Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][ICS][7/9] Android Open Kang Project Fascinate Milestone 6 (4.0.4)

OP Stephen.k.spear

22nd April 2012, 07:38 PM   |  #1461  
Eris _2.1_2010's Avatar
Senior Member
Flag Logansport, IN
Thanks Meter: 406
 
2,092 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by Domush

he's not alone. No changes made to clock settings. Email set to push. Average use, including reading the news, youtube videos, etc. That last heavy drop in the screen shot is because I was sitting outside with the screen at full blast instead of my usual 50% setting

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2

I use my phone about the same but im under clocked to 864 and im still on B32.

Sent from my Hot Unicorn Sandwich
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1335116185964.jpg
Views:	203
Size:	24.5 KB
ID:	1019071  
22nd April 2012, 07:44 PM   |  #1462  
Senior Member
Thanks Meter: 417
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2010
I have confirmed that amazon mp3 causes the boot loops.

Any ideas on what I can do? I have all of my music on there....

Sent from my SCH-I500 using xda premium
Last edited by bobloblaw1; 22nd April 2012 at 09:17 PM.
22nd April 2012, 07:56 PM   |  #1463  
OP Senior Member
Flag West Palm Beach
Thanks Meter: 3,909
 
1,616 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fulaman

force 2d rendering was already on, but you are right, turning off transitions did the trick. Thanks!

That said, I'm still having issues connecting to wi-fi, it gets stuck at "obtaining IP address" this is the first build this has ever happened on. However, I really LOVE this build, just need a solution to this issue.

Try restarting your router. Or rebooting the phone. If those don't work refresh, maybe wipe data.

Sent from my Glitched AOKP Unicorn.
22nd April 2012, 07:59 PM   |  #1464  
OP Senior Member
Flag West Palm Beach
Thanks Meter: 3,909
 
1,616 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jmac9

Odd bug. So far I'm loving 33, but in the browser, on one of my most frequently visited sites, the back key doesn't function. It just keeps reloading the current page. Any other site.....no problem. Any thoughts?

Gotta think it's a browser/page issue. I can't help much with that sorry. :(

Sent from my Glitched AOKP Unicorn.
22nd April 2012, 08:16 PM   |  #1465  
ssewk2x's Avatar
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 1,362
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Yeah, with the wifi thing, my phone does that too, but only at work. It's because the router at work is apparently maintained my a swarm of lobotomized houseflies and constantly needs rebooted.
22nd April 2012, 08:20 PM   |  #1466  
adamklo's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 64
 
519 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Unfortunately, the link that neozen21 didn't help me at all. Strange, considering there were a few replies saying that if you flashed the cm7 rom that was posted, it should work. Well, it didn't work.

Back to EH03 and back up to AOKP 33 deliciousness.

I call it a fresh start.
22nd April 2012, 08:38 PM   |  #1467  
shag_on_e's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 191
 
681 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by fulaman

Besides my wi-fi not working, I have another suggestion, do you think in future builds you can either include Titanium Backup PRO (not regular), or not include Titanium Backup. whenever I try installing my previous version of TB Pro, the regular version of TB included with the ROM comes back on the next bootup. Also, TB can not be deleted/uninstalled even with ROM Manager/Root Explorer.


Get ROM toolbox and delete Titanium.

~~~~There is no spoon~~~~
22nd April 2012, 09:01 PM   |  #1468  
adamklo's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 64
 
519 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by adamklo

Unfortunately, the link that neozen21 didn't help me at all. Strange, considering there were a few replies saying that if you flashed the cm7 rom that was posted, it should work. Well, it didn't work.

Back to EH03 and back up to AOKP 33 deliciousness.

I call it a fresh start.

OK, so I flashed 33 from stock (well, CWR4, then THS 2, then 33) and it's stuck on the boot screen yet again. After 33 it booted up fully within the regular amount of time, then I booted into recovery to restore my nandroid data and it cannot get past the boot screen. Unless, when you restore data it takes 20+ minutes, because that's what I'm looking at now (again).

If this fails and I need to reflash 33 and TiBu restore everything, how do I go about getting back into recovery if my phone doesn't boot and I cannot 3-finger?
22nd April 2012, 09:04 PM   |  #1469  
xain713's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
390 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Odin is your best bet or retry the cm7 method

Sent from my SCH-I500 using xda premium
22nd April 2012, 09:13 PM   |  #1470  
ssewk2x's Avatar
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 1,362
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
What rom is your data backed up from? You might be restoring something that's better left wiped.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes