5,594,700 Members 33,246 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

S-off is Official!!! With Instructions...

Tip us?
 
GrayTheWolf
Old
#571  
GrayTheWolf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2088
Posts: 4,796
Join Date: Mar 2012
Location: Raleigh, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luis86dr View Post

EDIT: Anyone working on a detailed tutorial for S-Off? Thinking of writing one up that's a bit more descriptive then what was provided to us.

Sent from my Htc Rezound
Follow me on twitter @lmrtech
The OP of this thread has a guide, but someone really needs to make a YouTube video to explain this for the non adventurous ones and the n00bs.
S-Off thanks to Beaups and Sonic2756!


If I helped in any way, please hit the "Thanks" button!

Click here to check out my development page.
 
ih8mydroid
Old
#572  
ih8mydroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 215
Join Date: Sep 2010
Location: WallyWorld
Quote:
Originally Posted by MrWizzu View Post
Same thing happened to me. After I got S-Off I just had to reinstall a RUU and it worked fine again, no amount of formatting would work otherwise. Hope this helps.
I would almost suggest to many of those who has achieved S-Off and who are having issues to just RUU. I ended up using the GB file while I was on new firmware with Newts Sense4 ICS rom. While S-Off worked on GB, I couldnt get it to go with the ICS file. I also did not load any other hboots, just restarted my phone and loaded a Ruu.

I know it sucks to go back to complete stock, but I am back to OTA GB, and I am having zero issues.
Samsung Galaxy SIII
White 16gb
Rom: Unofficial CM 10.2
Recovery: TWRP 2.6
Kernel: Lean Kernel

*Retired
HTC ReZound
S-Off
Rom: Newts XxX Rls 3
Recovery: Cons TWRP 2.1 Port
Hboot: Modded Juopunutbear 2.11
 
sogone209
Old
#573  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 119
Join Date: Apr 2011
Location: Eugene, Oregon
Quote:
Originally Posted by WA_Bob View Post
Yes - I still had mine from a bit back and I'm glad I did.

Here's some versions that may help for now: http://www.scottsroms.com/downloads.php?do=cat&id=11
yes for now, im on the rooted stock latest gb rom. i just hope thats enough to get the ota when and "if" it ever comes out. i love the gb rom. silky smooth and no problems. i just need to the radios instead of the leaked ics radios. it might not matter tho. anyways rooted gb with s-off locked should get me ota i would think...
 
kkeller87
Old
#574  
kkeller87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 231
Join Date: Feb 2009
Location: Rochester, MN
anyone wanna try and help me out with this quick? I was stuck on 'waiting device' for a long time. After searching someone said to pull battery, boot into rom, and run control again. I did this, but cannot boot into my ROM. Any help is appreciated
 
luke1333
Old
#575  
Account currently disabled
Thanks Meter 105
Posts: 1,424
Join Date: Aug 2010
Location: Cincinnati Ohio
What kind of wire can I use? Can I cut an old power cord up???

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
 
pwned3
Old
#576  
pwned3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 253
Posts: 1,116
Join Date: Jul 2011
Location: Cullman
Quote:
Originally Posted by kkeller87 View Post
anyone wanna try and help me out with this quick? I was stuck on 'waiting device' for a long time. After searching someone said to pull battery, boot into rom, and run control again. I did this, but cannot boot into my ROM. Any help is appreciated
You will have to flash the kernel or boot.img again

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to pwned3 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pwned3
Old
#577  
pwned3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 253
Posts: 1,116
Join Date: Jul 2011
Location: Cullman
Quote:
Originally Posted by luke1333 View Post
What kind of wire can I use? Can I cut an old power cord up???

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
Any wire will work. I used some old headphones. Just make sure you're getting good contact with the points

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
 
luke1333
Old
#578  
Account currently disabled
Thanks Meter 105
Posts: 1,424
Join Date: Aug 2010
Location: Cincinnati Ohio
Quote:
Originally Posted by pwned3 View Post
Any wire will work. I used some old headphones. Just make sure you're getting good contact with the points

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
Paper clip with electrical tape?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
 
TheRedmonian
Old
#579  
TheRedmonian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 586
Posts: 393
Join Date: Jun 2011
Location: Pensacola

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luke1333 View Post
Paper clip with electrical tape?

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
that should work too

The Following User Says Thank You to TheRedmonian For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kkeller87
Old
(Last edited by kkeller87; 22nd April 2012 at 04:03 PM.)
#580  
kkeller87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 231
Join Date: Feb 2009
Location: Rochester, MN
Quote:
Originally Posted by pwned3 View Post
You will have to flash the kernel or boot.img again

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
ill be honest ive never flashed a boot.img before.


edit,

wait is that the ph98img ?

EDIT 2

Thanks for the tip. booted again

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes