Post Reply

[ROM] [ICS] Android Open Kang Project - captivatemtd - Milestone 6

OP sixstringsg

22nd April 2012, 02:21 AM   |  #1141  
othermark's Avatar
Senior Member
Flag WA
Thanks Meter: 65
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by sixstringsg;23090763
[url="http://code.google.com/p/aokp/issues/list"

submit features or report bugs here[/url]

Of course, they don't use that anymore... Need to actually turn on my cappy and update to 32 now.
22nd April 2012, 02:22 AM   |  #1142  
shaker2k's Avatar
Senior Member
Flag winnipeg,mb
Thanks Meter: 638
 
1,381 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by othermark

Of course, they don't use that anymore... Need to actually turn on my cappy and update to 32 now.

Or you could go with b33!

Sent from my SGH-I897 using xda premium
22nd April 2012, 02:30 AM   |  #1143  
othermark's Avatar
Senior Member
Flag WA
Thanks Meter: 65
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by shaker2k

Or you could go with b33!

Sent from my SGH-I897 using xda premium

Lol, yeah, I keep forgetting that the cappy is one of the official builds.
22nd April 2012, 04:31 AM   |  #1144  
Eschmacher's Avatar
Senior Member
Flag Sterling, va
Thanks Meter: 21
 
282 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Speaking of b32... I updated a day ago and my battery is getting drained like no other.

The android os process is more than 50% of battery consumption. I though the 4.0.4 code was supposed to fix this?! I had better battery on M4!

PS I wiped when I went to B32
22nd April 2012, 05:22 AM   |  #1145  
Senior Member
Flag Yavne
Thanks Meter: 27
 
720 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Just flashed B33.
Is unlocking the lock screen via MENU button, supposed to work ?
22nd April 2012, 05:43 AM   |  #1146  
TRusselo's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Edmonton
Thanks Meter: 2,774
 
4,682 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kalda01

Just flashed B33.
Is unlocking the lock screen via MENU button, supposed to work ?

depends if it enabled in the options.,
asasione
22nd April 2012, 11:25 AM   |  #1147  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Someone know how to port this to work on our Cappy's
http://rootzwiki.com/topic/23472-aok...n-light-fixed/

Seems it works but having an annoying time getting the nav bar off
Last edited by asasione; 22nd April 2012 at 11:35 AM.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 01:36 PM   |  #1148  
igoa's Avatar
Member
Flag Nizhny Novgorod
Thanks Meter: 15
 
74 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Clock Bug
Build 33: Bug with clock (centered in status bar) still present
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bug.jpg
Views:	366
Size:	48.9 KB
ID:	1018698  
22nd April 2012, 03:10 PM   |  #1149  
gugman's Avatar
Senior Member
Flag Tbilisi
Thanks Meter: 25
 
137 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by asasione

Someone know how to port this to work on our Cappy's
http://rootzwiki.com/topic/23472-aok...n-light-fixed/

Seems it works but having an annoying time getting the nav bar off

hmmm, would be perfect !!!
22nd April 2012, 05:33 PM   |  #1150  
TRusselo's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Edmonton
Thanks Meter: 2,774
 
4,682 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by asasione

Someone know how to port this to work on our Cappy's
http://rootzwiki.com/topic/23472-aok...n-light-fixed/

Seems it works but having an annoying time getting the nav bar off

the ones in the i9000 forums on xda work just fine.

Please try to keep discussions in development forum on topic.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Captivate Android Development by ThreadRank