Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Problem Fixed ]

OP firegun

22nd April 2012, 02:15 PM   |  #11  
Member
Flag Brasov
Thanks Meter: 16
 
84 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Try to reset phone to factory settings,then download this and read carefully the instructions(you have bada 2.0 for s8500 and s8530) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1540458 , use multiloader last version(i think now is version 6.5) and you will have no errors in flashing your phone.I think in the download folder there is a PDF that shows every step you have to take to do the job.If not, Google is your friend.
Last edited by Cooetzee; 22nd April 2012 at 02:20 PM. Reason: added some other things
The Following User Says Thank You to Cooetzee For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 11:06 PM   |  #12  
firegun's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 353
 
545 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Cool Problem Fixed
Finally i got my problem fixed with the help latest Driver software

Log:

Download Start Ch[2]
Amss 12740.3KB OK[4.8s]
Apps 26476.5KB OK[11.7s]
Rsrc1 37748.7KB OK[14.2s]
Rsrc2 2884.3KB OK[1.2s]
FFS 42729.5KB OK[86.7s]
CSC 37150.7KB OK[77.6s]
SHPAPP 203243.5KB OK[291.1s]
All files complete[494.6s]



For those struct at serial port Error please try with the attached Driver setup below

And Many Thanks to the people who helped me
The Following 3 Users Say Thank You to firegun For This Useful Post: [ View ]
8th September 2012, 10:42 PM   |  #13  
d3vi13's Avatar
Senior Member
Flag maribor
Thanks Meter: 4
 
143 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
i'm having the error dbl erase, but only when i try to flash bada 1.2 on 2.0, i want to go back to 1.2 and yes i have full firmware. i can flash 2.0, but just can't 1.2, why's that? how can i go back to 1.2?

now i have S8500BULA3_S8500VFGLA5_SIM on, but i try the other from my country-slovenia too, it's S8500XXLA1_S8500OXFLA2_MOT .

i just don't like 2.0, many bugs and reboot on itself and lagging and so on and on.

so pls help
Last edited by d3vi13; 8th September 2012 at 10:49 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes