FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM] CM7 I727 Kang R7 Update {4/26/2012} Nightly 4/21/2012

5,635 posts
Thanks Meter: 7,322
 
By eugene373, Retired Recognized Developer on 19th April 2012, 04:41 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 10:35 PM |#61  
mossination's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
More
Quote:
Originally Posted by BaconStep

To enable SD go into settings>cm settings>application>use internal storage. Reboot.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Worked. Thanks!

Sent from my SGH-T989 using XDA
The Following 2 Users Say Thank You to mossination For This Useful Post: [ View ]
 
 
21st April 2012, 10:36 PM |#62  
BaconStep's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mossination

Worked. Thanks!

Sent from my SGH-T989 using XDA

no problem!
The Following User Says Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 11:58 PM |#63  
droid512's Avatar
Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 103
 
More
Quote:
Originally Posted by Uncle Irish

Yea. 4g. Speeds peaked at around 9mbps in the heart of lte land. I'm back on my 2.3.6 for now and speeds are around 38mbps

<insert witty signature here>

While on stock 2.3 dl an app called apn backup flash back to cm7 and restore apn settings with that app that should restore speeds

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using xda premium
22nd April 2012, 12:47 AM |#64  
Uncle Irish's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 850
 
More
Quote:
Originally Posted by BaconStep

To enable SD go into settings>cm settings>application>use internal storage. Reboot.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

wow.... can't believe I forgot that... Been so long since I ran CM... sheesh

Anyone getting good results over LTE yet? The minute I went back to my GB ROM I got sad . Gonna have to give this another try tonight. The SD issue was prolly why TiBu kept telling me it couldn't find the backup location even after I set it. If LTE speeds can be stabilized, I'll be here till CM9

@droid512
Did the APN Backup & Restore give you solid LTE speeds?
22nd April 2012, 12:48 AM |#65  
BaconStep's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Uncle Irish

wow.... can't believe I forgot that... Been so long since I ran CM... sheesh

Anyone getting good results over LTE yet? The minute I went back to my GB ROM I got sad . Gonna have to give this another try tonight. The SD issue was prolly why TiBu kept telling me it couldn't find the backup location even after I set it. If LTE speeds can be stabilized, I'll be here till CM9

the sd thing should be enabled by default in the first place.
22nd April 2012, 12:57 AM |#66  
Uncle Irish's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 850
 
More
Quote:
Originally Posted by BaconStep

the sd thing should be enabled by default in the first place.

I remember it was on the Captivate in later builds as it matured. Still can't believe I didn't think of it smh
22nd April 2012, 01:14 AM |#67  
BaconStep's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Uncle Irish

I remember it was on the Captivate in later builds as it matured. Still can't believe I didn't think of it smh

everyone in the t989 thread was spamming the hell out of the thread asking for it lol
22nd April 2012, 04:30 AM |#68  
Uncle Irish's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 850
 
More
Front facing camera doesn't work in GTalk.
22nd April 2012, 05:08 AM |#69  
bts0uth's Avatar
Senior Member
Flag Lexington, KY
Thanks Meter: 73
 
More
ROM seems to be working well here. No noticeable issues in my.everyday tasks. Love having CM on my skyrocket!

Edit: wireless tethering doesn't work
Last edited by bts0uth; 22nd April 2012 at 03:15 PM.
22nd April 2012, 02:50 PM |#70  
Uncle Irish's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 850
 
More
Never reached deep sleep while charging overnight

<insert witty signature here>
22nd April 2012, 02:55 PM |#71  
silver03wrx's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag westminster maryland
Thanks Meter: 2,688
 
Donate to Me
More
Getting force close process gallery. Then hardware keys stop working. Did darkside before flashing. Wiped dalvik and fix perm. No dice. Going to flash the tmob build with rocket boot.img now
The Following User Says Thank You to silver03wrx For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes