Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,073 Members 40,623 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MODEM] The CWM Modem Thread

Tip us?
 
savagepagan
Old
#41  
savagepagan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 178
Join Date: Jan 2012
Location: RTP, NC
What modems can be used for The ICS builds?
Phone: Samsung Galaxy Note I717
ROM: BlackStar XI
Galaxy Tab 7.0 P1000
Galaxy Tab 7.7 P6800
Galaxy Tab 8.9 SGH-i957
Galaxy Tab 10.1 P7500
ASUS Transformer TF101
Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
Galaxy S2 T989
 
Romee74
Old
#42  
Romee74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 431
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by savagepagan View Post
The DAGr8 A01 ATT Modem CWM CLA1 modem makes the back of my phone kinda warm. And I seem to get slightly better speeds with 1717UCLA1 stock radio.
Do you have the zip for the stock ATT modem that you could post? I'm having trouble finding it.

Thanks.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
savagepagan
Old
(Last edited by oka1; 24th April 2012 at 10:28 PM.)
#43  
savagepagan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 178
Join Date: Jan 2012
Location: RTP, NC
Quote:
Originally Posted by Romee74 View Post
Do you have the zip for the stock ATT modem that you could post? I'm having trouble finding it.

Thanks.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
To revert the back to the original G'note LTE radio go here. Near the bottom of the page.

Phone: Samsung Galaxy Note I717
ROM: BlackStar XI
Galaxy Tab 7.0 P1000
Galaxy Tab 7.7 P6800
Galaxy Tab 8.9 SGH-i957
Galaxy Tab 10.1 P7500
ASUS Transformer TF101
Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
Galaxy S2 T989
The Following User Says Thank You to savagepagan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
savagepagan
Old
(Last edited by savagepagan; 18th April 2012 at 02:36 AM.)
#44  
savagepagan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 178
Join Date: Jan 2012
Location: RTP, NC
Seems to me GB gives me better DL speeds than ics but the same upload speeds. ICS gives me half the download speeds as GB.
Phone: Samsung Galaxy Note I717
ROM: BlackStar XI
Galaxy Tab 7.0 P1000
Galaxy Tab 7.7 P6800
Galaxy Tab 8.9 SGH-i957
Galaxy Tab 10.1 P7500
ASUS Transformer TF101
Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
Galaxy S2 T989
 
Romee74
Old
(Last edited by oka1; 24th April 2012 at 10:28 PM.)
#45  
Romee74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 431
Join Date: May 2011
[QUOTE=savagepagan;24980623]To revert the back to the original G'note LTE radio go here. Near the bottom of the page.



I couldn't find a zip for the stock ATT modem on that Page.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
savagepagan
Old
(Last edited by savagepagan; 18th April 2012 at 03:10 AM.)
#46  
savagepagan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 178
Join Date: Jan 2012
Location: RTP, NC
Quote:
Originally Posted by Romee74 View Post
I couldn't find a zip for the stock ATT modem on that Page.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
It is a link that says "To revert the back to the original G'note LTE radio flash this" near the bottom of the page. There are only 5 links on whole page.
Phone: Samsung Galaxy Note I717
ROM: BlackStar XI
Galaxy Tab 7.0 P1000
Galaxy Tab 7.7 P6800
Galaxy Tab 8.9 SGH-i957
Galaxy Tab 10.1 P7500
ASUS Transformer TF101
Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
Galaxy S2 T989
 
Romee74
Old
#47  
Romee74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 431
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by savagepagan View Post
It is a link that says "To revert the back to the original G'note LTE radio flash this" near the bottom of the page. There are only 5 links on whole page.
I downloaded and file was even called ATT ucla modem .zip or something like that anyways I flashed and it said Telus modem now no matter what I do I cannot get my radio back. If I try to go to look at my apn settings I get an error about insert a sim.

I even tried using the stock Odin modem still no radio

Any ideas?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
VonEsch
Old
#48  
VonEsch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 899
Posts: 827
Join Date: Dec 2010
Location: Ventura, CA
Quote:
Originally Posted by Romee74 View Post
I downloaded and file was even called ATT ucla modem .zip or something like that anyways I flashed and it said Telus modem now no matter what I do I cannot get my radio back. If I try to go to look at my apn settings I get an error about insert a sim.

I even tried using the stock Odin modem still no radio

Any ideas?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
Same happened to me. Go to recovery, factory reset, flash a ROM that installs a radio, like ICS alpha 2, then you will have signal again. Download diablo's UCLA modem, the one that says ao1, most others are t mobile

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
 
Romee74
Old
#49  
Romee74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 431
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by VonEsch View Post
Same happened to me. Go to recovery, factory reset, flash a ROM that installs a radio, like ICS alpha 2, then you will have signal again. Download diablo's UCLA modem, the one that says ao1, most others are t mobile

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using XDA
I was able to restore my last nandroid backup and then relish my radio. All is well now except for my baseband says unknown no matter what radio I am running. Currently running seraphim with stock ATT radio via Odin.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
goalcam
Old
#50  
Member
Thanks Meter 19
Posts: 86
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver
Can someone create a CWM modem zip from the AT&T ICS leak? I like to switch between a T-Mobile compatible modem and a conventional modem depending on what country I'm in, since the T-Mobile modems leave a lot to be desired..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes