Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

NEW!!! Chrome Beta (4/17/2012) not working after update

OP cvcduty

20th April 2012, 06:59 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by cmilldrummin

Did you reboot after editing and make sure the change stuck?

Sent from my glitched ICS Captivate using XDA App

I have same problem too. Updated build.prop and reboot but still not work
20th April 2012, 09:02 PM   |  #12  
OP Senior Member
Flag Holly
Thanks Meter: 70
 
379 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by sbu888

I have same problem too. Updated build.prop and reboot but still not work

Ok... It seems that some people are using what I posted as a direction to change the build.prop to make the Chrome work... Actually, what I put on my earlier post is my exact build.prop what is NOT allowing the Chrome to work... so some one needs to provide an exact line entry. Please do not use my post as this is how my stock (ICSSGS ICS RC4.2) build.prop looks like...

Sorry for the confusion.
22nd April 2012, 02:26 AM   |  #13  
Limitz Cash's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 12
 
116 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I downloaded chrome beta, but I cannot even install it. Something about a para phase error. Idk

Sent from my Serendipity VII flashed Captivate using xda premium
22nd April 2012, 03:18 PM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
201 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I'm not sure if your situation is the same, but upgrading an existing chrome install didn't work for me. It crashed whenever I tried to open it. I uninstalled the one I had then installed the latest one from the play store. Its been working fine since. Running Slim 3.4 btw.

Sent from my SGH-I897 using xda premium
23rd April 2012, 04:15 PM   |  #15  
bravomail's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 338
 
949 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
You guys should tell me why I should bother getting Chrome? Isn't stock browser Chrome based with HW accel by Samsung?
26th June 2012, 01:12 PM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I've just tested this problem myself, and if you have LCD density set to 120 that's the cause of the issue. Set it back to 160 in build.prop or using dalingrin's CWM zip, and it works....
28th June 2012, 02:23 PM   |  #17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Fixed in latest update to Chrome... now works at lcd density of 120.

Quote:
Originally Posted by technosapien

I've just tested this problem myself, and if you have LCD density set to 120 that's the cause of the issue. Set it back to 160 in build.prop or using dalingrin's CWM zip, and it works....

28th June 2012, 07:45 PM   |  #18  
bravomail's Avatar
Senior Member
Flag Detroit
Thanks Meter: 338
 
949 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
BTW Chrome release works. How do you like it? Beta was superbuggy, would not render certain websites, or leave white holes.
arceusg
25th August 2012, 01:31 AM   |  #19  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
still won't work on custom roms

Sent from my YP-G70 using xda app-developers app
25th August 2012, 04:39 AM   |  #20  
wwcjr91's Avatar
Senior Member
Flag Northern Wisconsin
Thanks Meter: 80
 
214 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by arceusg

still won't work on custom roms

Sent from my YP-G70 using xda app-developers app

What do you mean by "won't work"? It's working on my captivate.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes