Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,506 Members 39,624 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No Service on Custom Rom

Tip us?
 
StAmAtIs87
Old
(Last edited by StAmAtIs87; 22nd April 2012 at 02:14 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Nov 2011
Default No Service on Custom Rom

Hi,

I just updated my phone to ThaiZ v2.7.1 custom rom successfully but now I have no service and everytime I try to access 'Messages' or 'Mobile Networks' it will force close straight away.

Any suggestions?
 
ThiaiZ
Old
#2  
ThiaiZ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 878
Posts: 1,313
Join Date: Sep 2010
Location: Eskilstuna

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by StAmAtIs87 View Post
Hi,

I just updated my phone to ThaiZ v2.7.1 custom rom successfully but now I have no service and everytime I try to access 'Messages' or 'Mobile Networks' it will force close straight away.

Any suggestions?
My first suggestion is that you change the thread tittle, cause my ROM has nothing to do with the problems your phone might have when you don't follow the " how to install" instructions in my threads first page.

Sent from my LG-P920 using xda premium
 
xbsall
Old
#3  
xbsall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,910
Posts: 1,784
Join Date: Feb 2012
Location: Home
check your baseband and that is correct ^^^^^
Ported V30B ICS ROM for P920 total downloads: over 31000 .
Post your questions on threads. PM's will not be answered.
 


Click here to see all my threads on XDA-Developer's Forum.
 
StAmAtIs87
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by xbsall View Post
check your baseband and that is correct ^^^^^
My baseband ATM is:
L6260_MODEM_SIC_01.1042.00

Software version is:
LGP920-V21d-FEB-17-2012

Can I flash the baseband on the current ROM? And what is the correct baseband to flash?

My network operator is Optus in Australia.
 
StAmAtIs87
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Nov 2011
I decided to flash to stock Optus Gingerbread 2.3.5 but am still getting the same problem, how do i get the gingerbread baseband installed?
 
StAmAtIs87
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by StAmAtIs87 View Post
I decided to flash to stock Optus Gingerbread 2.3.5 but am still getting the same problem, how do i get the gingerbread baseband installed?
Nevermind, I did a factory data reset and BANG got my reception back and everything else is working perfectly! If i was to install a custom ROM now would i still have the same problems or should everything be OK now that i am running GB with the correct baseband??
 
xbsall
Old
(Last edited by xbsall; 22nd April 2012 at 07:08 PM.)
#7  
xbsall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,910
Posts: 1,784
Join Date: Feb 2012
Location: Home
Take all your data from your sdcard , take your contacts etc and perform a clean install.

Thats how i do it.

Dont forget to wipe dalvik.

Sent from my LG P-920 using ghost call method...
Ported V30B ICS ROM for P920 total downloads: over 31000 .
Post your questions on threads. PM's will not be answered.
 


Click here to see all my threads on XDA-Developer's Forum.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes