Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,261 Members 37,965 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Official AT&T GB ***now available ***

Tip us?
 
dano10
Old
#681  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2011
Default sometimes battery issues

OK, I finally was able to get the official GB version. Before was getting the unregistered device issue. Anyway things appear pretty stable and generally battery life seems to be fair amount better. However at times, the phone seems to be waking up on the swipe screen and it stays on until you manually press the sleep button and when it does this it can use battery like crazy because it's lit up.

Thought at first it might be wifi scanning when away from the house. I'm thinking it's the display, couple of times I've caught it on when it shouldn't be on and looking at battery stats shows display usage big time.

I though it could be receiving an email or text turning it on but some tests didn't verify that so not sure what exactly is waking it up and why doesn't it turn back off after my normal time limit?

Any ideas or anyone else having this issue.
thanks
 
Primenay13
Old
#682  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 101
Join Date: Apr 2012
Location: Indianapolis

 
DONATE TO ME
I wonder....if maybe they are working on ICS for the infuse. Maybe?? lol
 
Judge Joseph Dredd
Old
#683  
Judge Joseph Dredd's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Judgment is Coming
Thanks Meter 25,473
Posts: 15,115
Join Date: Dec 2011
Location: Mega-City One
No but our mighty Dev`s here on xda are which means...it will be better!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using xda premium


 
shooter5635
Old
#684  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 61
Join Date: Nov 2011
Location: Carbondale, IL
Long story short...I need to put official GB on my Infuse.

It connectes to Kies, downloads the files, and then i get a page that simply says sgh-i997 could no be upgraded. And it tells me to try again.

Any ideas? I upgraded before and no problems. Will root mess with kies update?
 
Judge Joseph Dredd
Old
#685  
Judge Joseph Dredd's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator - Judgment is Coming
Thanks Meter 25,473
Posts: 15,115
Join Date: Dec 2011
Location: Mega-City One
Quote:
Originally Posted by shooter5635 View Post
Long story short...I need to put official GB on my Infuse.

It connectes to Kies, downloads the files, and then i get a page that simply says sgh-i997 could no be upgraded. And it tells me to try again.

Any ideas? I upgraded before and no problems. Will root mess with kies update?
U will lose root when you updated...if you are looking for just stock check out the development section...they is stock with root and its the latest build also...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using Tapatalk 2


 
GAPY427
Old
#686  
GAPY427's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 283
Join Date: Jul 2008
Location: New York
Quote:
Originally Posted by qkster View Post
My goodness, this is hilarious. (in a painful way)
We already have stock uckl2 leak.
Zeus, Numas, Victory, Bionix are based off uckl2.
Lol..There you have it folks...those who have wait for the official release can now enjoy the goodness of gb.

btw, I think soc doesn't work on uckl2.
I have the ZEUS ROM on my Infuse. Does this mean I have the GB bootloaders in the phone?
Current phone: AT&T HTC One M8 32 GB; Glacial Silver
ROM: SkyDragon v. 5.0 International
Kernel: 3.4.0-gOc47a10root@abm022 #1 SMP PREEMPT
 
Bjray
Old
#687  
Bjray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 337
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by GAPY427 View Post
I have the ZEUS ROM on my Infuse. Does this mean I have the GB bootloaders in the phone?
I just installed CM9 ICS from ZEUS and I'm getting rainbows on CWM and on boot (only for 3 secs) so I have Froyo bootloaders < > ZEUS.
 
hio0o1
Old
#688  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Nov 2010
Awesome
 
cjt20one
Old
#689  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Feb 2011
I finally upgraded to GB last night and realized this morning that my 3G no longer works. Any fixes for this?

Everything works fine on wifi and I don't have Juice Defender or any power saving apps.
 
jpapa1086
Old
#690  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 160
Join Date: Aug 2011
I wonder if the "screen lock bug" can be considered as a "Security breach/issue"... anyone have any thoughts on this? I will email them today and see what kind of response I get

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using XDA

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes