in it or is it ALL custom? Last time I themed over yours (random stuff) I got bricked. I was just wondering if you can recall leaving anything alone?
21st April 2012, 06:40 AM   |  #207  
fromnowon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 98
 
145 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi,Klin~
I uploaded both two apk files to UOT as to get a AOSP lockscreen,and I chose the update-binary as 'Type Galaxy'.However nothing changed after I flashed that modified zip
How did you achieve that locksreen style?
Thx

BTW:Is twframework-res.apk necessary to upload?
Last edited by fromnowon; 21st April 2012 at 06:45 AM.
21st April 2012, 06:53 AM   |  #208  
klin1344's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Cerritos, CA
Thanks Meter: 5,536
 
3,477 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fromnowon

Hi,Klin~
I uploaded both two apk files to UOT as to get a AOSP lockscreen,and I chose the update-binary as 'Type Galaxy'.However nothing changed after I flashed that modified zip
How did you achieve that locksreen style?
Thx

BTW:Is twframework-res.apk necessary to upload?

Try uploading all 3 files and choose the default edify scripting. I've experienced that problem too before. If it doesn't work, then just extract the files from the uot zip and use root explorer to copy them to the right places and set permissions to rw-r--r--.

Sent using Tapatalk
The Following User Says Thank You to klin1344 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 07:06 AM   |  #209  
fromnowon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 98
 
145 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by klin1344

Try uploading all 3 files and choose the default edify scripting. I've experienced that problem too before. If it doesn't work, then just extract the files from the uot zip and use root explorer to copy them to the right places and set permissions to rw-r--r--.

Sent using Tapatalk

Thx.I will try.It really bothers me...
22nd April 2012, 05:17 AM   |  #210  
Junior Member
Flag Ogden, Utah
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
On R4, when I install a custom UOT theme, on the lockscreen is a plus sign button looking icon and a ton of icons are showing up in the wrong places. On the internet browser, the address bar has a blue text selection button. In the "Power" menu, the battery icons i chose for the theme show up on "recovery, download, and reboot" icons. After you make r6 could you try and figure out why r4 does this? Thanks
Last edited by axvk97; 22nd April 2012 at 05:22 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes