Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,510 Members 55,221 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[S-OFF] Juopunutbear S-OFF - HTC Vivid, Raider, Velocity

Tip us?
 
htcvividnoob
Old
#131  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 143
Join Date: Nov 2011
Location: Southern California
Quote:
Originally Posted by doktor buknasty View Post
Has anyone gotten this error:

Critical failure....Cannot find the bar!!
I got this error, and discovered that it gave me the same error whether or not my phone was connected to the computer. Try redownloading the ControlBear files to a new folder and try it again, worked fine for me that way.
 
doktor buknasty
Old
#132  
doktor buknasty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 744
Join Date: Feb 2009
Location: New York
Quote:
Originally Posted by htcvividnoob View Post
I got this error, and discovered that it gave me the same error whether or not my phone was connected to the computer. Try redownloading the ControlBear files to a new folder and try it again, worked fine for me that way.
Hyuh told me to put it in a new directory and this is what cmd is giving me:
http://pastebin.com/gJcHZJVr
Current: HTC Vivid (White)
Rom: Stock

Previous
Inspire 4G
Rom: Bindroid
 
albaboi123
Old
(Last edited by albaboi123; 22nd April 2012 at 05:04 AM.)
#133  
albaboi123's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Nov 2009
Location: Toronto
Canadian Raider here.
Got it to work but my H-boot is different from that in the video...is that ok?
Video shows 1.83.0014 to 1.85.2525 i have 1.85.2121 any rogers/bell people can confirm?
 
slapdaddy
Old
#134  
slapdaddy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 65
Posts: 380
Join Date: Apr 2008
Location: Louisiana
Quote:
Originally Posted by iStatiK View Post
Reading around on that error looks like we do need ENG S-OFF.
I remember everybody in the Inspire section saying we needed ENG S-OFF to flash radios but I did it through HBOOT with regular S-OFF. I can't remember what exactly you had to do though...But I DID flash a radio without ENG S-OFF on the Inspire.

Sent from my HTC Vivid
 
doktor buknasty
Old
#135  
doktor buknasty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 744
Join Date: Feb 2009
Location: New York
Quote:
Originally Posted by slapdaddy View Post
I remember everybody in the Inspire section saying we needed ENG S-OFF to flash radios but I did it through HBOOT with regular S-OFF. I can't remember what exactly you had to do though...But I DID flash a radio without ENG S-OFF on the Inspire.

Sent from my HTC Vivid
You had to put the radio.img in the PHXXX.zip and flash it thru hboot
Current: HTC Vivid (White)
Rom: Stock

Previous
Inspire 4G
Rom: Bindroid
 
jmone
Old
(Last edited by jmone; 22nd April 2012 at 05:52 AM.)
#136  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 175
Join Date: Feb 2007
Quote:
Originally Posted by Zarboz View Post
Set cid to 11111111?

Sent from my HTC PH39100 using XDA
Worth a try but no luck, same result with SuperCID.

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

Quote:
Originally Posted by doktor buknasty View Post
You had to put the radio.img in the PHXXX.zip and flash it thru hboot
I'd had already tried simply putting the desired radio.img into a PH39IMG.zip and while it did seem to do something during HBoot, the radio was not flashed. I presume other files are needed as is see there is a singed by file in the orginal PH39IMG.ZIP file. I also tried the same idea putting the radio in teh firmware.zip --> other zip like with the OTA files but you get a no "script error".
Nexus 7 (2013) 1 x LTE, 3 x WiFi - Rooted, ElementalX Kernel, Stock ROM
LG G2 D802T 16GB Optus 2300 B40 - 4.4 CloudyStock 2
Samsung Note 8 N5110 - Rooted, Stock ROM
Samsung Note 10.1 N8020 - Rooted, Stock ROM
 
bproulx
Old
#137  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 168
Join Date: Jan 2012
Location: Ajax
Quote:
Originally Posted by albaboi123 View Post
Canadian Raider here.
Got it to work but my H-boot is different from that in the video...is that ok?
Video shows 1.83.0014 to 1.85.2525 i have 1.85.2121 any rogers/bell people can confirm?
Exact same here - just ran through controlbear and successfully got s-off first try, now have hboot 1.85.2121. Thank you so much to all the people who got this working, you all rock!

Sent from my HTC Raider X710e using xda premium
 
apaquette420
Old
#138  
apaquette420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 873
Posts: 1,001
Join Date: Dec 2008
Location: Windsor Ontario

 
DONATE TO ME
First off a big thanks to the Dev's for this one!!

Quote:
Originally Posted by doktor buknasty View Post
Hyuh told me to put it in a new directory and this is what cmd is giving me:
http://pastebin.com/gJcHZJVr
I'm getting the same thing... I followed all the directions to a "T"... anyone with any ideas? The phone goes to the black screen with the picture of the phone and the word Juopenutbear, but doesn't seem to complete successfully.. here is a C&P of what I get:

Code:
======== ControlBear version 0.1 for JuopunutBear S-OFF ==========
Starting up......
Making room for beer......
Loading sixpacks on sdcard......
Loaded......
Do not remove sdcard from phone
Do wire-trick now!! Look instructions at web


Do not remove sdcard from phone
Do wire-trick now!! Look instructions at web


Do not remove sdcard from phone
Do wire-trick now!! Look instructions at web


Do not remove sdcard from phone
Do wire-trick now!! Look instructions at web
Waiting device....
Found device... Please wait...
adb server is out of date.  killing...
* daemon started successfully *
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
Waiting device....
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error:
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
Found device... Please wait...
adb server is out of date.  killing...
* daemon started successfully *
/system/bin/sh: /data/local/JuopunutBear: No such file or directory
Quit....
Press ENTER to exit.....
this has got to be my 50th try...
ROM: ViperOne v6.2.1
KERNEL: ElementalX-m7-v14.8
FIRMWARE: Base 5.11.401.10
H-BOOT: 1.57.0000-Red Text Removed
RADIO: 4A.25.3263.21
RECOVERY: TWRP v2.7.0.0
DEVICE SECURITY: S-OFF(Moonshine)
 
Marshmellow92
Old
#139  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 233
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by doktor buknasty View Post
Hyuh told me to put it in a new directory and this is what cmd is giving me:
http://pastebin.com/gJcHZJVr
Put it in desktop and extract to desktop as well and run as administrater the bear file

Sent from my HTC PH39100 using XDA
 
arvind.verma.10@gmail.com
Old
#140  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Apr 2010
Guys is there any way to back off, from this S-off thing. I have tried multiple times following instructions, but no luck. I want to give up this s-off thing. but every time I restart the phone I see the juonopunter logo and my phone is stuck there. does this mean that my phone is bricked ? Please advise.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes