Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,761 Members 42,054 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[S-OFF] Juopunutbear S-OFF

Tip us?
 
Imperatorpg
Old
#71  
Imperatorpg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 154
Join Date: Apr 2011
I cant flash custom recovery and cant root. I unlocked bootloader with htcdev
 
Rusty!
Old
#72  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1748
Posts: 7,914
Join Date: Jan 2010
Location: Portsmouth
Then you're doing something wrong. HTCDev is all you need for a custom recovery.


Quote:
Originally Posted by Terepin View Post
Now tell me what to do if I don't have a SINGLE copper wire!
Bent paper-clip.
Google Nexus 5 on Three UK
 
Rusty!
Old
#73  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1748
Posts: 7,914
Join Date: Jan 2010
Location: Portsmouth
Need more info from you for that. What fails, and with what message?
Google Nexus 5 on Three UK
 
Imperatorpg
Old
(Last edited by Imperatorpg; 22nd April 2012 at 03:57 PM.)
#74  
Imperatorpg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 154
Join Date: Apr 2011
OK. So, I have Sensation Stock ICS with 1.27 unlocked. I downloaded cwm v 5.0.2.0. PG58IMG.zip and put in root of SD card. Than go to bootloader/fastboot and try to flash it, it start to search it find it but not finish, say parsing....no or wrong image or somethig like that, but tried more images and always same situation ?
 
gabryel48
Old
#75  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 101
Join Date: Nov 2010
Location: Parma
Quote:
Originally Posted by Imperatorpg View Post
OK. So, I have Sensation Stock ICS with 1.27 unlocked. I downloaded cwm v 5.0.2.0. PG58IMG.zip and put in root of SD card. Than go to bootloader/fastboot and try to flash it, it start to search it find it but not finish, say parsing....no or wrong image or somethig like that, but tried more images and always same situation ?
If you're unlocked download Clockworkmod recovery here http://download.clockworkmod.com/rec....0-pyramid.img
the put it into the adb/fastboot folder and flash it

Code:
fastboot flash recovery recovery-clockwork-5.0.2.0-pyramid.img
 
T-Macgnolia
Old
#76  
T-Macgnolia's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 1883
Posts: 3,706
Join Date: Sep 2010
Location: Shannon, Ms.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mf2112 View Post
This is great work globatron. Fortunately I have had my Sensation for a while and didn't need to go through this, but still great work. Enough to qualify for this if you are interested IMHO
+1

I totally second this motion.
New to XDA? Please have a read here and here, they are here to help you.
XDA Search Video
S-off explained
Guide on HTC HD2
4EXT Themes, Splash screens, and Bootanimation By T-Macgnolia
XDA-BLOG Writer
RegawMOD Bootloader Customizer for Sensation

Current daily device= Samsung Galaxy Note 2
ROM=TMOUS Stock Multi Window update not rooted
Other devices=TMOUS HTC Sensation 4G,TMOUS HTC HD2 , Acer Iconia A500

 
maydayind
Old
#77  
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 315
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by Imperatorpg View Post
OK. So, I have Sensation Stock ICS with 1.27 unlocked. I downloaded cwm v 5.0.2.0. PG58IMG.zip and put in root of SD card. Than go to bootloader/fastboot and try to flash it, it start to search it find it but not finish, say parsing....no or wrong image or somethig like that, but tried more images and always same situation ?
Extract the Recovery.img from the zip file.
put in same directory as Fastbot and adb

Wrigt in comandprompt. "fastboot flash recovery recovery.img"

There Done .. u might have to reboot in to recovery befor flashing
 
muuu
Old
(Last edited by muuu; 22nd April 2012 at 04:33 PM.)
#78  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 95
Join Date: Dec 2007
Thanks it worked great... BUT:

1. You have to be htcdev.com unlocked.
2. I had to install recovery-clockwork-5.0.0.8-pyramid.img
3. And I had to install the latest superuser(3.0.3.2-efghi) from ChainesDD homepage: androidsu.com/superuser/.
4. It was necessary to flash superuser 3-4 times(It was unsuccessful the first times).

But that said... IT WORKED... And even in the first try(After I did the above).

A WORD OF WARNING My SD card was in the Sensation when I did the wire trick and the filesystem is now broken, and I had to format it.
So BACKUP...
 
tuanchuoi01
Old
#79  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Feb 2012

Anyone give advise abt "LOCKED"
 
TamCore
Old
#80  
TamCore's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1055
Posts: 643
Join Date: Jul 2010
Location: Düsseldorf

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tuanchuoi01 View Post
Anyone give advise abt "LOCKED"
It doesn't matter if it's locked or not, it's S-OFF
Blog // Twitter // Google+ // github // something else

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes