Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] solve bootloop? [EXTREME!]

OP iok1

21st April 2012, 09:27 PM   |  #1  
iok1's Avatar
OP Senior Member
Flag Helsingborg
Thanks Meter: 524
 
1,961 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Hi! I've got a sticky situation here, my g3 is in a bootloop, not the normal bootloop, i'm in a "yup, you're f***ed" situation. Lets start here shall we?
The condition of my phone currently:
  • Volume buttons broken (not able to get into recovery/download mode)
  • Stuck at "GT-I5800" logo
  • Adb says no device connected (not being able to get into recovery/download mode, AGAIN)

Maybe i'm too ambitious but can my device be saved?
Last edited by iok1; 22nd April 2012 at 09:50 PM.
21st April 2012, 11:11 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 294
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I think it's time to replace your phone if half the buttons are broken :|

Sent from my GT-I5800 using XDA
21st April 2012, 11:23 PM   |  #3  
iok1's Avatar
OP Senior Member
Flag Helsingborg
Thanks Meter: 524
 
1,961 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Smonic

I think it's time to replace your phone if half the buttons are broken :|

Sent from my GT-I5800 using XDA

I already have, i bricked the g3 like 2 months ago, tried to fix myself but can't so i'm asking for advice here. I like my gio though, i'm just striving to revive my old friend that taught me almost everything i know about android today.
22nd April 2012, 06:37 AM   |  #4  
ak700's Avatar
Senior Member
Flag 25.00 N, 71.00 W
Thanks Meter: 435
 
1,616 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Hmmmm. Check this - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1554266

Same situation like yours.
22nd April 2012, 09:49 PM   |  #5  
iok1's Avatar
OP Senior Member
Flag Helsingborg
Thanks Meter: 524
 
1,961 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by ak700

Hmmmm. Check this - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1554266

Same situation like yours.

Not really, my adb doesn't recognize the g3, it works fine with my gio though
23rd April 2012, 01:57 AM   |  #6  
Jason-EX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 980
 
1,062 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
All you can do now is take the battery out.......and you'll need to fix the volume keys
23rd April 2012, 06:45 PM   |  #7  
iok1's Avatar
OP Senior Member
Flag Helsingborg
Thanks Meter: 524
 
1,961 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by J.Purungrit

All you can do now is take the battery out.......and you'll need to fix the volume keys

I've visited a friend that repairs phones, he says it's no use to try fix the volume keys, they are broken from the mainboard.
24th April 2012, 04:47 PM   |  #8  
Jason-EX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 980
 
1,062 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by iok1

I've visited a friend that repairs phones, he says it's no use to try fix the volume keys, they are broken from the mainboard.

well, then I guess it's over.....without those keys, there is no way to fix it

The Following User Says Thank You to Jason-EX For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, bootloop, brick, galaxy, galaxy 3
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes