Post Reply

problems restarting

OP n7of9

22nd April 2012, 02:18 AM   |  #1  
n7of9's Avatar
OP Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 149
 
822 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
i have a Flyer 3G on HC rooted using globatron's method

i can install ROMs and use all functions on the device without a problem - until i attempt to restart and i get stuck on the bootscreen...i hear the startup sound and i can hear email notifications for new emails, and the volume keys make the sounds when i up or down volume, but i can't get past the bootscreen

reflashing the same ROM over itself doesn't work, and neither does restoring a backup...the only way to get back in is to wipe and flash a ROM from scratch - only to face the same problem the next time i wan to restart

i am currently on Cool3D, but this also happened with Desensified and with Virtuous

i always fully wipe before each new ROM by formatting /system /data /cache in mounts and storage

any ideas what i can do (other than never restart, which is how i have tackled it for the last 2 months)
22nd April 2012, 03:19 AM   |  #2  
n7of9's Avatar
OP Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 149
 
822 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
OH FFS! it's always the way, you research, you read, you can't figure it out, then as soon as you make a new post you find the problem

in testing whether a restore worked so i can put it in my original question, i saw i had a backup from last night and i thought "uuuhhh, how did i make that if i couldn't restart?" - so obviously at some point yesterday i DID restart

so if restarting works on a fresh install works, it has to be app related...it was VTL Launcher...siiigghhhh...the VTL thread says it doesn't work on HC but someone in the Flyer screenshot thread told me they were using it and i wanted it too
The Following User Says Thank You to n7of9 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 08:01 AM   |  #3  
Senior Member
Flag St. Louis, MO
Thanks Meter: 15
 
127 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by n7of9

so if restarting works on a fresh install works, it has to be app related...it was VTL Launcher...siiigghhhh...the VTL thread says it doesn't work on HC but someone in the Flyer screenshot thread told me they were using it and i wanted it too

This is what you do, not "Edit: Nevermind, I figured it out".
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes